Begin van vorige week zou ik het liefst even overslaan. Maar het eindigde gelukkig wel helemaal top. Zaterdag ben ik met mijn moeder en zusje naar de musical mamma Mia geweest. Wat is dat een toffe musical zeg! Ik kom er niet vaak, is best prijzig om er heen te gaan. Maar zo mooi zeg! Kijken jullie mee wat we de rest van de week hebben gedaan?

Dinsdag

dagboek dinsdag

Maandag maak ik geen foto’s. Dinsdag maak ik een foto van mijn arm die nog onder de blauwe plekken zit. Best pijnlijk ook nog, wat had de verpleegkundige me zeer gedaan met prikken voor een infuus.

Het is gelukkig heerlijk weer. Deze foto maak ik als ik terug loop naar huis van de kinderen wegbrengen.

In de middag komt er een pakket van de kruidvat binnen. Ze hebben op de buitenkant van de doos nu een mooie weg gemaakt. Super leuk en Nola wilde er direct mee spelen.

Woensdagdagboek woensdag

We mogen weer met Luca mee de klas in en we gaan weer verhaaltjes maken. Blijft een beetje hetzelfde wat we doen.

Ik maak weinig foto’s. Samen met Nola ga ik naar de huisarts, omdat we de avond ervoor een aanrijding hebben gehad. Alles lijkt goed en voor nu is het top. Nola doet gewoon hoe ze altijd doet. Ik heb zelf vooral last van spieren. 2 weken niets extra’s doen als sporten en we kunnen er als het goed is weer tegen aan. Wel maak ik nog een foto van deze bijbel. Hij komt binnen om te reviewen en ik ben enthausiast!

Donderdag
dagboek donderdag

We doen boodschappen en verder doen we het rustig aan. De kinderen zijn naar school dus even rust in de ochtend. In de avond eten we lekker hutspot, jammie!dagboek vrijdag

Vrijdag is een productief dagje. We starten met de was. Die mag weer binnen drogen, mij te koud buiten.

Als we Luca op gaan halen in de middag willen de kinderen nog even blijven spelen buiten. Prima, frisse lucht en bewegen is nooit verkeerd.

Ik maak foto’s van dit nieuwe bakboek van Jill. Van 4 t/m 25 oktober is de #bakchallenge op instagram. Doe jij ook mee?

Als avondeten maak ik de restjes op. Dit wordt het bordje voor de kinderen. Zelf eet ik een restje hutspot.

Zaterdagdagboek zaterdag

De kinderen zijn gisteravond naar mijn schoonvader gegaan om daar te slapen. Dus ik kan rustig opstarten en boodschappen doen zelf. Mark heeft nachtdienst dus slaapt de ochtend. Wat een heerlijk weertje!

De reden dat de kinderen gingen logeren. Ik ga samen met mijn moeder en zusje naar de musical Mamma Mia.

De kinderen vermaken zich prima op een feest hier in de wijk. Ze konden alle hulpdiensten bekijken en in de auto’s zitten. Super leuk vonden ze het. dagboek zaterdag

Spannend, de musical gaat bijna beginnen. Wat is hij leuk! En wat doet de cast het super. Het plezier straalt er vanaf.

Voor we de trein in stappen nog even naar starbucks. En hij schreef mijn naam gewoon goed!

Als ik thuis kom ligt de samenleesbijbeljunior op mij te wachten. Super tof en later kunnen jullie natuurlijk meer lezen!

Deze week is het gewoon al weer oktober. Wat gaat het snel. Volgende maand is Nola jarig en daarna is het al weer de laatste maand van dit jaar. Goed, nog niet aan denken. Eerst maar oktober.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: