De meest gehoorde zin in deze tijd van het jaar is dat het allemaal zo duur is. En dat is zeker waar, cadeautjes zijn vaak erg duur als je het nieuw koopt. Nu kun je bij de kringloop vaak al leuke dingen vinden voor leuke prijsjes. Maar sinds kort hebben we ook een prijsmepper in Ede. Daar kun je ook hele leuke cadeautjes vinden voor fijne prijsjes. Dit kocht ik aan cadeautjes bij de prijsmepper. 

Een prinsessenjurk voor Nola

Nola houdt van verkleden en haar lievelingsjurk is helemaal kapot aan het gaan. Tijd dus voor een nieuw exemplaar. Helaas zijn ze vaak ook best prijzig. Nola is nogal wild, houdt de jurk ook aan naar buiten en daar kunnen ze vaak niet tegen. Bij de prijsmepper zag ik een leuke jurk voor 2,99 euro. Helaas viel deze niet echt in de smaak bij Nola, maar andere kindjes vinden hem wel leuk om aan te trekken.

Prijzen vergelijken van speelgoed loont. Bij de prijsmepper kocht ik deze spullen voor een klein bedrag. verkleedjurk

Hier haal je de leukste budget sinterklaasversieringen

Klein doosje lego voor Luca

Om te oefenen met de fijne motoriek krijgt Luca vaker lego van ons. We haalden bij de kruidvat voor 3,75 een doosje met blauw lego. De zelfde doosjes stonden bij de intertoys voor 4,99 euro. En bij de prijsmepper kwam ik ze tegen voor 2,99 euro. Dit keer nam ik een groen doosje mee. Nu hoeven we alleen nog een gele en rode. Dit doosje krijgt Luca later van ons in zijn schoen. Ik denk dat hij het geweldig vindt.

Prijzen vergelijken van speelgoed loont. Bij de prijsmepper kocht ik deze spullen voor een klein bedrag. lego

Hier kun je meer cadeautjes voor Luca vinden

Balansspelletje eenhoorn bij prijsmepper

Toen ik het balansspelletje zag liggen bij de prijsmepper wilde ik die direct hebben voor Nola. Ze vindt eenhoorns leuk en ik wilde al langer een balansspelletje voor haar meenemen. Dit spelletje was ook 2,99 euro, waar zo’n zelfde spelletje bij andere winkels al snel een stuk duurder is. Ze kreeg het met haar verjaardag en we hebben het al een aantal keer gespeeld.

Prijzen vergelijken van speelgoed loont. Bij de prijsmepper kocht ik deze spullen voor een klein bedrag. balansspel

Voor 9 euro had ik dus 3 cadeautjes voor de feestdagen in huis. Twee cadeautjes voor de verjaardag van Nola en 1 cadeautje voor sinterklaas. Zo is er veel meer bij de prijsmepper of big bazar te krijgen voor goede prijzen. Ga vooral eens vergelijken, want zeker met de lego kun je soms hetzelfde voor minder geld ergens anders kopen dan in de speelgoedwinkel.

Vergelijk jij wel eens prijzen van cadeautjes voordat je ze koopt?

1 thought on “Goedkoop sinterklaascadeautjes bij prijsmepper

  1. Prijzenmepper is erg handig. Ik kocht er ook wat dingen. Oa leuke leesboeken voor onze dochter in gr4 Voor maar 1,50! Knutselspulletjes van 0,25 tot 1,00
    Dus zeker de moeite waard om eens heen te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: