Met al die feestelijkheden vloog de week voorbij. Stiekem ben ik wel blij dat die beste man weer naar Spanje is vertrokken. Even rust na sinterklaas, om daarna vol de kerst sfeer in te duiken. Hebben jullie de boom al staan? Bij ons staat hij inmiddels wel, sinds 7 jaar weer een ‘grote’ boom in huis. Even wennen, maar zo leuk. Ik vroeg me nog af waarom we dat niet eerder hadden gedaan. Maar ja, ruimte gebrek door de box en veel speelgoed. Maar nu staat hij er weer, dus we genieten dubbel. Kijken jullie mee wat we nog meer gedaan hebben?

Sprookjesboek maar dan anders

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

In het ziekenhuis kwamen we dit sprookjesboek tegen. Net even anders dan de ‘gewone’ sprookjesboeken. Heel leuk gedaan met het kasteel en de losse kleine boekjes met de verhalen. Luca was enthousiast.

Printable’s van Marjoleins creation

resultaat bijbel journaling met printable van marjoleins creation

Ik plaatste deze blog over het gebruik van printable’s tijdens Bijbel jouranling. Deze zijn te koop bij Marjoleins creations en je leest er alles over in de blog die ik van de week schreef. Ook waar je ze kunt kopen en hoe duur ze zijn. Voordeel, je kunt ze zo vaak gebruiken als je wilt. Even printen en je kunt weer verder.

Er is een nieuwe babybijbel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Wij zijn echt super enthousiast over de babybijbel deel 1. Nog altijd wordt hij wel eens erbij gepakt om te lezen. Ze kunnen het ook prima zelf pakken (al vrij snel) omdat het een Bijbel van karton is. Ik schreef een blog over deel 2 van de babybijbel. De foto’s mocht ik maken in de christelijkeboekhandel hier in het centrum. Boekhandel Hardeman. Daar kom ik zelf heel graag en inmiddels zijn we echt een beetje uit de babybijbel aan het groeien. Hoe graag ik hem ook aan mijn collectie toevoeg, we doen het maar even niet.

Essentiële oliën in de wc

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Deze tip geef ik je graag mee. Gebruik jij wel eens een spray in de wc? Gewoon om het lekker te laten ruiken? Logisch, want het ruikt er soms niet al te fris. Maar die spray of de geurstokjes die je gebruikt bevatten veel chemicaliën. Wat weer slecht voor je gezondheid is. Met de oliën uit de starterkit heb je die sprays en stokjes helemaal niet nodig. Pak een olie, ik heb nu purification gepakt, doe 1 druppel in de wcrol. Aan de binnenkant van de rol, niet op het wcpapier zelf. Of doe het bij een levende plant, die scheid de geur dan ook uit heb ik gehoord. Dat heb ik dan weer niet getest, de wcrol wel. En de geur blijft heerlijk een aantal dagen hagen.

Pakjesavond is gekomen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Pakjesavond, of bij ons eigenlijk middag. Hebben jullie het nog gevierd? Wij dus wel. Een aantal keer. De kinderen zijn enorm verwend. Met schoenzetten kregen ze al 2 boekjes (Luca een boekjes van agent en boef en een boekje van Ernst, Bobbie en de rest. Nola een boekje van Peppa Pig en een zoekboek) en ze kregen nog een chocoladepuzzel. Met de familie van Mark kregen ze een racebaan, raceauto en monopoly junior voor Luca en de make-up set van de hema, een poppenkinderstoel en een poppenzitje voor op de fiets voor Nola. Bij mijn ouders kregen ze nog eens wat cadeautjes. Een smartgames (dino’s), doolhof, chocoladeletter, boek van agent en boef en jungle spel voor Luca.  Een smartgames (sneeuwwitje), kroko loko, knuffeltje in mandje, voorleesboek van woezel en pip, chocoladeletter en puzzel voor Nola. We hebben het ook zelf nog gevierd. Daarbij kregen ze beide een boekje van Max Lucado, Luca nog een spel (Woordzoeker) en spelerskaarten van PSV. Nola nog een buggy van babyborn en een kerststal om mee te spelen. Meer dan genoeg verwend dus.

Me-time voor mama

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Het was dus even tijd voor me-time. Ik was helemaal niet fit, misselijk en gewoon niet lekker. Veel geholpen met de overblijf op school, heel tof maar ook wel wat druk deze periode. En dan thuis druk met de vieringen van Sinterklaas. Op school hadden ze trouwens ook nog cadeautjes gehad. Met de overblijf kreeg Nola een knuffelhondje Max (die noemt ze nu dus steevast Max Verstappen) en een portemonneetje, Luca kreeg een auto die hij zelf in elkaar kan zetten. Met school zelf kreeg Nola een stickerboek en Luca een voetbal. Top cadeautjes! Maar lekker druk dus allemaal. Ik nam even tijd voor mezelf toen ze nog op school zaten en las een stukje in het nieuwste powerbook van Power to the mama’s. Een heerlijk magazine om er gewoon even bij te pakken en heerlijk te lezen.

Hoe was de week bij jullie? Ook zo lekker druk gehad of deden jullie het rustig aan qua sintvieringen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: