Soms lopen dingen zoals ze lopen. Persoonlijk denk ik altijd dat het gaat zoals het voor mij bedoeld is. Ik breid wat uit qua blog, denk na over wat ik er mee wil. Zo zat ik er al een tijdje aan te denken of het goed was om er een gastblogger een plek te geven. Nu ken ik Kim al wat langer (online) en ik zag haar oproepje staan dat ze graag gastblogger wilde zijn voor iemand. Het viel voor mij op z’n plek. En voor Kim gelukkig ook, want dat wilde ze graag bij mij. In deze aller eerste blog stelt ze zich aan jullie voor. Nu dus even niet mama Minke, maar mama Kim.

Hoi lieve lezers 

Mijn naam is Kim, ik ben 31 jaar en ik ben moeder van twee dochters.
Mijn oudste dochter is 9 en gaat naar de grote vakantie naar groep 6
Mijn jongste dochter is 7 en gaat naar de grote vakantie naar groep 4

Ik ben de nieuwe gastblogger van Minke.

Aangezien ik fulltime voor mijn dochter van 7 zorg,
zullen mijn blogs voornamelijk gaan over haar.
De oudste dochter S, zal wel aan bod komen
Maar dit zal wat minder prominent aanwezig zijn.

Laat ik beginnen met een kleine omschrijving van mijn kinderen

S, is een onzeker, pre-puberend meisje, met het hart op de juiste plek.
Recentelijk is haar informatie ter oren gekomen, die haar wereld aan het rammelen heeft gebracht.
M, is een pittig, vriendelijk meisje, dat iedereen wil helpen.
Het feit, dat ze naar de zomervakantie in groep 4 zit, vindt ze erg lastig.
Dan zal ik nu mijzelf even omschrijven.
Ik ben een lieve, eerlijke meid.
Die met haar sarcasme, soms mensen onbedoeld weet te raken.
Ik ben zelf Protestantse en intussen alweer bijna 6jaar verloofd.
Stel vooral vragen, probeer me beter te leren kennen.
Helemaal nieuw ben ik niet in de blogwereld.
Ik heb een tijd lang diverse blogwebsites gehad.

Wat voor blogs kan je van mij verwachten.

De blogs die ik schrijf zullen voornamelijk gaan over het wel en wee wat ik meemaak met mijn dochter in groep 4.
Voor ons veranderd er namelijk best wel veel met de overgang naar groep 4.
Een extra middag school.
Langs een ander plein naar binnen.
Ook zal ik jullie meenemen in alles, wat mijn dametje meemaakt.
Op school, buiten school. Gewoon overal.Nou dit was hem dan,

Liefs Kim
Voorstel blog gastblogger Mama Kim

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: