Toen ik net ten huwelijk was gevraagd door Mark besloot ik in een bullet journal bij te houden wat we wilden en wat het ging kosten. Daar ben ik ook mee begonnen en toen liep het wat stil. Ik vind creatief bezig zijn heel leuk, maar heb er vaak gewoon de tijd niet voor. Of ik maak die tijd niet. Met een bruiloft die gepland moet worden is dat niet handig. De weddingplanner heeft dat helemaal opgelost.

Waarom een weddingplanner boek

Het plannen van onze bruiloft uit handen geven aan een echte weddingplanner (zo’n man of vrouw die dat voor je regelt) kan ik niet. Ik wil graag zelf de touwtjes in handen houden. Daarnaast kunnen we dat ook niet betalen. Dit boek is dus een ideale oplossing. Alles staat er in beschreven. Wat je wanneer moet regelen (we zijn vrij vroeg gelukkig), meestal begin je een jaar voor je trouwdatum. En veel handige tips.

Weddingplanner, de eerste bladzijde

Niet alleen tekst, ook invullen in de weddingplanner

Het is niet alleen tekst die je doorneemt en dan gaat doen. Je kunt heel veel invullen en opplakken in deze weddingplanner. Want hoe zie jij deze bijzondere dag voor je en hoe ziet je partner dat? Mark en ik hebben het beide ingevuld en zo kunnen we onze gemeenschappelijke wensen en verschillen zien. We hebben ontzettend gelachen samen. We willen dan wel trouwen maar we hebben soms ook hele uiteenlopende ideeën over deze dag. Groot vs klein bijvoorbeeld.

Weddingplanner, de kalender voor alle afspraken

Lees hier over armbandjes voor moeder en dochter op onze trouwdag

Een compleet boek dat je een trouwgevoel geeft

Van het boek krijg ik echt een trouwgevoel. Geen idee hoe ik het anders moet omschrijven. Mooi vormgegeven met gouden accenten. Overzichtelijk met tabs erin zodat je alles terug kunt vinden. Aan alles wat geregeld moet worden is gedacht. Niet alles willen wij toepassen (cadeau idee is gewoon een mooie envelop met inhoudt graag!). Maar het is fijn om alles door te lopen, moodboards te maken en te kijken wat we samen willen. Zodat het een dag van ons samen wordt.

Weddingplanner, tabbladen

Kwaliteit van de weddingplanner

En na deze mooie dag in 2020 hebben we dit prachtige boek als herinnering aan deze mooie tijd. De weddingpreps die we nu eens voor ons zelf hebben. Hoe leuk is dat! Het boek heeft een harde kaft waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen naar alle afspraken. De tabbladen zijn van soepel karton (bestaat dat?), het is in ieder geval steviger dan het papier waar je op schrijft. De ringband vind ik zelf ideaal, ondanks dat je wel met wat beleid de bladzijdes om moet draaien. Je kunt niet direct vanaf het begin naar een van de laatste tabbladen gaan.

Weddingplanner, over alle leveranciers en contacten voor je bruiloft

Lees hier meer over het zoeken naar een fotograaf voor onze trouwdag

We zijn echt blij met dit boek. Zo weten we dat alles geregeld wordt en onze dag onvergetelijk gaat worden. Dat kan ook niet anders, het is onze dag met onze kinderen, familie en vrienden. Die is voor ons sowieso onvergetelijk.

Hoe heb jij de planning van je bruiloft aangepakt? Heb je nog handige tips, laat het dan vooral weten in de comments!

Weddingplanner, een review over deze planner voor jou bruiloft. Deze planner helpt je over al bij en maakt van jou dag een bijzondere en feestelijke gebeurtenis.

Dit is een samenwerking.

2 thoughts on “Weddingpreps: review weddingplanner; zodat onze dag perfect wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: