Heb jij ook wel eens deze fout gemaakt? Dat je bij de primark of action loopt, super schattig ondergoed voor je kindje ziet en dit dan mee neemt? Soms is het een top aankoop hoor, Nola heeft hele fijne onderbroeken van de action met Minnie Mouse erop. Maar meestal zit het toch kleiner en strakker dan gedacht. Zo haal ik dus geen boxers meer voor Luca bij de primark en action. Maar waar dan wel? Ik kwam de site www.boxers.nl tegen en mocht voor hun een aantal boxers uitkiezen en shoptegoed aan jullie weggeven!

Fijne boxers hoeven niet saai te zijn

Saai is wel een beetje een relatief begrip. Wat ik saai vind hoeft Luca niet saai te vinden. En misschien vind jij het wel super mooi. Toen ik de vraag kreeg of ik boxers wilde reviewen leek me dat een leuke manier om met andere merken in aanraking te komen. Uiteraard keek ik direct bij het kinder ondergoed. Ik werd positief verrast op de website. Voor kinderen is er zo veel leuks te vinden. Soms zelfs in 5 pack dus dan ben je snel klaar. En de prijzen waren ook niet schrikbarend hoog.

samenwerking boxers.nl boxers set 2 Luca samenwerking boxers.nl boxers set 1 Luca

Wat ik uitzocht voor 50 euro

Het leukste komt natuurlijk onderaan deze blog, een winactie voor 50 euro shoptegoed. Maar wat zocht ik dan uit voor 50 euro? Echt, best veel eigenlijk. Voor Luca koos ik 2 boxers met dinoprint  en 2 boxers met streep en sterren print van Claesens. Voor Mark koos ik nog 2 simpele blauwe boxers van Head. Je kunt kiezen om het gratis (!) in te laten pakken. Ze hadden er zelfs stickertjes op gedaan welke boxers in welk pakketje zaten zodat ik precies wist welke pakketjes voor wie waren. Ideaal en top service!

samenwerking boxers.nl boxers Mark

Hoe zitten de boxers?

De belangrijkste vraag voor mij is eigenlijk, zitten de boxers lekker? Oh en natuurlijk is de kwaliteit/prijs verhouding goed? Na een aantal keer wassen zien de boxers er nog mooi uit. Geen flubberrandjes of naadjes die los gaan. Gewoon echt goed. Verder is het van fijn elastisch materiaal. Geen strakke stukken die kunnen afknellen. Luca is nogal smal en heeft daarom vaak een kleine maat. Voor Luca koos ik 116/122 omdat hij deze ook qua kleding heeft. Dit zit bij hem goed. Hij gaat meer richting de 122 qua broek, maar dan is de bovenkant vaak te los. Daar heeft hij nu geen last van bij deze boxers. Ook maat M voor Mark zit goed bij hem.

samenwerking boxers.nl boxers van Luca

Zou ik weer bestellen?

Boxers uitzoeken vind ik maar een lastig iets. Vaak vind Luca het toch niet zo leuk om op pad te gaan en wat uit te zoeken. Wat ik fijn vind aan het bestellen bij boxers.nl is dat we thuis op de bank of op bed de boxers kunnen bekijken en uitzoeken. Bestellen is zo gedaan en je bestelling is snel in huis (voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis en vanaf 35 euro is de verzending gratis). Naast de voor mij nieuwe merken hebben ze ook bekende merken zoals Calvin Klein ondergoed, puma en Bjorn Borg ondergoed. Grotere prijzen en kleinere prijzen, soms ook aanbiedingen. Ja, ik denk dat wij hier blijven bestellen.

samenwerking boxers.nl boxers close up Luca

Winactie voor 50 euro shoptegoed

Maar ik beloofde jullie shoptegoed van 50 euro te besteden op boxers.nl. Je kunt uit alle boxers kiezen, dus ook voor jezelf of voor je man of dochter. Het volgende mag je doen om kans te maken op dit shoptegoed:

 1. laat een reactie achter onder het bericht van deze blog op mijn facebookpagina (via facebook neem ik contact met je op als je gewonnen hebt!) Ik zou het leuk vinden als je dit bericht ook wilt delen, maar dat is niet verplicht.
 2. like de facebookpagina van mamaminke (dit is niet verplicht, maar zou ik wel heel leuk vinden)
 3. like mamaminke op instagram (dit is niet verplicht, maar zou ik wel heel leuk vinden)

De winactie loopt van 3 oktober t/m 21 oktober 2018 23.59 uur. Over de winnaar kan niet worden gecorrespondeerd. Als je mee doet met deze winactie ga je akkoord met de voorwaarden. De winnaar reageert binnen 48 uur op mijn berichtje, wordt dit niet gedaan dan wordt er een andere winnaar gekozen.

samenwerking boxers.nl doe mee met de winactie en win 50 euro shoptegoed

Ik heb deze producten gekregen van een bedrijf, dat beïnvloed mijn en onze mening niet. Lees hier meer over samenwerkingen.

19 thoughts on “Nieuwe boxers geven je dag een boost!

 1. Wat een super blog! Boxxers kopen voor onze jongens en dochter vind ik echt een drama, of de pijpjes zijn te kort of de band te strak. En meegaan vinden ze een crime! Ik zou hier heel blij mee zijn zodat we met zijn 4e online boxxers kunnen uitzoeken voor hun alle 3.

 2. Wauw wat een leuke winactie! Idd herkenbaar dat het ondergoed zo wisselend is per winkel! Met 3 jongens (+man) in huis alle ervaring met boxers die anders vallen dan verwacht!
  Ik doe graaaaaag mee voor mijn jongens! Nieuw ondergoed is altijd welkom en nodig!

 3. Ik doe ook graag mee! Mijn vriend is ook enorm moeilijk met boxers uitzoeken! Ik volg je al een tijdje op Facebook en insta.

 4. Wat een leuke blog om.te lezen en ook top dat er een winactie bij zit.
  Ons neefje.is zo jarig en is gek van dinosauriërs en zou dan wel een mooi pakket boxers voor hem willen.bestellen als extra cadeau natuurlijk want boxers op je vrjaardag wordt gwen kind blij van.en zou dan ook wat uitzoeken voor mijn man.

  Echt een super leuke blog en winactie

 5. Ooeehhh die dino boxers zijn wel heel erg cool! Ook zoek ik nog een goede mannen versie. Dus een tegoed zit wel goed uitkomen zeg maar.

 6. Wat een super blog.
  Altijd fijn om iets te mogen testen.
  Ook deze mama zot vaak maar te zoeken naar de juiste boxers voor man en zoon. Wij halen nu alles bij de zeeman. Echt ideale. Andere merken zoals action is ook niet mijn favoriet. Snel kapot of de maat klopt idd niet.
  Doe graag mee met de win actie.

  Groetjes Mariska

 7. Wij houden hier van boxers. En wat nieuwe boxers voor man- en zoonlief zou hier zeker van pas komen. Dino’s doen het ook altijd goed bij mijn zoontje. Ben benieuwd!

 8. Oh cool, ik heb dè ideale boxer nog niet gevonden, mijn zoontje houd niet van die naadjes in de onderbroek, en die seamless van primark vind die ook niet fijn, pfff, en het staat zo leuk, maar helaas dus wil zoonlief ze niet aan;) Mss zitten hier wel een paar goede tussen die lekker zitten…;) Ik doe mee hoor?

 9. Hoi hoi,
  Dat vinden mijn pubers geen straf om merk onderbroeken aan te doen! Ik doe dan ook erg graag voor ze mee!

  Groetjes Claudia

 10. Mijn zoon draagt graag boxershorts.
  Wij hebben ook wel boxers van Claesens gehad, perfecte kwaliteit.
  Ik doe graag mee en volg je ook op Facebook & Instagram

 11. Ik kende deze website nog niet, maar zijn fijne en goede merken te koop. Ik koop meestal ook wat duurder ondergoed, omdat het meestal toch wel mooier blijft. Ik zou van het shoptegoed graag iets leuks uitzoeken voor mijn 3 oudste kids ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: