Het is weer maandag dus ik heb weer een nieuw dagboek voor jullie klaar staan. Afgelopen weekend vierden we weer sinterklaas. De kinderen zijn enorm verwend weer. We zijn ook naar ouwehands dierenpark geweest en zagen daar de mooie lichtjes van China Lights. Echt een aanrader om heen te gaan! De kinderen zijn uiteraard ook weer naar school geweest en we deden nog een aantal dingen. Kijken jullie met me mee?

Maandag

dagboek china lights maandag

Nieuwe week nieuwe kansen. De kinderen gaan weer naar school en Mark is een weekje vrij. Heerlijk! Samen brengen we de kinderen naar school. Luca heeft in de middag weer zwemles en Mark is bij hem. Samen met Nola eet ik vast Macaronie met kaas en komkommer (saus is pompoen met kaas haha). Ze wil douchen en het liefst al naar bed om 6 uur. We blijven nog even wachten op Luca en papa. Ze heeft haar heerlijke badjas van de lidl aan en gaat nog even spelen.

Dinsdag

dagboek china lights dinsdag

Ik maak weinig foto’s. In de ochtend ga ik sporten en ik maak in de middag de adventskalender van studio sprankel klaar. Er komt ook een leuk pakket met verkleedkleding binnen die we kregen van Vegaoo. Het weer is niet echt top om foto’s te maken als de kinderen thuis zijn dus dat gebeurd later. Ze spelen er al wel lekker mee.

Woensdag

dagboek china lights woensdag

Bij Luca mag ik weer mee de klas in. We gaan rijmwoorden bij elkaar zoeken in setjes van 3. Het is wel een ouderwetse dus we moeten even goed kijken soms. Niet boot maar schip en niet graan maar aar. We komen er wel met de alle ouders. Nola gaat boven spelen met alle toet toet auto’s van vtech. Even haar momentje en plekje. Ik begin in mijn nieuwe boek snap. Nu al erg blij mee. In de middag gaan we naar het openluchtmuseum voor sinterklaasfeest van het werk van Mark. Wat een drukte en prikkels. Zelfs ik krijg er last van, maar de kinderen vonden het geweldig!

Donderdag

Deze dag loopt wat anders en ik maak gewoon helemaal geen foto’s. We maken de gedichten af voor sinterklaas en doen de laatste inkopen. Ik zie een light box bij de action en twijfel om hem te halen. Op dit moment nog steeds twijfel en nog niet gehaald dus.

Vrijdag china light

dagboek china light vrijdag

Luca krijgt een nieuw bed en dan krijgt Nola zijn meegroeibed. Het ledikantje en de commode mogen dus de deur uit. Echt een fase die we af gaan sluiten. Ik plaats ook een oproepje voor dit boek over (nog) ongewenst kinderloos zijn. Het voelt voor mij niet fijn daar zelf echt inhoudt iets over te zeggen en ik krijg hulp van lieve mensen die graag anoniem willen blijven. Maar zo komt het wel bij de mensen terecht waar het voor geschreven is. Voelt voor mij een stuk prettiger. Ik haal nog mooie lampjes bij de action en zie hier het resultaat. Ik ben blij!dagboek china light ouwehand

Mark gaat met Nola en zijn vader naar ouwehand en ik kom ook met Luca als hij uit school komt. Tegen het einde van de middag gaan de lampjes al aan wen kunnen we dat ook zien. China light ouwehand is nog te zien tot begin januari. Echt de moeite waar even te kijken. Zoals Nola zei: Ikke mooi mama!dagboek china light ouwehand

Daarna is het etenstijd en besluiten we te gaan wokken. Moet kunnen af en toe. De kinderen vinden het geweldig daar.

Zaterdag

dagboek china ligt zaterdag

Ik krijg een pakketje binnen voor de man. Het is echt prachtig ingepakt. Ook hang ik de adventsslinger van de wonderwolk op. We doen er dit jaar gewoon 2. In de middag gaan we naar mijn schoonvader om sinterklaas te vieren. De buit is weer enorm en de kinderen zijn goed verwend.

Vandaag hebben we het rustig aan gedaan. Luca mag soldaat spelen met het kinderkerstfeest in de kerk. Super leuk! Morgen weer een nieuwe week. Ik mag helpen op school met sinterklaas, Luca zijn bed komt binnen en we vieren nog 1 keer sinterklaas. Wat zijn jullie plannen voor komende week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: