Dagboek week 1 2019

De eerste week van 2019 is weer voorbij. De scholen beginnen vandaag weer en zo komt ook het ritme weer terug. Afgelopen week hebben we nog heerlijk een paar vrije dagen gehad met de kinderen. Oké, ze waren wel al weer toe aan school, maar we hebben nog wat leuke dingen gedaan. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag 31 december

We doen het rustig aan vandaag. Jullie kunnen lezen over 2018 en plannen voor 2019. We halen wat laatste boodschappen en hapjes die we óf vanavond óf morgen lekker kunnen eten. (Het werd nieuwjaarsdag én het is nog lang niet op). In de avond eten we met familie samen en verder doen we eigenlijk niks. Wel prima zo voor ons.

Dinsdag 1 januari

Happy new year! Vandaag kwam er een blog online over onze oudjaarsavond. We gaan naar onze ouders om hen gelukkig nieuwjaar te wensen en zijn de middag lekker thuis. We hebben voor Luca een spelletje van Mario party voor de wii. Wat vind hij het leuk (kijkt het ook altijd op youtube), maar ook lastig om zelf te doen. Verder eten we veel lekkers en doen echt vrijwel niks. Als je dochter je telefoon pakt en foto’s maakt krijg je wel grappig resultaten. Niet echt bijzonder, maar zo leuk om te zien wat ze dan met de telefoon doet.

dagboek week 1 dinsdag

Woensdag 2 januari

Tijd om in de benen te komen. Voor jullie staat een blog over de nep hubelino klaar. Deze wordt echt massaal gelezen. Zo leuk om te zien! Ik haal taart, want morgen jarig, en ga even langs de bieb. De kerstboeken kunnen weer terug en ik nam wat leuks mee naar huis. We kijken nog even voor nieuwe planten voor in ons aquarium en halen de auto op bij de garage. Op 1e kerstdag heeft iemand tegen onze auto aan gereden, maar geen briefje achter gelaten. Het kan niet anders dan dat de ‘dader’ dit gemerkt heeft. Er zit zo veel krassen op en de bumper zat los aan de voorkant. Conclusie: beste koop je een nieuwe auto. Dag centjes! Zo jammer als mensen het niet gewoon melden. Daar ben je toch voor verzekerd. Samen met Nola zijn we ook veel aan het ‘kuppen’. Nola vind make-up echt geweldig haha.

dagboek week 1 dinsdag

Donderdag 3 januari

Happy birthday to me! Weer een jaartje ouder. Wat gaat het snel. Ik heb helemaal niet het idee dat ik ouder ben dan een paar jaar terug eigenlijk, maar aan de kinderen is goed te zien dat ik toch echt ook ouder wordt. Mijn laatste jaar als 20tiger. Jullie kunnen lezen over mijn verjaardag vroeger en nu, wat een verschil! Samen met Nola heb ik mijn verjaardag al gevierd dus we doen rustig aan vandaag. Ik krijg in de ochtend van de kinderen een heerlijke badjas cadeau. Mark is weer werken, maar mijn schoonvader, mijn moeder en mijn zusje komen langs om een stukje taart te eten. In de middag gaan de kinderen naar mijn schoonvader en ga ik samen met Mark uit eten bij tapasia. Vinden we heerlijk (maar duur eigenlijk) en zo af en toe komen we daar.

dagboek week 1 donderdag

Vrijdag 4 januari

Mark is weer werken en we zijn vroeg op. Om half 10 heb ik afgesproken bij een vriendin thuis. Daarvoor doen we even boodschappen bij de AH. Zo leuk om te zien dat de kinderen echt goed luisteren als ik mijn handen vol heb. De buurman vond het ook zo schattig dat ze dan hand in hand lopen samen. En schattig is het ook zeker (behalve die zware tassen die ik aan het sjouwen was dan). Daarna pakken we de restjes taart en gaan naar mijn vriendin. De kinderen kunnen lekker spelen en wij kletsen. We eten gezellig een broodje knakworst mee en dan gaan we weer. Op naar de volgende winkel om boodschappen te doen. De rest van de middag doen we lekker rustig aan. Op mijn blog staat een review over de weddingplanner, zo handig om in huis te hebben.

dagboek week 1 vrijdag

Zaterdag 5 januari

Ik stap vroeg mijn bed uit, eten en douchen. Zorgen dat het oud papier klaar staat om weg te laten brengen. Naar de DA omdat ze korting hebben op bijna alles. En dan ga ik een rondje fietsen door Ede. Ik haal wat spullen voor de goodiebag op die de winnaars van de fotoshoot krijgen. En ik ga naar de winkel voor het boekje ‘Wat zeg je?’ van sestra. Helaas hebben ze die niet in Ede. In de middag ga ik naar mijn ouders en ga even daar bij de winkel kijken. Ook daar hebben ze hem niet. Het moest zo zijn denk ik. Ik ga wel nog even naar Tuunte en haal daar 2 nieuwe setjes vandaan. Heerlijk die korting (beide hadden 50% korting). De kinderen nog even in bad en dan kook ik eten. Na het eten hup, auto in en naar huis. Het is weer mooi geweest voor vandaag. Doen jullie mee met de nieuwjaarsbloghop? Je kunt bij mij een christelijk dagboek winnen, toegewijd.

dagboek week 1 zaterdag

Zondag 6 januari

We kiezen naar welke kerk we gaan en doen het verder lekker rustig aan. De laatste dag voordat school weer begint. Ik maak deze blog nog en schrijf wat voor uit. Dinsdag wordt mijn blog verhuist dus dan kan ik even niets doen. Ik ben benieuwd hoe het gaat.

Komende week heb ik dus een verhuizing van mijn blog. De kinderen gaan weer naar school en ik wil het sporten weer oppakken. Verder de gewone klusjes zoals boodschappen, was en stofzuigen. Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: