Afgelopen weekend was mijn eerste essentiële olie event. Of mijn, niet echt eigenlijk want ik hielp mee met organiseren met een aantal uit ons team. Het is namelijk heel belangrijk in een goed team te komen zodat je alle hulp kunt krijgen die je nodig hebt. Heel tof was het en het zijn stuk voor stuk toffe dames met veel kennis. Fijn om ook eens zo geproefd te hebben hoe dat dan gaat, de stap om zelf een workshop te geven wordt een stuk kleiner zo. Lijkt me heel tof dat eens te doen, dus als je interesse hebt laat het zeker weten! En nu de rest van de week. We hadden eigenlijk een redelijk oké week. Ik heb alleen iets te veel hooi op mijn vork de laatste tijd. Maar ach, ook dat komt wel goed. Kijk je mee?

Maandag

ontbijt-maandag

Het gezonde ontbijten gaat me wel goed af. Ik had het stiekem al wat door elkaar gedaan haha. Maar zo lekker!

 

sporten-maandag

Als de kinderen naar school zijn ga ik sporten. Dan snel naar huis om te gymen met Luca. Snel even tussendoor naar huis om te helpen bij overblijf. Het was een drukke dag vandaag.

Dinsdag

Stille-tijd-dinsdag

Vandaag weer een drukke dag voor de boeg, maar we starten goed.

Kliederen.com-dinsdag

Nog even tijd in de ochtend om dit pakket uit te pakken.

kliedertafel-dinsdag

De kliedertafel van kliedertafel.com. We zijn hem nu volop aan het testen. Zodra we daar klaar mee zijn dan lezen jullie hier natuurlijk meer.

bestelling-young-living-dinsdag

Ik was gelukkig thuis toen mijn pakketje van young living kwam. Dit keer heel weinig. Deze Ylang Ylang. Nu al zo blij mee! Een aanrader. Voor veel dingen te gebruiken (gezicht, als parfum vanwege de bloemige geur en libido verhogend).

bestelling-young-living-dinsdag

Ook bestelde ik dit boek van Young living. Nee, ik ga je nu niet ineens doodgooien met allemaal olieplaatjes. Maar ik ben er wel heel blij mee en ik wordt heel blij van oliën.

boekrecensie

Ook bezig geweest met de recensie van dit mooie boek. Die kun je hier ook al lezen.

eten-dinsdag

Als Mark en ik beide boodschappen doen voor het avondeten. We eten makkelijk maar wel gezond haha.

Woensdag

ontbijt-woensdag

Ik krijg gewoon weer zin in ontbijt als ik dit zie. Zo lekker!

mooie-lucht-woensdag

Kijk wat een mooie lucht toen ik terug naar huis liep van Luca naar school brengen.

logopedie-woensdag

Samen met Nola moeten we naar logopedie. En we moesten beide mee werd gevraagd de vorige keer. Dus daar zijn we dan. We kregen goed nieuws. Uit de testen bleek dat Nola al heel erg goed vooruit gaat. Om niet te veel in 1 keer te leren mogen we nu een tijdje weg blijven.

post-woensdag

En ik deed in de middag een pakketje op de post. Er was iemand die olie meebesteld had en ik deed het direct even op de post.

spelen-en-testen-woensdag

We starten ook met testen van de tafel. Dat vonden de kinderen fantastisch!

 

Donderdag

ontbijt-donderdag

Hoe lekker ik de ontbijtjes ook vind, afwisseling is ook fijn. Dus nu even gewoon kwark met granola en fruit.

fotoshoot-donderdag

Weer een iets drukke dag. Het waren er wat te veel afgelopen week. In de ochtend een afspraak voor onze trouwkaart, daarna overblijven en fotoshoot om iemand te helpen. Heel leuk om te doen hoor!

mail-donderdag

Mail bijwerken op de bank. Even wat rust inbouwen voor mezelf.

Vrijdag

Ontbijt-vrijdag

En toch weer terug naar een shake haha.

liturgie-bruiloft-vrijdag.

In de ochtend ga ik verder met o.a. de liturgie voor onze trouwdienst. Dat was best een hele bevalling.

babyknuffelen-vrijdag

In de middag gingen we even babyknuffelen. Luca is zo trots op zijn nichtje! Te lief. We lazen pas een stukje uit de Bijbel en daar stond de vraag bij of je een wonder kende. Ja zei Luca heel hard. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt dus ik vroeg hem welk wonder hij kende. Liv is geboren mama! De schat. Hij mocht haar eindelijk vasthouden hier. En zelfs Nola heeft haar erna even vastgehouden, samen met papa.

zonsondergang-vrijdag

Toen we naar huis reden zagen we deze zonsondergang. Zo pretty!

 

Zaterdag
Voetbal-zaterdag

Voetbal moeder langs de lijn hoor. Meneer had er weer zin in. Ik vond het vooral erg koud.

lunch-zaterdag

In de ochtend was ik vooral druk met bakken dus ik maakte een lekkere lunch erna.

zuurkool-zaterdag

En in de avond lekker zuurkoolstampot. Door mijn moeder gemaakt. De rest had boerenkool.

producten-young-living-zaterdag

In de avond hebben we een event van ons team Super leuk. Kijk eens wat een mooie producten!

hapjes-zaterdag

En we hadden ook lekkere hapjes meegenomen. Leuk om dit samen te organiseren.

kids-producten-young-living-zaterdag

Er zijn ook verschillende producten speciaal voor kinderen. Hoe tof is dat! Heel leuk als kraamcadeau bijvoorbeeld.

Zondag

masker-zondag

We hebben een rustig dagje vandaag. De kinderen zijn niet helemaal fit. Luca gaat bij opa voetbal kijken en samen met Nola doen we deze maskertjes. Het was even zoeken hoe ze precies werkten, maar Nola vond het heel leuk.

make-up-zondag.

Daarna nog even kuppen samen en haar dag was helemaal goed. Super tof zo samen.

En dat was het weekend al weer. Een nieuwe week staat voor de deur. Hopelijk iets minder druk dan deze week. Wat zijn jullie plannen?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: