Een nieuwe week breekt aan, we zijn al weer in februari beland. Vinden jullie de tijd ook zo snel gaan? Voor mijn gevoel is 2018 nog maar net begonnen, maar we zijn al weer een eindje onderweg. Vorige week deed ik wel een aantal leuke dingen. Zo had ik een uitje met Luca omdat hij studiedag had en ging ik gezellig met vriendinnen high tea’en. Kijken jullie mee?

Tijd met de kinderen

In de ochtend worden mijn haren gedaan door Nola. Ze wilde graag mee naar boven. Dat mag natuurlijk wel even. dagboek haren doen

Als we Nola naar school hebben gebracht ga ik met Luca en een klasgenootje (en haar moeder en broertje) naar Monkey town. Hij is net nieuw in Ede en Luca heeft een studiedag. Mooi moment hem even uit te proberen.dagboek monkey town glijden

Luca gaat overal op,af en in. Super leuk om te zien. Hij vond het geweldig.dagboek monkey town vulkaan

In de middag wil ik graag even mijn gekregen spullen testen. Voor mijn verjaardag kreeg ik veel spullen voor bible journaling. Zo leuk!dagboek bible journaling

En Luca knutselt lekker op zijn eigen manier ook mee. Met verf een mooie tekening gemaakt. dagboek samen knutselen

Als Nola wakker is gaan we met de duplo bouwen. Wie krijgt de meeste dieren?

dagboek samen bouwen duplo

Dagje voor mama

Niet helemaal waar, maar ik ga wel even naar de sportschool. Sinds weken week. Opzich wel fijn, maar echt leuk vind ik het niet.
dagboek sporten

Ik maak verder alleen nog deze foto. We gaan na school even bij opa visjes kijken en blijven daar ook nog spelen en eten. Gezellig! Toch een beetje rust voor mama.dagboek maan

In de avond lees ik nog wel dit boek. Ik ben geen snelle lezer (Hallo dyslexie) maar vind het wel heel fijn om te doen. Dus ik doe er gewoon 3 keer zo lang over als gemiddeld, maar ach extra plezier van een boek.dagboek lezen

Nola vermaken en naar oma

Het is weer zo’n dag. Nola heeft nergens zin in en wil graag naar school. Dat kan niet want hij is dicht. Dus ik maak wat lekkers voor haar. Appel crumble. Jammie!

dagboek apple crumble

Dat kwam niet uit dit boek, maar de recensie kwam wel online. We hebben inmiddels de soep en friet gegeten. Vooral de friet viel erg in de smaak. Ik ben erg blij met dit boek. Lees mijn recensie hier als je hem nog niet gelezen hebt. fastfood soep

Als Luca uit school komt gaan we naar oma. De wasmachine kan niet gebruikt worden en ik moet toch echt even wassen. Ik zou eigenlijk gaan als Mark terug was van zijn werk, maar mijn moeder haalt ons nu eerder op. We doen direct even boodschappen en blijven gezellig bij ze eten. Nola gaat ook nog even bij Luca op schoot zitten. Heerlijk die twee samen. dagboek opschoot

Als we thuis komen moet ik van Luca perse een foto van de maan maken. En wel opschieten want er zijn wolken. Dit is het resultaat. Een hele felle maan met wolken.dagboek maan achter de wolken

Vandaag kwam ook mijn blog over afscheid nemen online. Heb jij hem al gelezen?

Samen spelen voor het weekend

Vrijdag gaat er een klasgenootje van Luca mee naar huis. We eten lekker een broodje en daarna gaan ze leuk spelen. Ook doen we nog een aantal spelletjes. Waaronder dit Nijntje spel met kleuren zoeken dat van mij is geweest.dagboek spelletje

De soep uit het boek gezond fastfood. Ik vond hem erg lekker! Beetje gelige foto door het licht van de lamp. Buiten was het al donker haha.dagboek soep

Zaterdag maak ik geen foto’s. Ik ga de was doen bij mijn schoonvader, boodschappen halen en in de middag gezellig naar een high tea met vriendinnen. Het was super lekker en als verrassing kreeg ik hem voor mijn verjaardag. Super lief! Toen snel naar huis, tijd vergeten en Mark moest weg om naar PSV te gaan.

Zondag ben ik met Luca naar Connectkerk geweest. Wat vond hij het leuk. Fijn om eens iets ander te zien dan steeds je eigen kerk.
dagboek connectkerk

Dit was hem al weer. Hoe was jullie week? Komende week ga ik een aantal leuke dingen doen. Geheime plannen die hopelijk ten uitvoer komen en ik met jullie kan delen. Ik hou jullie op de hoogte. Vind het zo leuk! Fijne week allemaal!

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: