Zo de week is weer voorbij. De week waar we allemaal eigenlijk een beetje tegenop zagen. En eerlijk, soms heb ik me wel eens afgevraagd waarom we dit ook al weer wilden. Maar echt, het was medisch noodzakelijk. Zonder er verder inhoudelijk op in te gaan (we willen verder niet dat zijn werkgever later leest waaraan hij allemaal geopereerd is als kind), het gaat nu goed. Hij hersteld goed, alles gaat weer goed. Maar het deed wel even wat met me eigenlijk. Natuurlijk was dat niet het enige wat we deden afgelopen week.

Maandag

Yes, we gaan kijken voor een trouwauto. Wat is hij super tof zeg! Ik ben er zo blij mee. We hebben er verder niet over na hoeven denken. De eigenaren waren heel aardig, vertelden alles wat we wilden weten. We mochten alles zien én even in de auto zitten. Gewoon voor het gevoel. Daarnaast is gevoel voor mij eigenlijk wel heel belangrijk. Ik heb wel eens een apart gevoel gehad bij een tuinman. Dat bleek ook echt een beetje een chappo te zijn en niet te werken zoals wij dat graag zouden zien (om half 9 ’s avonds aan de gang gaan bijvoorbeeld). Dus ja, gevoel is belangrijk. Maar we hebben dus een trouwauto!!!!

Dinsdag

Luca gaat met school naar het pietenhuis. Papa gaat gezellig mee met hem (om te rijden). Fijn dat hij vakantie heeft deze week. Verder doen we eigenlijk niet zo veel. Ik ga in de ochtend sporten, we doen boodschappen (ik vergeet mijn geld nog, lekker dom.) We pakken de tas van Nola in om te logeren bij opa en brengen haar weg. We blijven even bij opa en eten uiteindelijk gezellig met hem. Wil Luca graag, voor ons geen straf hoor. En dan is het tijd om te gaan slapen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Woensdag

Een spannende dag van de operatie.  Het gaat allemaal heel goed en voor de lunch zijn we al weer thuis. Dat zagen we niet helemaal aankomen. Er was verteld dat hij laat op de ochtend aan de beurt zou zijn. Nou, niet dus. Wat een meevaller! En extra leuk dat de cliniclowns langs waren geweest. Dat kon Luca wel even gebruiken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Donderdag

Ik ga weer sporten en krijg een nieuw schema. Jeetje, wat een spierpijn. Gelukkig heb ik mijn roller met olie. Dat zorgt ervoor dat het snel weer over is. Gelukkig maar, want ik hou daar dus zo niet van. Amper kunnen lopen van de stramme spieren. Behalve de olie ook geen idee wat ik er tegen kan doen. Dus mocht je een tip hebben, ik hoor het graag!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Vrijdag

De kinderen mochten hun schoen zetten op school. Ook voor Luca was een schoen gezet. Dat deed hem wel goed! We hoopten dat hij maandag weer naar school zou kunnen, maar hij was nog erg angstig door de narcose en de operatie. Met de juf afgesproken dat wanneer dat weg is hij weer naar school kwam. Ik zag het niet zo zitten eigenlijk, echt heftig om te zien bij je kind en je kunt eigenlijk niets. Want hij heeft gelijk. Die narcose is niet fijn, papa is weg gegaan en er is een operatie geweest. Daardoor had hij natuurlijk wat pijn (maar nu helemaal van de pijnstilling af mijn toppertje!). Hij doet het ontzettend goed, maar we merken dat het allemaal een plekje moet krijgen. Zo trots op hem dat het nu ik dit schrijf (het is zondagavond) zo goed gaat dat hij morgen gewoon naar school kan én wil. Hij doet het maar mooi even. Mijn kanjer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Weekend!

Papa is weer aan het werk gegaan na zijn vakantie. Zo fijn dat hij er ook kon zijn voor Luca en niet hoefde te werken. Maar wel even wennen weer dat hij er niet is. Luca gaat in de ochtend even naar opa. Even lekker in bad (dat hebben wij niet). Dus alleen met Nola thuis. We keuvelen wat aan, ik heb niet zo’n zin. De moeheid van de spanning komt er een beetje uit. We gaan nog de schoen zetten bij de AH en we spelen lekker samen. Mijn nieuwe recept voor het avondeten viel niet in de smaak, maar dat mag de pret niet drukken. Op naar gezond eten en gezond gewicht (voor mij dan he, de kinderen zijn perfect zoals ze zijn).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Er is wel een hele toffe promo bij Young Living in december. Bij aankoop van een starterkit en V6 draagolie in Essential Rewards krijg je Rosemary gratis! En de eerste 3 die zich aanmelden bij mij krijgen een extra roller erbij. Zo kun je direct van start. Bij de starterkit ontvang je 12 oliën (en dus nog 1 extra), een aantal proefflesjes en een diffuser. Bij mij krijg je nog gratis online handleidingen en wordt je lid van 2 super toffen groepen op facebook. Wil je je ook aanmelden en dit ontvangen? Dat kan via deze link. Lukt het niet of heb je vragen? Mail dan even naar info@mamaminke.nl. Dan help ik je graag verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: