Zo zitten we al weer in november. Deze maand wordt Nola al weer 3 jaar (al zou ze zelf graag 5 worden want dan mag ze én naar de basisschool én op zwemles), komt sinterklaas weer in het land en gaan we de echte kou weer in. Maar gelukkig konden we ook nog van een heerlijk zonnetje genieten afgelopen week. Kijk je weer mee met ons?

Maandag

dagboek #31 winterzon maandag

Ik maak helemaal geen foto’s vandaag, behalve deze. Nog 27 nachtjes slapen en dan vieren wij sinterklaas met mijn familie. Later nog een keer met de familie van Mark en dan is het weer klaar. Verder haal ik nog wel cadeautjes voor Nola’s verjaardag. Er was een kortingsavond bij de intertoys dus dat was erg fijn. Zo’n 50 euro bespaard.

Dinsdag

dagboek #31 winterzon dinsdag

Ik ben vroeg wakker en wil even netflix kijken, maar helaas die doet het niet. Als de kinderen op school zitten ga ik sporten. Zo fijn dat ik daar nu tijd voor heb.

Woensdag

dagboek #31 winterzon woensdag

We gaan weer naar school. Nola is helemaal blij want ze mag bij ‘meisje’ spelen. Een buurmeisje waar ze eens mee om een boom heen ging rennen. Een hele poos terug was dat, toen we nog zonder jas naar buiten konden.

Op school mag Luca luisteren welke buizen bij elkaar horen. Wat een kabaal kunnen ze maken zeg!

Na school gaan we naar de dierentuin. De kinderen vinden het weer leuk!

Donderdag

dagboek #31 winterzon kapper

Na sporten en boodschappen bij de lidl gedaan te hebben plak ik deze huisjes op. Kosten 1,49 bij de lidl. Ik zag ook raamstickers bij de kruidvat, deze week voor 0,99 euro!

Nola mag eindelijk naar de kapper. Ze vind het geweldig. We laten haar haar groeien dus komen er eigenlijk nooit.

Na het avondeten passen we deze pakken van de lidl. Ideaal voor de echte koud vind ik. Lekker warm met broek erbij. En ze zitten goed, of eigenlijk een beetje groot. Maar met dit soort kleding, sporadisch gedragen, liever een maatje te groot. Dan kan ik de kosten verdelen en hoeven we volgend jaar niet direct weer nieuw aan te schaffen.

Vrijdag

dagboek #31 kreadoe

Jeej ik ga naar de krea doe met mijn schoonzusje. We starten met een workshop, lopen dan veel rond en eindigen bij hubelino voor een sinterklaascadeautje. Top dag!

Zaterdag

dagboek #31 winterzon zaterdag

We testen vandaag de washimals van creyola uit. De kinderen zijn fan!

In de middag nog even naar de winterfair hier in de buurt. Leuk om bij de kraampjes te kijken.

Als we thuis komen is er een enorme doos bezorgd. Nola past erin, inpakken en wegwezen.

Zondag doen we het rustig aan, maandag mogen de kinderen weer naar school. Ik typ dit zaterdagavond en ik hoop dat ze wat uitslapen, al zal dat wel niet. Ach, dan blijven we maar lekker lang liggen. Het is toch koud! Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: