Het duurt natuurlijk nog een tijdje voor we gaan trouwen, september 2020 is het zo ver. Toch ben ik al bezig met dingen voorbereiden. Zo hebben we de fotograaf al geregeld, heb ik al een jurk gevonden en weten we ongeveer hoe we de dag in willen vullen. Maar het belangrijkste vind ik dat het een leuke en relaxte dag wordt voor ons en de kinderen. De kinderen ja, want ik wil graag dat zij ook een prominente rol vervullen op deze dag. We pakken het anders aan dan vele andere en hebben onze kinderen er bij. Dan wil ik ook graag dat het voor hun net zo’n fantastische dag wordt als voor ons. Daarom heb ik dit leuke boekje, het kleine bruiloft boekje voor kids, voor onze kinderen.

Geweldige gezinsfoto’s

Als eerste bedacht ik dat het geweldig zou zijn om dan direct wat gezinsfoto’s te maken. Dus de fotoshoot niet alleen met ons als bruidspaar maar met onze kinderen. Omdat de kinderen niet op alle foto’s hoeven komen zij later bij de shoot, met onze ouders. Dan kunnen we direct ook mooie foto’s met onze ouders maken. Geweldig wordt dat denk ik. Ik zie het gewoon al voor me. Een beetje een beeld denker haha. Dus ik hoop dat het ook zo wordt zoals ik het voor me zie.

kleine bruiloft boekje voor kids

Akte van instemming met ons huwelijk

Op deze dag hoeven we niet meer naar het gemeentehuis, want we hebben al geregistreerd partnerschap. Scheelt een hoop tijd jongens, kan het je aanraden. Maar ik wil wel graag dat de kinderen soort van mee-tekenen voor onze bruiloft. Dat ze het ook tof vinden dat hun papa en mama gaan trouwen. Voor hoever ze dat ook echt snappen natuurlijk. Maar leuk is het zeker. Dus ik was al een tijdje opzoek naar iets om daar invulling aan te geven toen ik een geweldig boekje tegen kwam. Het kleine bruiloft boekje voor kids.

inhoudt boekje

Het kleine bruiloft boekje voor kids

Als eerste, dit boekje is niet alleen voor als ouders gaan trouwen. Het is echt universeel, dus te gebruiken voor elke bruiloft waar de kinderen bij aanwezig zijn. Een boekje dat je kunt gebruiken voor, tijdens en na de bruiloft. En als de dag helemaal voorbij is heb je een heel tof herinneringenboekje met foto’s. Er is voldoende ruimte om zelf invulling te geven aan het boekje. Er staat wat je kunt opplakken, maar je kunt ook gewoon toffe andere dingen inplakken. Foto’s van hoe je kids eruit zien die dag, wat ze van de dag vonden en natuurlijk dat ze instemmen met het huwelijk. Het leukste? Het bruidspaar kan achterin nog lieve woorden voor het kind zetten. Ook heel tof als hun oom/tante gaan trouwen.

inhoudt boekje

Waar koop je dit boekje

Het heeft even geduurd voordat ik dit toffe boekje vond. Echt, ik kon er weinig over vinden. Waarschijnlijk omdat vaak iedereen een beetje getrouwd is uit een familie voordat er kinderen komen. Of kinderen hebben minder een prominente rol bij zo’n dag. Ik heb geen idee, maar des te leuker dat bonjour to you dit boekje heeft. Voor alle grote gebeurtenissen in je leven kun je daar te leuke boekjes vinden, vrijgezellenfeestje, babyshower of huwelijk. Kijk er eens rond. Het is echt heel leuk. Wij moeten nog een gastenboek dus ik neem daar zeker even een kijkje. Weer een puntje voor mijn to do-lijst.

Weddingpreps: toffe moeder/dochter armbandjes

Je merkt, ik ben enthousiast. Niet alleen omdat het leuk is voor onze kinderen, maar omdat het zo multi inzetbaar is. Je broer/zus/beste vriendin gaat trouwen en je hebt al kinderen? Geen probleem, want ook dan is dit boekje een topper! En hij is helemaal niet duur, 12 euro en hij is voor jou! (dat is wel exclusief 3,90 euro verzendkosten). Heb jij iets leuks gedaan voor je kinderen met jullie trouwdag?

kleine bruiloft instagram

Het kleine bruiloft boekje voor kids pinterest

Het kleine bruiloft boekje voor kids pinterest

Dit boek heb ik gekregen. Dit veranderd mijn mening niet. Lees hier meer over samenwerkingen

5 thoughts on “Weddingprep: het kleine bruiloft boekje voor kids

    1. Wij trouwden in 2018, zelf hebben we geen kinderen, maar er waren wel kinderen aanwezig. Voor hen had ik een klein boekje gemaakt waarin ze konden kleuren en puzzelen..Hadden ze wat te doen tijdens de ceremonie (burgerlijk en kerk).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: