Yes de herfstvakantie is begonnen. Heerlijk even een weekje geen tijden waar je je aan moet houden. Niet op en neer naar school en de kinderen zeggen dat ze nu toch echt hun broodje moeten opeten omdat ze naar school moeten. Maar laten we eerst kijken wat we afgelopen week gedaan hebben. De kinderen moesten gewoon naar school en verder deden we de gewone dingen. 

Maandag

lucht

Kijk dan wat een prachtige lucht. Hij was nog mooier, maar toen had ik geen tijd om een foto te maken. dagboek kleren luca

De kinderen zijn naar school en ik ga even de nieuwe kleren in de kast hangen. Dit is alles voor Luca.dagboek kleren nola

Nola heeft al een hele kast vol, maar Minnie Mouse ontbreekt nog een beetje. Dus we kopen een trui en een jurkje. Beide een beetje groot nog.

Dinsdag

In de ochtend maken Luca en ik eerst een foto. Samen met een andere moeder ben ik klassenmoeder voor de klas van Luca. Zo kunnen de andere ouders zien wie we zijn.dagboek tussendoortje

Dan naar huis. Mijn fiets is kapot en staat nog bij de fietsenmaker en Mark heeft de auto mee. Dat wordt niet sporten vandaag. Wel een gezond tussendoortje.dagboek afval niet meenemen

De restafval mocht aan de weg. Ik snap best dat dit niet helemaal in zo’n container hoort, maar om het dan zo maar van je af te gooien als ACV vind ik wel weer ver gaan. Neem het mee en geef aan op de container dat het niet klopt. Nog gevaarlijk ook met kinderen die vallen. Later was de container die er nu nog naast staat ook weg, ze kunnen zo op de punt vallen.

woensdag

dagboek appeltaart

Studiedag vandaag dus even rust. Ik bak een appeltaart omdat we morgen vergadering van de oudercommissie hebben bij mij thuis. Dan hebben we er wat lekkers bij.dagboek aftelblokken

Er komt ook een pakketje binnen voor mijn blog. Deze leuke aftelblokken. Extra leuk vind ik dat ze ook in het Fries te bestellen zijn bij www.denifelsouder.nldagboek speeltuin

We gaan ’s middags naar de kinderboerderij en speeltuin met een vriendje van Luca. De kinderen lekker spelen en de mama’s kletsen. Super leuk vind ik dat om te doen samen.

Donderdag

dagboek boek norara dagboek beter slapen boek

Er komen deze week een aantal pakketjes voor mijn blog binnen. Zo ook deze twee boeken. Binnenkort meer erover. De bovenste is een leuke cadeautip voor de feestdagen!dagboek avondeten

Dit eten we ’s avonds. Frietjes! Ik ben er dol op, zo lekker. We eten het eigenlijk te weinig.

Vrijdag

dagboek boodschappen

Samen met Nola doe ik boodschappen in de ochtend. Ze vind deze clowntjes helemaal geweldig. Maar ze zijn wel kapot want ze zwaaien niet terug.

Verder maak ik helemaal geen foto’s meer. Ik ga nog helpen op school. We gaan een vlog edditen met een aantal kinderen. Deze staat nu op de facebookpagina van de school. Het was in het kader van talent ontwikkeling, dat doen ze elke vrijdagmiddag. Fijn om een keer te kunnen helpen.

Weekend

Zaterdag slaapt Mark na de nachtdienst en daarna gaat hij met Luca en zijn vader naar PSV. Ik ga met Nola naar mijn ouders. Spontaan besluiten we bij de Mac te gaan eten. Nola vind het altijd geweldig bij oma. Zondag doen we rustig aan. ’s middags gaan we nog even naar het bos en verder lekker thuis.

Hoe was jullie week? Op naar een fijne vakantieweek!

2 thoughts on “Dagboek #29: laatste dagen school én zon!

 1. Heel leuk om jouw weekverslag te lezen. Hoe doe je dat toch? Schrijf je iedere keer op wat je gedaan hebt? Of heb je een speciaal aantekeningen boekje?

  Nieuwsgierig naar het boek met de uil voorop!

  1. Hij is zo leuk, dat boek! Echt een aantal eyeopeners.

   Voor het weekverslag bekijk ik gewoon mijn foto’s die op mijn mobiel staan. Anders ben ik het ook kwijt haha.
   Maar ik maak nogal veel foto’s meestal dus dan is dat wel handig. Niet alles komt erin en soms heb ik ook helemaal geen foto’s zoals van afgelopen vrijdag.
   Dan plaats ik wat ik heb en probeer terug te denken wat ik gedaan heb.

   Het meest ideale zou zijn om elke dag foto’s vast in een blog te zetten en te typen per dag. Maar ja, de tijd hé.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: