We waren bezig met het boekje van de zoete zusjes, waarin ook een picknick stond. Nola was al een aantal dagen aan het vragen of we nou ook eens gingen picknicken. Oké, laten we dat gaan doen dacht ik. Alleen gooide het weer wat roet in het eten. De vooruitzichten waren ook niet zo denderend de rest van de week, dat opschuiven zinvol was. Dus gooiden we het om. We gaan gewoon binnen picknicken. En dan wel echt goed natuurlijk. Kijk mee naar deze nieuwe vakantietip: binnen picknicken met het fantastische kleed van KidZ impulZ.

Het kleed, hapjes en spelletjes in de tas van Kidz impulzWaarom binnen mama?

De zoete zusjes gaan buiten picknicken. Dat is natuurlijk ook het allerleukste. Maar het was wat frisser (toen we gingen picknicken was het 31 juli en lekker bewolkt) en de vooruitzichten waren voor de rest van de week niet beter. Dus ik besloot binnen te gaan picknicken. Maar dan wel echt goed. Dus niet gewoon voor aan de tafel eten, maar echt all the way. Dus hup, de bank aan de kant geschoven, tafel weg en een kleed van KidZ ImpulZ in het midden van de woonkamer. Daar konden we lekker op zitten. Dan de hapjes maken.

Picknickkleed voordat de kinderen er aan zitten.

Wat is lekker met een picknick?

Ik schreef al eens een blog over picknicken en wat je nodig hebt. Nu richt ik me vooral op de hapjes. Want die hadden we natuurlijk ook. Ik maakte een spies met poffertjes en aardbeien (beide uit de aanbieding van die week). We namen nog 2 kleine bakjes fruit mee met 35% korting omdat die houdbaar waren tot die dag. Er waren 4 pistoletjes in de aanbieding dus die namen we mee en smeerden daar beleg op die we in huis hadden. Ik pakte nog wat koekjes (chocolate chip van ah basic) en chocola (handsoffmychocolate happy birthday) en natuurlijk wat drinken. Het was echt meer dan genoeg voor ons drietjes.

Hapjes met de picknick

Een nieuw picknickkleed

Zoals je op de foto’s kunt zien hebben we een nieuw kleed. Het is eigenlijk een buitenspeelkleed van KidZ ImpulZ. Hij is heerlijk zacht, makkelijk schoon te maken én door de speciale onderkant geschikt voor buiten. Dat is het normale speelkleed van hun ook wel, maar deze dus extra vanwege de zwarte onderkant. De zwarte onderkant is extra dik zwart zeil (heet Bisonyl) en dat is nog beter bestand tegen vocht, vuil etc. dan nylon (van de normale kleden). Ik heb een buitenspeelkleed maat L en shopper maat XXL. Wij kozen voor de kleur zand, maar er zijn zo veel kleuren dat er zeker voor jullie ook een fijne kleur bij zit. Er zijn nog veel meer handige producten bij deze webshop. Een  aankleedkussen XXL bijvoorbeeld of een Seat ’n sleep (soort zitzak, stoel en matras in 1). Echt een kijkje waard! Het voordeel van de grote tas erbij? Je kunt het kleed er makkelijk in krijgen, makkelijk het kleed meenemen én er passen nog wat andere spullen bij. Scheelt weer een tas extra sjouwen. Het kleed is niet zwaar om te tillen dus wat extra’s erbij kan zeker.

Pakken wat je iwilt

Wat nemen we nog meer mee?

Normaal zou ik het natuurlijk mee naar buiten nemen. Dan is een spelletje mee wel leuk, bijvoorbeeld dobble of memorie. Een voetbal en wat stoepkrijt is ook altijd leuk om mee te nemen. Verder had ik er nu wat boekjes bij gelegd. Toch ook wat leerzaams in deze vakantie. Een boek over het alfabet en een boek over hoe uniek en bijzonder iedereen gemaakt is. ‘God makes no mistakes’ zong Lady Gaga al eens! Altijd goed denk ik om zo iets leuks als een picknick te combineren met iets leerzaams. Hoe fijn is het als je kind opgroeit en weet dat hij/zij bijzonder, uniek en perfect gemaakt is door God?! Ik zou niets liever willen dan dat.

Wie pakt wat tijdens de picknick?

En zo hadden we een heerlijke picknicklunch binnen in de woonkamer. Die eindigde met een film kijken. Oh nee, die hadden we net aan staan en toen stuurde opa een berichtje wie er mee wilde naar de decathlon. Dag mama riepen ze, kan je even rusten van ons! Die lieve grappenmakers van me. Volgende keer maar weer een picknick, who’s in?

Vakantie tip 2 kidz impulz vakantietip 2 kidz impulz instagram

Vakantietip: binnen picknicken met kleed van Kidz impulz. Wat eten we, wat doen we en zit dit kleed fijn? Lees het in deze blog.

We hebben het buitenspeelkleed gekregen ter review. Dat verandert onze mening niet en wij zullen altijd eerlijk vertellen wat wij van producten vinden.

4 thoughts on “Vakantietip 2: binnen picknicken een kleed met KidZ ImpulZ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: