3 weken zomervakantie zijn wel voorbij gevolgen eigenlijk. De kinderen hebben zich goed vermaakt met ons, bij opa en opa/oma en we hebben de kamer van Nola helemaal opgeknapt. Nieuw laagje verf en de meubeltjes wat anders neerzetten. Wat speelgoed waar ze niet mee speelt weg en zo heb je toch een nieuwe kamer. Voor Luca even wat minder leuk, maar hij deed het super goed. Ze zijn lekker met opa wezen spelen en als afsluiter ging hij naar de wedstrijd PSV-ADO.

Maandag

Mark heeft een slaapdag en Luca gaat onverwachts naar opa toe. Hij belt op of hij daar ook mag slapen dus ik breng samen met Nola wat spullen voor hem. Even wat rust voor haar. Heerlijk hoor zo even 2 dagen met haar alleen. Ik maak geen foto’s volgensmij. Ik plaats nog wel dagboek van de week ervoor online op mijn blog. Maar verder gewoon even doen wat er moet gebeuren. Dat gaat gewoon door in de vakantie.

Dinsdag

Luca is nog bij opa dus we doen samen de nodige dingen die moeten en ook leuke dingen. Een theekransje voor 2 bijvoorbeeld. Of eigenlijk, voor 2 met 2 baby’s haha. Baby born was jarig en we vierden een feestje. Zo veel lol samen. Zo leuk om te zien hoe zij zich ontwikkelt. Hij praten blijft gelukkig wel vooruit gaan en dat kunnen we ook mooi oefenen zo met rollenspel. Spelend leren werkt toch het beste denk ik.

Woensdag

Er komt een hele leuk blog online al zeg ik het zelf, over picknicken en het speelkleed van Kids Impulz. Verder geen foto’s van deze dag. Ik ben namelijk super druk met het leeghalen van de kamer van Nola. We gaan de komende dagen klussen op haar kamer dus hij moet leeg. Dat gaat best snel en als Mark terug is van slapen ( hij had nog nachtdienst) is het meeste al gedaan. Ik ga even lunchen en hij gaat verder. Als ik terug kom kunnen we eigenlijk aan de slag. De eerste laag hebben we er dan ook al op zitten vandaag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yes weer een nieuwe vakantietip. Picknicken blijft altijd een hit. En hoewel je met een picknickkleed wel droog zit is het niet echt zacht. Daar hebben we nu een ander kleed voor. Van @kidzimpulz. Hij zich heerlijk zacht. Je kunt er fijn op spelen, maar dus ook heerlijk voor een picknick. We maakten lekkere hapjes, pakten spelletjes en boekjes en verbouwden de woonkamer. Want ja, dat weer daar heb je geen invloed op. Maar binnen werkt het net zo goed als buiten. Wat eet jij graag tijdens een picknick? #picknick #zomervakantie2019 #zomer #vakantietipmamaminke #vakantietip #speelkleed #picknickkleed #buitenspeelkleed #zachtspeelkleed #samenspelen #kidzimpulz #gekregen #tas #mamablogger #bloggingmom #mamaminke

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Ik deel niet heel veel meer over hoe ik de olie gebruik. Maar we gebruiken het zeker nog wel. Ik plaats een hele persoonlijk foto. Not so fancy maar het hoort erbij, eens per maand. Beetje jammer dat het bij mij al 3 weken duurde. Ik was het zat en pakte olie erbij. Ik had nog niet echt iets speciaal daarvoor, maar wel olie voor pijn bijvoorbeeld. De panaway. Ik smeerde een druppel op mijn buik in de ochtend en in de avond. Als sneeuw voor de zon verdween het. Na 3 weken even geen last meer is toch echt wel ideaal. Wat was ik blij! Dat kan olie dus voor je doen. Wil je er meer over weten? Stuur met dan gerust een berichtje. Je kunt ook je zelf aanmelden via deze link. Mocht je er niet uitkomen, laat het me weten. Ik help je graag verder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toch wel spannend om dit te plaatsen. Maar het laat echt de kracht van de oliën zien. Dus wil ik het graag met jullie delen. Misschien wel beter even stoppen met eten 🙊. Al 3 weken had ik last van de maandelijkse periode. Het hield niet op maar werd steeds erger. Afgelopen maandag was echt een dieptepunt. Ik besloot panaway te pakken enmijn buik in te smeren. Dat deed ik die dag 2x en dag erna ook. En weet je, het is over. Durf iknu wel te zeggen. Het is eindelijk gestopt. Panaway zit in de starterkit, die je ook via mij kunt kopen. Dm even als je interesse hebt. Inmiddels heb ik endoflex binnen. Dat schijnt een hele goede te zijn voor hormonale balans. Dus die ben ik nu aan het smeren sinds vandaag. Jullie ook al goede ervaringen met oliën gehad? #olie #oliegebruik #olien #etherischeolie #essentieleolie #essentialoillife #natuurlijkouderschap #natuurlijkleven #natuurlijkeehbo #youngliving #starterkitolie #natuurlijkopvoeden #mensturatie #maandelijksprobleem #ongesteld

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Donderdag

De dag bestaat voornamelijk uit klussen op de kamer van Nola. Of eigenlijk, verven. Want de tweede laag gaat er vandaag op. In de middag heeft alles een laag verf gehad en gaan we met Luca wat leuks doen. Gisteravond is hij met Mark wezen zwemmen en vandaag doen we spelletjes en gaan naar de dierentuin. Even heerlijk 1 op 1 tijd (of eigenlijk 1 op 2 tijd haha). Maar we hebben het leuk. Heerlijk zo’n dag samen.

Vrijdag

Ik sta vroeg op en ga sporten. Als ik thuis kom zijn de mannen net wakker. Nola is vandaag nog bij mijn ouders dus we hebben nog even. Maar dan moet het wel af zijn, want na het avondeten komt ze weer thuis. En ze wil heel graag zien hoe het is geworden. Mark moet in de ochtend weg en ik ga met Luca even langs de oma van Mark. Ze is jarig vandaag, 93 al weer! Maar dat zou je haar niet geven als je haar ziet hoor. We eten een taartje en gaan dan weer naar huis op de fiets. In de middag hangen we alles op in de slaapkamer, komen er nieuwe plinten, maken we schoon en hang ik de stickers op. We hebben stickers en een poster van Minnie Mouse van de action. Wat een top spul. Na het eten komt Nola thuis, direct naar haar kamer natuurlijk. Wat is ze blij. Ze heeft ons wel een paar keer bedankt, uit zichzelf. De schat!

We gaan de vierde week van de vakantie al in. Ik blijf het zeggen, het gaat snel. Misschien zelfs wel een beetje te snel. Maar, we gaat genieten deze week. Mark mag weer werken, ik ga met de kinderen op pad voor kleren voor de bruiloft van mijn zusje en we hebben afgesproken met vrienden. Het wordt vast weer een fijne week!

dagboek week 3 zomervakantie 2019

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: