Wat is verkleden toch leuk. Gewoon even iemand anders zijn dan dat je zelf bent. Ik heb wel eens zwarte piet gespeeld en het werkt gewoon. Je voelt je ook even iemand anders en durft andere dingen. Tenminste ik. Dus ik vind het echt super leuk dat Nola verkleden zo leuk vind. Ze neemt Luca daar in mee en zo verkleden ze regelmatig samen. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik bij vegaoo.nl kleren mocht uitzoeken.

Wat kozen wij?

Ik heb een kleine unboxingvideo opgenomen om te laten zien wat wij hebben gekozen.

Wij kozen voor een paars pietenpak, zwarte schmink, een dokterssetje en 2 riddersetjes. Leuke verkleedkleding voor kinderen vonden wij.

Wat vinden wij van de levering

Je moet geen haast hebben en op tijd bestellen, want het wordt vanuit Frankrijk verzonden. De levering verder is prima verlopen. Een ruime doos waar alle kledingstukken in pasten. Gewoon via postnl bezorgt bij ons. Het duurde wel een aantal dagen voor het binnen was (5 dagen, maar er zat een weekend tussen). Ik had de kleding precies een dag voor het sinterklaasfeest op het werk van Mark binnen. De kinderen vonden het geweldig. Vanavond (het is nu 5 december) heeft Nola het laatste pakje gehad, het dokterssetje. Ook daar was ze verliefd op en ze trok het direct aan.

verkleden met de kinderen, pieten pak paars

Kwaliteit van de kleding

Welke mening zou je graag willen weten? Ik als moeder kijk met andere ogen naar de kleding dan de kinderen heb ik ervaren. Zij vinden alle setjes echt geweldig. Het pietenpak is van 4 tot 6 jaar en past Luca ook goed. De muts vind ik zelf iets aan de strakke kant, maar ik hoor hem niet klagen. Het ridderhemd is ideaal omdat je die als een schort aantrekt. Alleen vind ik de kwaliteit van die stof een beetje ver te zoeken. Kleuren lopen door of hebben juist niet goed gepakt. Er jammer. Het dokterspakje voel heel fijn aan qua stof. Nola zit het als gegoten. Je moet alleen niet al te dikke kleding er onder aan hebben.

Houdt je je eigen kleding aan met verkleden?

Nu ik dit zo aan het typen ben bedenk ik me het volgende. Houdt je eigenlijk je eigen kleding aan met het verkleden? Mijn kinderen wel. Maar ik zie ook vaak dat ze voor een feestje zich verkleden en dan dus enkel de verkleedkleding aan hebben. Dat hebben wij dus niet. Doen wij het dan fout? Ach, ik wil gewoon dat ze lekker hun eigen kleding aan houden. Net zo handig.

verkleden met de kinderen, ridderpak

Zouden we nog eens bestellen?

De kleding is niet goedkoop, maar ook niet heel duur. Deze doos vol kleding was 50 euro waard. Mocht Luca eens een verkleedfeest op school hebben en heel graag iets willen hebben dan kijk ik er zeker even. Er is zo veel keus dat ze het vast hebben. Wel even goed kijken qua verzendkosten, dan kan het natuurlijk wel weer een duur geintje worden. Maar kwaliteit is soms ook wel heel fijn.

Kopen jij vaak verkleedkleding voor je kinderen?

Verkleden vinden veel kinderen leuk. Zo ook Luca en Nola. Wij hebben een aantal sets van vegaoo.nl ontvangen om te reviewen en doen dat in deze blog met video.

Dit betreft een samenwerking. Dat beïnvloed mijn mening niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: