Wat een spannende en leuke week was dit. Oké, iets te druk naar mijn zin eigenlijk. Maar het was wel echt een hele toffe week met op woensdag een eerste pas sessie voor een bruidsjurk. En ik kan wel zeggen dat dit in een te toffe winkel was. Ik maakte weinig foto’s, ja te druk met genieten. Maar het was heerlijk. Nog een weekje school en dan kunnen we genieten van de vakantie. Geen klok om op te leven, heerlijk! We kijken er naar uit. Maar nu eerst de foto’s van afgelopen week.

Maandag

We mogen weer naar school. Even rust voor mij, ik schrijf wat vooruit qua blogs en werk wat mail weg. Verder doe ik in de middag vooral weinig. Luca heeft behoefte aan een beetje rust. We kijken in de middag een film samen. Zo mooi weer is het toch niet.

dagboek

Dinsdag

Ik ga sporten en wil daarna boodschappen doen. Oeps, geen auto en die heb ik qua hoeveelheid boodschappen wel nodig. Dan maar een andere keer en haal ik de boodschappen die ik lopend kan halen wel. In de middag nog even met Nola op pad. De laatste weken is het nogal pittig hier in huis, allemaal toe aan vakantie. Maar ze weten wel wat ze willen. Ook iets positiefs. Op pad gaan is dan soms wel even een verademing (en soms ook niet).

Woensdag

De dag waar ik zo naar uit keek. Ik ging samen met mijn moeder en schoonzusje trouwjurken passen. Al vroeg ging ik op pad om uiteindelijk nog een kopje thee bij mijn moeder te kunnen drinken omdat we zo vroeg waren. En toen lekker passen, het was echt geweldig. Of ik de jurk gevonden heb? Je leest het later in een blog!

Donderdag

We hadden een drukke ochtend, Nola had het zomerfeest op de peuterspeelzaal. Ik mocht mee en heb met haar leuke spelletjes gedaan. Heerlijk om zo even tijd samen te hebben. We maken dan allemaal wat lekkers (en veelal toch ook wat gezond) om dat aan het einde van het feest op te eten met de kinderen. Er is altijd meer dan genoeg, zo leuk. We doen het de rest van de dag lekker rustig aan.

Vrijdag

We mogen een legging testen van poppie en moppie.  Het zijn echt hele leuke legging, magische leggings. Buiten krijgen de regenbogen kleur en binnen verdwijnt het weer. Zo leuk om te zien. En Nola vind het zelf ook heel erg leuk. Wat ik fijn vind is dat het gewoon gewassen kan worden. Wit is natuurlijk wel wat besmettelijk met kinderen, zeker met die van mij. Dus daar moet ik dan maar even niet te veel naar kijken. Maar het is wel echt heel tof. Ken jij deze leggings al?

Deze blogs kwamen afgelopen week online:

Afgelopen week kwamen er gewoon 5 blogs online. Je kunt ze lezen door op de link onder de afbeelding te klikken

DagboekUitgekeken op dat brood tijdens de lunch? Wil je meer groente eten per dag? In 50x lunchen zonder broodje vind je snelle, makkelijke en to go salades. Instagram

Lunchen Opzoek naar een kinderfeestje voor thuis? Zoek niet verder. Met thuisfuif & handsoffmychocolate wordt het gegarandeerd een succes! instagram

Kinderfeestje gezond leven als moeder tag

lifestyle
Op een paarse wolk markt instagram

op een paarse wolk

Fijne nieuwe week lieve volgers. Hebben jullie al vakantie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: