Yes, het is hier ook vakantie. Dat betekend voor mijn blog dat mijn zomerrooster nu in gaat. Ik probeer artikelen te plaatsen, maar dat zal vast niet altijd lukken. We gaan genieten van de tijd samen. Mark is nu ook lekker een paar dagen vrij en gister zijn we al gezellig naar de dierentuin geweest. En er staan nog meer leuke uitjes in de planning voor als Mark vrij is. Maar eerst eens kijken wat er afgelopen week online kwam. 

Online op mamaminke.nl

Dagboek #20 uitgelichte afbeelding

Op maandag konden jullie weer mee kijken met onze week. Wat was het toch heerlijk weer en we hebben heerlijke dagen gehad. Dat het maar lang zo mag blijven.
Eerste hulp bij insecten uitgelichte afbeelding

Dinsdag vertelde ik jullie een aantal tips voor muggenbulten, de eikenprocessierups en mieren. Ook van jullie kreeg ik een aantal tips op facebook. Prikweg van VSM schijnt goed te helpen en sommige vinden azijn ook fijn. Die laatste hielp mij niet bij een muggenbult helaas.

Door MIA Studio Shutterstock muggenbulten

Favoriete ontbijtje uitgelichte afbeelding

Ik ben echt een ontbijt mens. Daar kan ik de hele dag naar uit kijken. Ik deelde een aantal van mijn favorieten met jullie. Wat is jou favoriete ontbijtje?uitstapjes en tips rondom Ede voor in de zomervakantie

Het is eindelijk zomervakantie. En een staycation hoeft helemaal niet saai te zijn. Ik gaf jullie een aantal tips voor in de omgeving van Ede voor een dagje uit.

foto van shutterstock  door Andrey Burstein

survivaltips voor ontspannen moederschap. Want een ontspannen moeder is ontspannen kinderen.

Gister konden jullie survivaltips voor ontspannen moederschap lezen. Dat zou toch heerlijk zijn deze vakantie. Ontspannen moeder betekend ook ontspannen kinderen.

afbeelding shutterstock Door ChameleonsEye

De best gelezen blogs deze week

  1. Unboxing flow vakantiebox
  2. outfit from the kids
  3. recensie powertalks
  4. review zonnebrand drs. Leenarts
  5. zomerrooster op mamaminke.nl

Dit was het weer voor deze week. Hebben jullie nu ook vakantie? Maandag kunnen jullie in ieder geval nog meekijken naar afgelopen week toen de kinderen nog naar school gingen.

Fijn weekend lieve volgers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: