Er is weer een week voorbij. Wat hebben we een paar mooie dagen gehad. Daar hebben we ook wel van genoten. We zijn met de kinderen weer eens naar de kinderboerderij geweest en de dierentuin. Lekker buiten spelen. Verder was ik druk met bloggen en lag er zelfs nog even sneeuw. Dat vind ik dan weer minder fijn. Kijken jullie mee naar afgelopen week?Maandag: school en naar buiten

Een nieuwe week en beide kinderen mogen weer naar school. Nola gaat lekker spelen met de pop. Zoals altijd. Ook altijd even verkleden. Nu een schort van Dora. Het keukentje vind ze ook erg leuk namelijk.
dagboek naar peuterspeelzaal

Als papa wakker is gaan we nog even naar de kinderboerderij met z’n allen. Hij was toch vroeg wakker, het is lekker weer en dan kunnen we direct wat batterijen inleveren. dagboek kinderboerderij

Dinsdag: school, pleisters en lekker eten

We starten de dag met school en dan race ik door naar de sportschool. Weer mijn schema afwerken. Het gaat aardig goed moet ik zeggen. dagboek sporten

Ook smak ik een aantal kaarten. Voor de opa’s en oma’s. Zelfs ook twee voor papa. Ze waren erg verrast de volgende dag.dagboek valentijnsactie

Samen met Nola doe ik ook mee met VVE thuis. Dit keer was het thema ziek. De pop was ziek en kreeg pleisters van ons. dagboek pop pleisters

Gelukkig was de pop al snel weer beter met deze mooie pleisters. dagboek pop beter

In de avond aten we lekker friet. Mark nam voor ons een Frikandelspeciaal XL mee. Ik had al weken zin in een frikandel speciaal. Heerlijk haha.dagboek frikandel speciaal xlWoensdag: Gezond eten en dierentuin

Na de friet van gisteren een gezond tussendoortje voor Luca. Hij at niet alles op, maar het begin is er.En zo is dat natuurlijk veel leuker. dagboek tussendoortje luca

Nola kan uit haar bedje klimmen. Geen goed idee. Er zal hier geen baby meer bij komen dus besloten we van haar ledikant een peuterbed te maken. Ze is er 1 keer uitgeklommen. Daarna niet weer. Zelfs in de ochtend niet als ze een poosje moet wachten tot we komen. dagboek bed Nola

In de middag wilde Nola graag naar Luca toe. Luca was met papa en opa in de dierentuin. Dus gingen wij ook daar heen. De tijger liep wel heel dicht langs ons. Daar zien we hem niet zo vaak. dagboek dierentuin teiger

Donderdag: sneeuw en Nola tijd

Donderdag werden we wakker met sneeuw. Zo niet mijn ding. Gelukkig was het ook snel weer weg. Maar ik heb er nog wel even snel een foto van gemaakt. dagboek  sneeuw Als Nola uit bed komt ga ik samen met haar een boekje lezen. Papa is Luca halen en wij blijven lekker warm binnen. dagboek  lezen Luca gaat met opa even naar oma toe om een kaart bij haar neer te zetten. Samen met Nola gaan wij even naar de mediamarkt. We hebben een nieuwe afzuigkap nodig. Die we niet daar halen uiteindelijk, maar bij de BCC.dagboek mediamarkt

Vrijdag: gezonder eten en cadeautjes

We starten met een iets gezonder ontbijtje. Mugcake met banaan, ei, wat kaneel, havermout en walnoten. Best lekker eigenlijk.
dagboek mugcake Ik breng Luca naar school en ga dan naar de osteopaad. Na een lange tijd er tussen was ik weer aan de beurt. Ik was niet terug bij af, maar echt heel blij was ze ook niet helaas.
dagboek osteopaad Hier werd ik dan wel weer blij van. Extra cadeautjes bij leuke review producten. Deze komen later zeker langs op mijn blog. Zo super leuk geworden. dagboek boekjes En nog een leuke pakketje in de bus. Dit leuke boek kreeg ik ook voor een review. En ik kan al vast verklappen dat hij super leuk is. dagboek boek Samen met Nola ga ik de gewonnen bullet journal op de post doen. Ze ging zich ook nog even verstoppen. Luca deed dat ook altijd haha.dagboek  winkelen Zaterdag: Lente komt er aan

De ochtend is nog wat donker en het blijft wat koud. Maar het zonnetje schijnt heerlijk. De lente komt er aan gelukkig! We gaan even buiten spelen met z’n allen.
dagboek buiten spelen Nog een paar graden (zo’n 15 ofzo) erbij en ik ben weer helemaal happy. Zo fijn die zon en blauwe lucht. dagboek  lente komt eraan

Zondag doen we het rustig aan. We gaan naar de kerk waar een doopdienst is. Altijd leuk om daar bij te zijn. Luca gaat daarna bij opa spelen en Nola lekker naar bed. Ik maak dit dagboek af en kijk een aflevering van Elementary. Zo’n leuke serie! Hoe was jullie week?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: