Wat was het warm afgelopen week. Je hoort mij echt niet klagen, maar voor de kinderen wordt het nu wel vervelend. Ze willen veel, maar voor het meeste is het dan te heet (om 1300 buiten voetballen bijvoorbeeld). Dus we houden de kinderen maar binnen. Ook geen leuk idee soms. Toch hebben we ook nog een heleboel leuke dingen gedaan. Kijken jullie mee?

Maandag vergeet ik dus gewoon foto’s te maken. Ik weet ook echt niet meer wat we gedaan hebben. Vrij weinig denk ik. Het was de laatste ochtend dat Mark sliep en daarna was hij lekker vrij.

Dinsdag

Tijd voor een uitje met Luca, maar ook voor Nola hadden we een verrassing. Zij mocht bij opa en oma gaan logeren. Dat vond ze wel erg leuk. Met Luca zijn we naar de Tilburgse Kermis geweest.

dagboek 23 tilburgse kermis dagboek 23 tilburgse kermis

Woensdag

Het lijkt te gaan regenen, maar helaas. Het waait over. We gaan weer naar buiten en genieten van de warmte. We houden een watergevecht en als Nola thuis komt gaan we naar binnen. Het is al weer bed tijd.

dagboek 23 regen wolken dagboek 23 watergevecht

Kijk nou wat een leuk cadeau er voor Mark binnen kwam. Ik kocht hem bij goed hout, zij maakte ook dit piratenschip.

Donderdag

We ruimen in de ochtend wat rommel uit de tuin weg. Gaan bij mijn schoonvader wat eten en doen in de middag vrij weinig. Ik ga er nog wel even uit om een kapot glas weg te brengen, zo laten staan vind ik toch niets.

dagboek 23 familie

familie <3dagboek 23 glas kapot

Oeps, goed schoonmaken want we lopen op blote voeten. En snel alles wegbrengen naar de glasbak.

Vrijdag

Het beloofd weer een warme dag te worden. Mark is werken en ik zet al vroeg waterspeelgoed klaar buiten. Het beste vriendinnetje van Luca komt spelen samen met haar broertje. Kunnen de mama’s kletsen. We maken in de avond nog een foto van ons vieren, gebeurd niet zo vaak haha.

dagboek 23 watertafel little likes dagboek 23 samen spelen en ijsje eten dagboek 23 wij vieren, samen sterk

Zaterdag

Nola mag een dagje bij opa spelen. En wat wordt ze verwend door opa. Bij de mac eten en een nieuwe knuffel. Ook heeft ze nieuwe knipjes en stiekjes in haar haren. Die raakt ze echt zo vaak kwijt. Samen met Luca gaan we naar Eindhoven, de open dag van PSV is vandaag. We hebben een geweldige dag en sluiten af met de oefenwedstrijd tegen Valencia.

dagboek 23 Luuk de Jong

De grote held van Luca, Luuk de Jong! We zagen hem van heel dichtbij. Zo leuk voor Luca. dagboek 23 wachten op handtekeningen

Wachten op handtekeningen en of Luuk de Jong daar zou zitten. Helaas niet gevonden. dagboek 23 springkussen stormbaan dagboek 23 de man van 10 miljoen

De man van 10 miljoen ziet er dus zo uit.dagboek 23 voor de wedstrijd dagboek 23 regenboog

Rainbows are everwhere, because He will never break his promise!

Dit was onze week, al weer twee weken van de vakantie zijn voorbij. Luca mag deze week bij opa en oma gaan logeren. Even alleen zonder zijn zusje. Verder staat er nog weinig op de planning. Het beloofd weer warm te worden. Wat zijn jullie plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: