Goedemorgen! Het is weer maandag en ik heb voor jullie dit dagboek klaar staan. Wat was het lekker weer afgelopen week. We hebben er heerlijk van genoten en zijn veel buiten geweest. We zijn zelfs wezen speeltuinhoppen. Hoe leuk is dat! De kinderen vonden het geweldig en namen ook allemaal herfstblaadjes mee naar huis. Kijken jullie mee wat we nog meer hebben gedaan?

Maandagfruitspies

We starten bij Nola op school met het maken van een fruitspies. Dit in het kader van de week van de opvoeding en gezond eten. Want gezond eten begint thuis. Of zo iets. Maar lekker was het wel.

uitsteekvormpjes

Daarna doe ik boodschappen en start onze spaaractie bij de AH. Sparen jullie ook?tekenen

In de middag ga ik met Nola foto’s maken voor een blog over dit mooie armbandje. En daarna wil ze hem niet meer afdoen en gaan we dus gewoon tekenen. Moet kunnen toch.

Dinsdag

kinderen naar school brengen

En we starten weer op school. Daarna maak ik geen foto’s meer. Ook geen idee wat ik gedaan heb eigenlijk. toren bouwen

Nola is wat hangerig en hoest veel. Ze wil weinig doen en ik besluit met haar een toren te bouwen. Dat valt wel in de smaak. En hij moet blijven staan van haar als we naar bed gaan.

Woensdag

boek zoeken in de boekenwinkel

We starten rustig op. Nola wil niet uit bed dus omstebeurt liggen Mark en ik bij haar. Ik zoek even dit boek op in de webshop en kijk later in de boekenwinkel of hij daar staat. En daar staat hij, yes! Die nemen we mee. potloden stabilo

Daarna heb ik een workshop bij een andere boekenwinkel in het centrum. Het is een workshop handlettering in samenwerking met stabilo. We mogen verschillende materialen proberen. Zo fijn om eens te proberen voor je iets koopt. Deze potloden zijn echt heel fijn. bij psv inter

Daarna is het nog niet gedaan met de pret, want we gaan naar PSV-Inter. Nu was de uitslag minder leuk en de scheids was ook niet om over naar huis te schrijven. Maar wat heb ik een goed PSV gezien die avond. Een gelijkspel was meer op zijn plek geweest, ze deden echt niet onder voor inter.

Donderdag

voorlezen in bed

Ik ga boodschappen doen en dat gaat helemaal fout. Erg veel last van mijn nek en barstende hoofdpijn. We doen deze dag dus verder niets en liggen met een kruik op de bank. PCM naar binnen en hopen dat het gaat. In de avond lees ik nog wel even een boek met de kinderen. Deze week meer op mijn blog over dit boek.

Vrijdag

luiers webgrengen

Als we Luca naar school hebben gebracht gaan Nola en ik luiers wegbrengen. Mevrouw zit er weer heerlijk bij.naar de action

Thuis even een stukje fruit eten en dan naar de action. We hadden nog wat spullen nodig. Die ik vervolgens vergat.cadeautje voor Nola

En Nola spot dit kaptafeltje. Die wil ze natuurlijk hebben. Ze is helemaal van het tutten, haren doen en make-uppen. Ik vond het eigenlijk nog niet zo geschikt, maar misschien moet ik het toch doen. Hebben jullie ervaring?buiten spelen na het eten

Het is in de avond nog zo lekker dat we nog even buiten gaan spelen op het schoolplein. Luca en papa voetballen en wij lekker spelen.

Zaterdag

zonsopkomst

De enige foto van zaterdag is deze mooie zonsopkomst. Voordeel van vroeg op pad zijn. Ik wilde 8 uur bij de emte zijn, want ze hadden 50% korting op alles in de winkel. Daarna zijn we naar de kinderboerderij geweest, maar vergat ik mijn telefoon. Gelukkig maakte de buurvrouw een foto van de kinderen en hun geitenontbijtje. Nu nog even mijn nummer door de deur doen dan krijg ik de foto. Ideaal zo’n buurvrouw.

Hoe was jullie week? Nog veel plannen voor deze week? Luca mag vandaag weer zwemmen en verder staat er volgens mij nog niet zo veel op de planning. Alleen eind van de week winkelen met mijn moeder en Luca. Hij wil de kleren die ik uitzoek niet meer aan dus dan mag hij mee zelf uit zoeken. Fijne week allemaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: