Wat was afgelopen week leuk. Koud maar wel lekker zonnig op de meeste moment. Daar hou ik wel van. Nu nog een graad of 15 erbij en ik ben helemaal happy. Deze week hebben de kinderen vakantie dus we genieten volop van de tijd samen. Maar nu eerst de foto’s van afgelopen week. 

maandag

dagboek rapport luca

De donderdag hiervoor hadden we een ouder gesprek op school. Luca doet het super goed. Vandaag kregen we zijn rapport mee naar huis. Wat ben ik trots op mijn kleine grote man.
dagboek foto maken

Als Nola wakker is en we nog niet weg hoeven om Luca op te halen ga ik even wat foto’s maken voor de blog. We hebben zulke mooie spullen gehad. Binnen kort meer daarover. dagboek kaart omi

Met valentijn wilde de kinderen ook een kaart naar Omi sturen. Dat gaat wat lastig, maar opa en oma hebben de kaart bij het graf neer gezet. Super lief van de kinderen.dagboek zoete aardappel

Mark is werken en ik ben met de kinderen thuis. We eten lekker zoete aardappelfriet. Jammie!

Dinsdag

dagboek sportschool

Als ik de kinderen naar school heb gebracht ga ik naar de sportschool. Ik moet toch even een ander ritme bedenken. Meestal ga ik nu 1 keer maar ik zou graag 2 keer willen. Ach 1 keer is beter dan niet.
dagboek struinen door de schepping

Nola wil in de middag niet slapen. Dan gaan we maar even de deur uit. Ik haal dit boek. Hopelijk kunnen we er nog iets mee doen in de vakantie. Maar ik merk al weer dat we erg druk zijn haha.

Woensdag

dagboek lidl

De lidl was aan het verbouwen en gaat vandaag weer open. Wie is er nou vrij op woensdagmorgen dacht ik nog. Nou, half Ede blijkbaar. Ik heb hier 3 kwartier in de rij gestaan met Nola. Ze deed het goed, maar het was een beetje te veel van het goede. Een voordeel; we hebben nu wel 2 knuffeltjes kunnen sparen. dagboek tijger

In de middag gaan we gezellig met z’n allen naar de dierentuin. De tijger kwam gezellig langs lopen. Weinig dat ze zo dicht bij zijn.

Donderdag

dagboek verkleed naar school

Nola mag verkleed naar school. Wat is ze blij! Een mooie prinses!dagboek zon

Als ik naar huis loop zie ik dit zonnetje. Het mag wat warmer, maar ik wordt hier wel blij van.dagboek spicem ontbijt

Voor mijn blog test ik nog wat kruiden van spicem. Dit zijn kruiden zonder zout en suiker. Dat is natuurlijk super fijn. Ik maakte een soort crumble met appel, speltmeel, havermout, kokosolie, spicem sweet en erover wat yoghurt. Erg lekker.dagboek kip proeven

In de middag komt er een vriendinnetje spelen. Ze mogen kip proeven met spicem USA en honing. Het zijn wat lastige eters maar keuren dit volmondig goed.dagboek avond eten

Luca had mazzel want dit is het avondeten. Met de kip in het sausje die hij in de middag mocht proeven.

Vrijdag

dagboek simba matras

In de ochtend wordt ons nieuwe matras gebracht. Ik ben benieuwd. Na een aantal nachten moet ik nog wel wennen. Maar hij ligt beter dan ons oude matras. dagboek snoepjes

Gelukkig kwam het matras al snel en kan ik nog even boodschappen doen voor ik Luca op moet halen. Ik kom deze snoepjes tegen en neem ze mee. Ze zijn wel lekker, smaken naar appel.

Zaterdag

dagboek koekstempel

Ik won deze leuke koekstempels. Ze werden zaterdag bezorgd. Wie weet kunnen we deze vakantie nog leuke koekjes bakken.dagboek moestuintjes

Ze zijn er weer, gaan jullie ze ook sparen? Wij gaan de moestuintjes wel weer sparen.
dagboek eten luca

Luca is niet zo gek op macaronie. Vooral het sausje niet. Dus ik maakte dit voor hem. Lekker in het zonnetje eten. Zo fijn!

Zondag

dagboek home madeVandaag ben ik naar de huishoudbeurs geweest. Stiekem ook even langs de negenmaandenbeurs om langs drs. leenarts te gaan. We hebben een super leuke dag gehad. Nu nog even de samenvatting van voetbal kijken. Ook een goede dag want PSV won de wedstrijd in de kuip en Ajax liet punten liggen. Kon niet beter dus.

Dat was onze week. Zijn jullie ook op de huishoudbeurs geweest afgelopen week?

liefs Minke

1 thought on “Dagboek #7: rapport, dierentuin en huishoudbeurs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: