Meestal ben ik niet zo merkvast. Ik wil graag een goed product voor een fijne prijs. Is dat de ene keer philips en de andere keer panasonic dan vind ik dat prima. Of bestaat die laatste niet meer? Ach, dat bedoel ik. Ik ben helemaal niet merk vast en weet ze vaak niet eens te benoemen. Behalve voor mijn telefoon. Daar heb ik wel eens wat uitstapjes in gemaakt, maar toch kwam ik weer terug bij mijn oude vertrouwde Samsung telefoon.

Mijn allereerste telefoon

Weet je het nog, dat de telefoon in opkomst was. Ik denk dat ik een jaar of 14 was toen ik mijn eerste mobiele telefoon kreeg. Gewoon zo’n Nokia 3310, zoals de meeste in mijn omgeving. Je kon bellen en smsen. Oh ja en snake spelen. Het was zwart/wit en een minischerm. De telefoon was dan wel weer formaat koelkast. Al zie je dat formaat wel weer terug komen. Behalve dat minischerm. Er is veel veranderd in telefoons, maar dit wat dus mijn eerste. Ook de enige nokia die ik heb gehad moet ik zeggen.

Door naar Samsung

Na de Nokia ging ik door naar een Samsung telefoon. Deze waren namelijk een normale prijs voor een goede telefoon. Je kon er gewoon mee smsen en bellen. Wat spelletjes spelen en het beeld was inmiddels in kleur. Maar verder was het nog weinig. Ik weet nog dat wij gewoon smsjes moesten sturen toen ik Mark leerde kennen. Ik had zelfs geen internet buiten de deur. En een abonnement had ik nog nooit van gehoord. Totdat de belkosten van mijn prepaidnummer echt uit de hand liepen.

Uitstapje naar Huawei

Fouten maken is menselijk toch? Toen ik jonger was, was ik niet zo merkvast. Ik maakte een kleine uitstap naar een huawei telefoon. Mijn samsung was toe aan vervanging, ik kreeg internet buiten de deur en een huawei kostte nog geen 100 euro. Prima dacht ik zo. Maar die telefoon en ik konden geen vriendjes worden. Traag en niet handig in gebruik. Ik was gewoon gewend aan mijn Samsung telefoon en wilde graag weer terug naar een Samsung telefoon. Ik ben toen ook vrij snel overgegaan naar een andere Samsung telefoon. Heerlijk vertrouwd weer. Mijn eerste stappen in het merkvast worden.

We blijven bij Samsung, heel erg merkvast

Al weer een hele tijd ben ik terug bij Samsung. Toen ik mijn telefoon in de wc liet vallen en een nieuwe moest koos ik weer voor samsung. Mark heeft ook een Samsung en wijkt daar liever ook niet vanaf. Je kunt wel zeggen dat wij hier als gezin toch unaniem voor samsung kiezen. Je kunt er leuke hoesjes voor krijgen en hij is fijn in gebruik. Al een aantal keer gevallen omdat hij ook door de kinderen gebruikt wordt, maar hij doet het nog steeds perfect. Wij zijn super tevreden en blij met deze telefoons.

Geen andere merken meer voor ons. Maar wat is jou favoriete telefoonmerk? Ik lees het graag in de comments!

liefs Minke

7 thoughts on “*Mijn telefoon is altijd merkvast, lees nu waarom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: