moeder en dochter armband op houtHet duurt dan misschien nog wel even, maar ik ben toch wel van het plannen. Het kan me dus allemaal niet vroeg genoeg beginnen om van alles voor de bruiloft te regelen, bestellen en boeken. En natuurlijk ook het bezoeken van locaties, zoeken naar dé trouwjurk en onze perfecte taart. We starten vandaag klein, maar voor mij wel een van de mooiste dingen die ik zal dragen op onze trouwdag; de moeder en dochter armband.

Mijn dochter en ik, een kopie van elkaar

Al vaak hebben we gehoord dat Nola zo veel op mij lijkt. Ze is ook echt een mama’s kindje en we knuffelen ontzettend veel samen. Maar dat niet alleen. Nola vind het heerlijk om iets met mij te doen. Samen tutten staat ook hoog op haar wish list en sieraden vind ze echt te gek. Het is dat ze dat niet om mag naar de peuterspeelzaal, maar het liefst draagt ze elke dag een armband en ketting. Hoe leuk is het dan om samen te matchen?!

moeder en dochter armband hand Nola op mijn arm

Lees ook deze blog over dé vraag en mijn antwoord

Moeder en dochter armband van KAYA sieraden

Op de website kun je een moeder en dochter armband uitzoeken. Er staan zo veel mooie armbanden tussen. Ook armbanden voor het hele gezin. Ik koos een prachtige armband met parels en glinster steentjes. Ik wist gewoon dat Nola hem geweldig zou vinden. Hij is ook prachtig. Het is een soort wikkel armband, daar moest Nola wel even aan wennen. Ik heb hem besteld op de maat die ze nu heeft en hij kan nog tot 2 maten groter gedragen worden. Ideaal dus met kinderen. We kunnen hem nu al dragen samen, maar ook nog op onze bruiloft.

moeder en dochter armband bij bloemen

KAYA sieraden steunt het goede doel

Wat ik extra leuk vind aan het kopen van sieraden bij KAYA? Ze steunen het goede doel. In Gambia gaat maar 40% van de kinderen naar de kleuterschool, 70 % naar de basisschool en daarvan gaat er maar 20% door naar het middelbaar onderwijs. Kun jij je voorstellen dat jou kind niet naar school kan? Daarom doneert KAYA per sieraad een bedrag een Eduki zodat een kind in Gambia ook naar school kan. Als moeder kan ik dat alleen maar heel hard toejuichen.

moeder en dochter armband hand in hand

Lees meer over KAYA sieraden

Inmiddels kunnen er 20 kinderen naar school dankzij de donaties van KAYA, lees op deze pagina meer over het giving back project, en samen met Nola kan ik shinen op feestjes en onze bruiloft. Ik ben echt fan van de moeder dochter armband. Heb jij ook een speciaal sieraad samen met je zoon of dochter?moeder en dochter armband NolaNola voelde zich hier echt een prinses. In haar eigen jurkje, met de mooie armband om. Ze ging zelf zo staan voor de foto. Geweldig toch?!

moeder en dochter armband. Een prachtig sieraad voor een bijzonder gebeurtenis als een trouwdag. Moeder en dochter samen verbonden. moeder en dochter armband. Een prachtig sieraad voor een bijzonder gebeurtenis als een trouwdag. Moeder en dochter samen verbonden.

Dit is een samenwerking met KAYA sieraden. Dit beïnvloed mijn mening verder niet. We zijn oprecht heel blij met deze armbandje. Zoals je op instagram en in het dagboek hebt kunnen zien wilde Nola de armband niet meer af doen. Lees hier meer over samenwerkingen.

4 thoughts on “Weddingpreps: moeder en dochter armband van KAYA sieraden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: