Omdat ik zo enthousiast ben over de nieuwe bijbel journal lijn van MUS kan ik niet langer wachten het met jullie te delen. Een uitgebreidere recensie volgt nog natuurlijk, maar voor nu vast een eerste indruk. Want MUS komt met een nieuwe bijbel journaling lijn. Deze lijn bestaat uit een bijbel journal met twee verschillende omslagen en een bijbel journal en handlettering boek vol met oefeningen en voorbeelden. 

Nieuwe bijbel journal lijn van MUS met een bijbel journal

 

De Bijbel journal

 

Het wezenlijke verschil met een bullet journal van MUS? Nou eigenlijk weinig, behalve dat het boekje wat erin zit informatie bevat over bijbel journaling ipv bullet journal, er zitten geen voorgedrukte pagina’s in. Dat is goed nieuws voor alle bullet journal fans die op zoek zijn naar een bullet journal zonder voorgedrukte pagina’s. Het enige is dat er om het omslagpapier bijbel journal staat en dit staat ook op de eerste pagina. De omslag kun je verwijderen en die eerste pagina maak je natuurlijk zelf iets moois van als je dat liever niet wilt.

Nieuwe bijbel journal lijn van MUS informatie boekje bijbel journal

Lees ook mijn grote bullet journal vergelijkingstest.

Het bijbel journal en handlettering boek

Een groot boek met veel voorbeelden, oefenmateriaal en uitleg. Ook zitten er pagina’s met sjablonen bij, een aantal pagina’s met papier en leuke boekenleggers en quotes om over te nemen in je bijbel journal of bullet journal. Er zit ook uitleg over verschillende technieken in en er wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je zelf een stempel kunt maken. Super leuk en creatief. En het aller belangrijkste, het hoef niet perfect. Je bent aan het oefenen, je bent bezig met Gods woord en dat is genoeg.

Nieuwe bijbel journal lijn van MUS met bijbel journalen en letteren

Lees ook how to start bijbel journaling.

De eerste indruk in beeld

Maar bewegend beeld zegt misschien wel meer dan woorden. Dus ik laat het je gewoon even zien in deze video.

Wat vinden jullie van deze eerste indruk?

Wil  je graag iets weten over het oefenboek of de bijbel journal, laat het dan weten. Ik ben nog bezig met de review. Je kunt je vraag hieronder kwijt, op facebook, instagram, youtube of mail hem naar mij.

Je kunt de bijbel journal kopen in de versie die ik heb voor 12,99 euro. Dit is de andere versie. Hier kun je het oefenboek kopen voor 14,99 euro.

Deze blog bevat affiliate links. Daar merk jij niets van, maar je helpt mij er wel mee.

Nieuwe bijbel journal lijn van MUS met een bijbel journal en bijbel journalen en letteren oefenboek. Een eerste indruk vind je hier inclusief video. Nieuwe bijbel journal lijn van MUS met een bijbel journal en bijbel journalen en letteren oefenboek. Een eerste indruk vind je hier inclusief video. Nieuwe bijbel journal lijn van MUS met een bijbel journal en bijbel journalen en letteren oefenboek. Een eerste indruk vind je hier inclusief video.

De bijbel journal en het oefenboek heb ik gehad van de uitgeverij. De bullet journal van MUS kocht ik een paar maanden terug zelf.

5 thoughts on “MUS komt met een nieuwe bijbel journal lijn!

    1. Dat moet ik nog doen. Ik wilde hem graag snel delen dus dag nadat ik hem zag direct video gemaakt. Helaas nu met de kinderen thuis wat minder tijd voor dit soort dingen. Hoop het nog te maken deze vakantie.

  1. Ik heb een vraagje over de bijbeljournal. De blauw witte van MUS.
    Zelf ben ik niet gelovig en zou dus geen bijbelbujo maken. Ik vraag me af of je als je de flap eraf haalt nog steeds bijbeljournal ziet staan? En als ik jouw filmpje zie, is er aan de binnenkant niets wat bijbelbte maken heeft, behalve het boekje dat er los in zit, toch. Ik vind hem namelijk erg mooi, maar dat bijbel hoeft van mij niet%

    Groetjes Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: