Zo, weer een week voorbij en weer een week dichter bij kerst. Wat gaat de tijd nu ineens hard zeg. Sinterklaas is weer het land uit gelukkig. Al komen alle kerstspullen er nu weer in. We houden het dit jaar wat ingetogener. Ik heb er even niet zo’n zin in. Wie weet komt het nog, ik heb in ieder geval voor de kinderen wat leuks neer gezet. En er branden wat kaarsjes. Beetje extra warmte in huis en om me heen. Kijken jullie mee wat we allemaal gedaan hebben?

Maandag

sporten in de sportschool maandag

Een keer op maandag sporten. Morgen heb ik andere plannen dus gaan we vandaag. Wat is het rustig op maandag!

Cadeautje van hemd voor hem

Ook maak ik foto’s voor een blog. Dit is een cadeaupakket van hemd voor hem die ik kreeg. Sokken en deze biertjes. De biertjes heb ik aan mijn zwager gegeven. Hij vond ze erg mooi. Voor mij is bier gewoon bier maar dat was volgens hem toch echt niet waar.

dinsdag

Prinses nola

In de ochtend heb ik Nola naar de peuterspeelzaal gebracht en later kom ik terug om te helpen. Nola heeft mazzel want haar vriendinnetje mag vandaag ook komen.Sinterklaas op peuterspeelzaal

Want het is sinterklaasfeest! Op woensdag is het de peuterspeelzaal altijd dicht dus we vieren het vandaag. Ik mag even helpen. Altijd leuk om die kindjes te zien genieten, maar wat een drukte!

woensdag

Sinterklaas woensdag op school

Net voor we naar school gaan komt het nieuwe bed van Luca. Fijn, zo kan ik met hem en Nola de aankomst van sinterklaas bekijken en hoeft er niemand in ons huis te zijn. ledikant weg op woensdag

Later die ochtend komen mijn schoonvader en zwager het ledikant van Nola uit elkaar halen, het oude bed van Luca (meegroeibed) naar de kamer van Nola te verplaatsen en het bed van Luca in elkaar te zetten. Toch wel even een dingetje hoor. Afsluiten van een periode nu het ledikant definitief verdwijnt. nieuw bed luca

Hallo nieuw bed van Luca. Hij komt van de beterbed en is kajuitbed sepp. We kozen hier voor omdat we dan net wat extra opbergruimte hebben. Nu heb ik 2 kastjes uit zijn kamer kunnen halen dus extra speelruimte.

donderdag

samen spelen donderdag

Weinig foto’s vandaag. De kledingkast van Luca wordt in elkaar gezet en ik pas op mijn nichtje (zodat haar papa kan helpen met de kast). Samen bouwen we deze toren van de regenboog van grimms.

vrijdag

kleine verhalendoos kerst

Nola is helemaal blij, nu kan ze naast de puzzel van Noach ook de puzzel van het kerstverhaal maken. De kleine verhalendoos het kerstverhaal heb ik weer naar beneden gehaald.
zing maar mee kerst

En we kunnen samen kerstliedjes zingen met het boekje van de wonderwolkspelen met letters

Samen met Luca speel ik voor het slapen gaan nog even met deze kaarten met letters. Hij heeft ze weer helemaal herontdekt.

zaterdag

kerst in huis zaterdag

Samen met mijn moeder heb ik boodschappen gedaan. We namen ook wat kerstversiering mee. Zo hebben we na jaren toch weer een kerstster in huis. dinner op bed zaterdag

Luca wordt helaas ziek aan het eind van de ochtend. Ik ga na de lunch snel naar huis en beland met hem in bed. Arme jongen. Mijn avondeten. Ik zit nog vol van de lunch en ben niet helemaal lekker. DUs dit is voor nu voldoende.kleine verhalendoos kerst zing maar mee kerst spelen met letters

Zondag

cadeau tip snijfruit aldi zondag

Gister bij de aldi nam ik ook wat speelgoed mee om te testen voor jullie. En natuurlijk kunnen mijn kinderen daar ook fijn mee spelen. Dit snijfruit is ideaal. Je kunt verschillende fruit/groente leren. De doos is 8,99 en bevat 22 onderdelen. Een snijplank, mes, champignon, tomaat, komkommer, wortel, citroen, banaan, appel, en watermeloen. ziek in bed zondag

Maar na het klaarzetten kruipen we al snel weer het bed in. Luca is echt niet lekker. Moe en voelt zich belabberd. Dan kijken we gezellig tv samen.

Dit was onze week weer. We sloten hem wat minder fijn af met een zieke Luca. Hopelijk knap hij snel op en kunnen we nog leuke dingen doen. Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: