Het is eindelijk bekend gemaakt. We, Machteld Joke en ik, zijn al een tijdje bezig (oké, ik voornamelijk met brainstoren en shops aandragen die ik ken) en nu mag iedereen het weten. Wij organiseren een markt, het heet ‘Op een paarse wolk’ en het vind plaats op 29 augustus 2019. Voor de eerste keer dus rete spannend natuurlijk! Hoe en wat vertel ik je in deze blog. Wil je meer weten, kijk dan even op de site Op een paarse wolk.

Een evenement voor ouders tijdens de heideweek

Kom je uit Ede of omstreken dan heb je vast al eens van de heideweek gehoord. Een jaarlijks terugkerend evenement in de zomervakantie. Er is tijdens die periode van alles te doen in de gemeente Ede. Zelf ga ik bijvoorbeeld graag naar de Oud Luntersedag of Vlegeldag. Maar er is ook een wekelijkse markt in het centrum voor allerhande spullen en er is ook een optocht in de avond. Maar eigenlijk was er niets voor ouders van jonge kinderen. Een soort negenmaandenbeurs maar dan in het klein met lokale ondernemers die jou heel veel moois kunnen bieden.

Wanneer en waar is deze op een paarse wolk markt?

Het belangrijkste is natuurlijk wanneer je al deze leuke ondernemers kunt ontmoeten en waar dat zal zijn. We hebben gekozen voor een locatie die fijn is met een gezin, maar ook leuk als je zwanger bent van je eerste kindje. De markt zal namelijk plaatsvinden bij kinderboerderij de proosdij in Ede. Een mooie locatie met veel te doen voor de kinderen. Dus neem ze gezellig mee. De markt is op 29 augustus 2019 van 15.00 tot 20.00 uur. Ook hier hebben we bewust voor gekozen. De meeste kinderen die nog een middagslaapje doen zullen rond 15.00 weer wakker worden. Het is dan leuk om er nog even uit te gaan met de kinderen en de kinderboerderij is daar een fantastische plek voor. Na 20.00 zullen de meeste jonge kinderen ook in de vakantie al wel naar bed gaan. Dus dat is een mooie eindtijd.

Voor welke leeftijd van kinderen is de markt leuk?

De ondernemers zijn heel wisselend qua aanbod. Er is wat leuks voor zwangeren, voor kinderen tussen de 1-4 jaar maar ook voor basisschool kinderen. Heb je oudere kinderen en ben je bang dat het niets voor je is? Naast dat je natuurlijk ook zo weer weg bent, de kinderboerderij (én speeltuin daarnaast) voor veel kinderen leuk is zijn er ook ondernemers voor jou. Denk aan iemand die kan helpen bij opruimen (waar laat je toch al die knutsels en tekeningen?) Nelleke komt vertellen over het gebruik van olie (zeer aangenaam kan ik je vertellen, een leuke vrouw maar de olie is ook heel fijn). En natuurlijk ben ik er ook! Madecreatives staat er met bellypaints, maar ze bied zo veel meer. Leuk om even een praatje met Machteld te gaan maken en te kijken wat ze voor jullie kan betekenen. Joke maakt prachtige zwangerschapsfoto’s en newbonfoto’s. Maar ze kan ook een prachtige gezinsshoot doen of je bruiloft komen vastleggen. Think outside the box!

Lees hier over het maken van herinneringen aan je zwangerschap

Kortingsbonnen

Op de site staan ook een aantal kortingsbonnen. Zo kun je informatie bij mij krijgen en al je vragen stellen over geloofsopvoeding, hoe ik tegen dingen aan kijk als christen maar ook over bloggen natuurlijk. Super leuk als je even een praatje komt maken. Je krijgt bij Madecreatives korting op een bellypaint (zo leuk om te doen!) en preciouspeoplefotografie maakt gratis (!!!) een zwangerschapsfoto van jou! Er zijn nog veel meer leuke acties, maar download gewoon de bonnen op de website  Op een paarse wolk.

Je kunt ons, naast de website, ook volgen op facebook en instagram.

Op een paarse wolk markt. 29 augustus 2019 van 15.00 tot 20.00 in Ede bij kinderboerderij de proosdij Op een paarse wolk markt instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: