Wat is het toch fijn om even niet op de klok te hoeven leven. Heerlijk rustig aandoen in de ochtend, ook al betekend dat vaak dat we voor 8 uur aangekleed zijn. We hoeven niet de deur uit. Dat maakt de ochtenden een stuk rustiger. Mark was een aantal dagen vrij en dat is ook wel prettig. En het leukste van deze week, ik kreeg mijn fiets weer terug! Zo fijn zeg. Kijken jullie mee naar foto’s van afgelopen week?Maandagdagboek herfstvakantie maandag

Mark is vrij vandaag dus we hebben een dag met het hele gezin. We gaan lekker binnen en buiten spelen. Ik maak nog een aantal foto’s voor mijn blog en we doen het verder rustig aan. De blog met aftelblokken heb je inmiddels kunnen lezen. Heb je hem gemist klik dan hier.

Dinsdagdagboek herfstvakantie dinsdag

Ik start vandaag in de sportschool. De rest van de week lukt het niet en nu is Mark nog thuis. Ideaal dus om even te gaan. Het was ook nog heerlijk rustig, beetje jammer dat ik gewoon al in het donker weg fietste thuis. Na het sporten gaan we naar de Decathlon in Arnhem. Mark had nog wat hardloopspullen nodig en de kinderen vinden het geweldig daar rond te fietsen. Zoals ik al zei in de blog over de kleine verhalendoos de ark van Noach vind Nola het helemaal geweldig. En ook vandaag maakt de weer een aantal keer de puzzel.

Woensdag

dagboek herfstvakantie woensdag

We gaan vroeg de deur uit want de nieuwe Jumbo gaat open hier. Eerlijk? Het is niet echt mijn winkel. Was de emte die er hiervoor zat ook niet echt. Dus ik gok dat ik er enkel voor de aanbiedingen zal komen. Als zag de winkel er wel erg mooi uit.

Er kwamen een aantal reviewproducten binnen o.a. deze dierenatlast van lego. Hoe leuk is dat! Je taal verbeteren, lezen verbeteren als je kunt lezen en werken aan je fijne motoriek met 1 cadeautje. Ik denk dat Luca dit geweldig zal vinden.

In de middag is Mark met zijn vader weg naar PSV en wij gaan even op bezoek bij Nichtje Zoë. Kijk ze leuk dansen met z’n drieën! Ze kunnen wel lief en rustig zijn.

Donderdag

dagboek herfstvakantie donderdag

Luca is naar opa toe en ik was bezig met de vaatwasser leegruimen. Nola kwam gezellig bij mij puzzelen.

Mijn fiets kon ik weer ophalen. Eindelijk! Zo fijn om je eigen fiets weer terug te hebben. Samen met Nola ga ik boodschappen doen en nemen we een appelflap mee. Jammier!

Aan het eind van de dag is Nola moet en gaat zo in de mand van het speelgoed zitten. De grappenmaker.

Vrijdag

dagboek herfstvakantie vrijdag

De kinderen gaan naar mijn ouders logeren. Dolle pret. Voor mij ook een ‘druk’ programma. De was moet even gedaan worden. Deze olifant had ook een wasbeurt nodig. Nola moest spugen en dan kwam op de olifant terecht. Niet zo fris.

Ook moest de zolder echt opgeruimd worden. Ik kwam deze afschriften van aktes tegen. Goed opbergen is wel handig. En het allemaal goed geregeld hebben voelt ook fijn.

In de avond gaan we uit eten bij de wok. Jammie! Nola had deze jurk voor mij uitgezocht.
dagboek herfstvakantie vrijdag opruimen zolder

De voor en na foto. Al is na een beetje wazig. We zien weer vloer en veel is gewoon lekker weg. Zo fijn! Er staan nu veel cadeautjes voor sinterklaas en voor de verjaardag van Nola, maar ook dat zal snel weer weg zijn.

Zaterdag

dagboek herfstvakantie zaterdag

Vandaag de laatste spullen opruimen op zolder, cadeautjes inpakken en een spin opruimen. Ik ben echt bang voor die beesten. Ook al weet ik dat zij banger zijn voor mij als ik voor hen. Maar echt… brrrrr!

Dit was het weer. Zondag gaan we naar een kerk op schoot dienst en kijken bij opa naar voetbal. Jammer dat dé wedstrijd van dit weekend zo snel gespeeld is. Papa is aan het werk dus we zijn in de avond met z’n drietjes. Hoe was jullie week? Hadden jullie ook vakantie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: