Het nieuwe jaar is weer begonnen. Hoe leuk is het dat we voor jullie weer een bloghop hebben. De nieuwjaarsbloghop van 2019. Super leuk dat je ook weer van de partij bent. Het leukste is natuurlijk dat je zo verschillende en hopelijk nieuwe blogs leert kennen en een leuke prijs kunt winnen. Onderaan deze blog staat hoe je mee kunt doen bij mij en wat je kunt winnen (een christelijk bijbelsdagboek). Hop je gezellig mee?

Wat is een nieuwjaarsbloghop?

Een nieuwjaarsbloghop is een soort ketting waarmee je allemaal verschillende en misschien zelfs wel nieuwe blogs kunt leren kennen. Als je mijn vaste bezoeker bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel dan wat over mijzelf, waar je vandaan kunt komen, waar je heen gaat na mijn blog en wat je hier kunt winnen. Wanneer je mee wilt doen lees dan goed hoe dat kan. Als je klaar bent kun je door hoppen voor nog meer leuke prijzen. Als je dan uiteindelijk weer op mijn blog komt (als je hier bent begonnen) ben je bij alle bloggers die met deze nieuwjaarsbloghop mee doen geweest. Dit keer doen er 25 leuke bloggers mee.

Wie is Mama Minke?

Nou, hoi dus! Ik ben Minke, 29 jaar (januari 1990 voor als je dit later leest haha) en samen met de meest leuke en geweldige man. Sorry dames! Samen hebben we twee schatten van kinderen die mijn grootste inspiratiebron zijn voor mijn blog. Ik werk niet zodat ik voor de kinderen kan zorgen (en wat extra energie kan sparen door mijn cvs). Ik blog hier, op www.puurjael.nl, over geloof, kids en liefde. Dat zijn de belangrijkste waarden in mijn leven. Eigenlijk staan mijn kinderen natuurlijk op 1 maar dat loopt niet zo lekker. Dus vandaar. Ik hoop voor iedereen wat leuks te plaatsen op mijn blog. Je zult vast niet alle artikelen leuk vinden, maar er zit vast iets tussen wat je wel aanspreekt. Wil je nog wat meer weten lees dan eens de about me pagina.

dagboek allemaal ziek Nola ziek

Er zijn al veel blogs verschenen maar dit zijn wel hele leuke blogs:

Bijvoorbeeld over hoe ik Luca zo stil mogelijk laat zitten in de kerkdienst.
Over speelgoed dat de kinderen leuk vinden, maar mijn portemonnee ook.
Hoe ik ten huwelijk ben gevraagd en de weg daar naar toe, te volgen via weddingpreps
Over onze oudjaarsavond/nacht natuurlijk.
Een gebed van een moeder.
En verschillende kinderbijbels, onder andere de HSV kinderbijbel.

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Als je niet bij mij begonnen bent kom je waarschijnlijk via de blog van Channa en Nicole, alles over speelgoed. Een blog met heel veel speelgoed. Met de laatste trends, leuke reviews en winacties voor jou als lezer. Als je mee hebt gedaan met mijn winactie mag je naar de blog van Astrid, Coolest kid on the blog.  Een leuke moeder van 4 jonge kinderen. Zo knap hoe ze het allemaal doet. Alles wat ze niet kan laten om te delen komt langs op haar blog.

Wat kun je winnen?

Deze keer heb ik een cadeautje dat heel goed bij mij past, een christelijk bijbelsdagboek. Het boek heet toegewijd en heeft voor 90 dagen een overdenking er in staan. Het boek inspireert je om te luisteren naar Gods stem en zijn weg te gaan in je leven. De meditaties geven je moed en kracht voor elke nieuwe dag. Een fijne start van je dag dus met dit boek. Dit boek gebruik ik zelf met een nieuw project, love it give it. Later zul je daar meer over lezen. Maar nu mag ik 1 van jullie ook blij maken met dit boek.

Hoe kun je winnen?

 1. Geef in een reactie hieronder of op facebook aan dat je mee wilt doen (verplicht) en waarom.Voor een extra winkans mag je het volgende doen:
 2. Volg mama minke op facebook of instagram
 3. Deel het bericht van de winactie op facebookof tag iemand die ook dit boek zou willen lezen.
 4. Ben je lid van de facebookgroep christelijke blogs lezen dan heb ik daar nog een extra kans voor je.

De winactie loopt van 5 januari 2019 t/m 14 janauri 2019  Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Lees meer in mijn disclaimer.

10 thoughts on “Nieuwjaarsbloghop 2019

 1. Ik doe heel graag mee. Ik ben benieuwd naar dit boek. 90 dagen is ook behapbaar en overzichtelijk ?dagboeken voor een heel jaar komt zo gauw de sleur in bij ons. Dus dit lijkt mij wel wat.

 2. Hoi! Wat een leuke winactie!

  Toevallig ben ik ooit op je blog terrecht gekomen, toen ik op zoek was naar een leuke manier om de advents periode met de kinderen te beleven. Jij had zo’n super leuke slinger! Top!

  Ik zou graag mee willen doen aan de actie met name om de nieuwsgierigheid rondom de meditatie die moed en kracht geven voor de nieuwe dag en hoe ik dit zou kunnen toepassen in mijn leven op dit moment.

  Groetjes Sanne

 3. Ik volg je al via beide kanalen. Ken het boekje niet, maar ben er wel erg nieuwsgierig naar. Ben net voor de kerst bevallen en was al van plan om binnenkort eens te gaan kijken voor een nieuw dagboekje. Deze spreekt mij wel aan dus ik doe graag mee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: