Wat was het toch heerlijk weer. We zijn weer veel buiten geweest, jeej voor buitenkinderen! Beetje jammer dat ik niet echt een buitenmens ben, maar goed. Steeds vaker vind ik het ook gewoon erg leuk en tof. En het einde van de week verrasten wij de kinderen met een leuk uitje. Wat vonden ze het geweldig. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

boek mijn kleine verhalendoos testen

Ik maak weinig foto’s. In de ochtend ben ik druk met mijn blog en gaan de kinderen naar school. In de middag test ik met Nola deze leuke verhalendoos. Later kunnen jullie hier meer over lezen.

Luca gaat ook nog naar zwemles en mijn ouders gaan om beurten mee kijken. Samen met mijn vader breng ik Luca weg en samen met mijn moeder haal ik hem op. We eten daarna gezellig met z’n allen. Leuke afsluiting van de dag.

Dinsdag

We starten in de sportschool. Voor het eerst sinds een aantal weken weer. Ik heb helaas nog steeds last van mijn nek/schouder na de aanrijding. Ondanks dat de aanrijding niet heel hard was. Hopelijk gaat het snel weer over, want dit is niks. Ik ben wel vroeg thuis en kan nog even relaxen. zeluf doen op het klimrek

In de middag gaan we nog even met z’n allen naar buiten. Nola heeft het al snel gezien in het ene speeltuintje en gaat snel naar de ander. samen knuffelen met Nola

Na het eten maak ik een aantal leuke foto’s met Nola. Ze is moe en wil gezellig bij me zitten. Gelukkig vind ze foto’s maken wel enorm leuk.

Woensdag

vriendjes

Als de kinderen naar school zijn geweest en we hebben gegeten ga ik met ze op pad. Eerste stop is bij een vriendinnetje van Luca en een vriendje van Nola. Zo leuk hoe ze het samen zo leuk hebben. We gaan als eerste naar de speel en beweegtuin. springen

Dat was niet de reden dat we samen onderweg gingen. We gaan verder naar het centrum. We zijn wat vroeg dus eerst nog even spelen op het marktplein.wachten op dansen

Dan wachten tot de muziek er is, want we gaan dansen! Luca heeft er al zin in en staat helemaal klaar.placemat versieren

Daarna mogen ze een placemat versieren. Het duurt even maar uiteindelijk krijgen ook zij allemaal een pannenkoek te eten. Jammie! Dat viel in de smaak. En het was heerlijk weer dus dat was top. Kon ik gezellig bijkletsen met een vriendin. Maakt het extra leuk.

samenleesbijbel junior een bijbel voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud. In navolging op het succes van de samenleesbijbel. Met 30 verhalen en veel leuke extra's. Uitgelichte afbeelding

Ik vind dit zo’n leuke bijbel! Hebben jullie mijn recensie al gelezen?

Donderdag

met lego spelen

Gistermiddag kochten we nog een klein doosje lego voor Luca. Lego schijnt goed te zijn om de fijne motoriek te oefenen. Ideaal. Wat vond hij het leuk om te maken. Voor we naar school gingen had hij alle 3 de dingen gemaakt. Toppertje!slapen

Eind van de middag is Nola zo moe dat ze op de bank in slaap valt. Dat heeft ze vaker de laatste tijd. Zo sneu vind ik dat. Hopelijk heeft ze snel meer energie.

moeder en dochter armband. Een prachtig sieraad voor een bijzonder gebeurtenis als een trouwdag. Moeder en dochter samen verbonden. uitgelichte afbeelding

Nola vind deze armbandjes echt geweldig. Heb jij de blog al gelezen? Deze moeder en dochter armbandjes van KAYA sieraden zijn perfect voor ons huwelijk.

Vrijdag

sparen ah bakvormpjes

Ik hoef er nu echt nog maar een paar. Alleen nog de E, Q en 8. Ja, ook dit is al weer verouderd na 2 dagen. winterkleding shoppen

Na school ga ik samen met Luca en mijn moeder winkelen. Alle winterkleding voor Luca halen we bij de C&A. Goed geslaagd en hij vind het zo leuk. Daarna zocht hij nog wat leuks uit voor Nola, hielp mij zoeken naar een BH en we aten pannenkoeken. Een leuk uitje.

Zaterdag

griezelen bij julianatoren

Hier maakten we 2 kinderen heel blij mee. Een dagje naar de julianatoren. Het is dat ik hun reactie niet gefilmd heb. Ze waren zo blij toen ze zagen waar we heen gingen. Als eerst natuurlijk even griezelen buiten het park. wachten bij julianatoren

Wachten op de luchtballonnen. Dat duurde ons te lang dus we gaan verder….in helikopter julianatoren

Naar de helikopter. Dan kunnen we ook ver kijken samen. ijsje eten bij macdonalds

Na een heerlijke dag bij de julianatoren eten we nog een ijsje bij de macdonalds onderweg. Een fijne afsluiting van een heerlijke dag. Later kunnen jullie hier meer over lezen. Naar een halloweenfeestje als christen, kan dat wel? Later lees je hoe wij er over denken.

We hadden een heerlijke week samen met een fantastische afsluiting bij de julianatoren. De kinderen zijn er echt dol op. Hoe was jullie week? Ook zo genoten van het heerlijke weer?

2 thoughts on “Dagboek #28: De kinderen gelukkig maken

  1. Ja, je recensie heb ik al gelezen. En hij staat op één van mijn pinterestborden.
    Leuke samenvatting met foto’s van deze week. Wij hebben nog één week te gaan en dan is het herfstvakantie! Zie ik best naar uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: