Yes, wij hebben nu vakantie. Heerlijk twee weken niet naar school. Daar gaan we eens goed van genieten. Mark kwam helaas net met zijn werken uit in de vakantie dus is wat minder vrij dan we zouden willen haha. Maar dat geeft niet, op andere momenten is hij er wel. Dat brengt meteen het volgende. We zitten dus gewoon in een werk ritme van Mark en dat betekend voor mij weinig vrije tijd om te bloggen. Er zullen dus waarschijnlijk wat minder blogs online komen. Ik ga heerlijk genieten van vrije tijd met de kinderen. Oh en proefjes doen, check stories op instagram maar eens!

Maandag

dagboek maandag

We starten maandag bij de huisarts met Luca. We vermoeden dat hij hooikoorts heeft. En dat vond de huisarts wel heel goed mogelijk. Dus we zijn gestart met medicatie daarvoor.

 

In de middag is Nola moe. Als we Luca naar school hebben gebracht ga ik met haar op bed liggen. Dan gaat ze naar haar kamer en kruipt zelf in bed. Droppie!

 

We spelen ook nog even lekker buiten voordat we papa gaan halen. Luca gaat voetballen en Nola op de glijbaan en wipwap.

Dinsdag

dagboek dinsdag

We beginnen de dag met een mugcake. Dacht ik gezond bezig te zin is dit gewoon al 30% van mijn dagelijkse aantal calorieën. Beetje jammer maar goed.

Als de kinderen op school zijn ga ik sporten met een vriendin. Stuk leuker dan alleen. Ons schema is nu ook op elkaar aangepast, komen we elkaar ook nog eens tegen. Hij lijkt wel zwaar, ik ben dood op en ga in de middag even slapen.

In neem de stekkels ook weer mee naar huis van school. Ze hebben ze goed getest. Nola is blij dat ze er weer zijn. Sinds ze terug zijn speelt ze ook vaker daar in het hoekje.

Woensdag

dagboek woensdag

Woensdag starten we met een ontbijtje met biobim. Eigenlijk voor de kinderen, maar ik vind het ook erg lekker. En voordeel is dat er geen rotzooi aan toegevoegd is. Zo fijn!

In de middag ga ik met Luca naar de kapper. Alles weer lekker kort, dat was wel nodig.

Ik ben bezig met mijn blog. Voor de AVG wil ik hem graag omzetten naar https. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde, maar het is gelukt.

Donderdag
dagboek boodschappen

Ik maak alleen deze foto donderdags. Ik ga sporten, Zumba bbb les. Best pittig en ik ben eigenlijk wel erg moe. Er komt maar weinig uit mijn handen. Wel doe ik nog even boodschappen met Nola. Ze mag voor de tweede keer met een karretje lopen en dat vind ze geweldig. Ze luistert ook echt super goed.

Vrijdag
dagboek vrijdag

Het is koningsdag. We hebben allemaal iets oranje aan. Nola dit afgrijselijke rokje, maar ze vind hem zelf dus geweldig. We gaan even naar de kleedjesmarkt waar ook een aantal springkussens zijn. Luca vind dat erg leuk om een keer te doen.

We nemen dit mee naar huis. Twee auto’s en twee spelletjes voor Luca. Nola een mini mouse knuffel waar ze gek op is en dit te leuke verkleedjurkje. Ze is dol op verkleden, maar dat hebben wij eigenlijk helemaal niet. Dus ze was helemaal gelukkig en heeft hem niet meer uit gedaan.

Zaterdagdagboek zaterdag

De gewone week is weer begonnen en Mark is weer werken. We ontbijten en gaan dan boodschappen doen.

Ik dacht dat ik wat leuks kon maken met chocola met de kinderen en dat ging niet goed. De pan vliegt in de fik.

Dus daar gaan de andere paaseitjes. Zo kom je wel van je voorraad af. Dit keer gaat het wel goed.

Nola is gevallen toen we boodschappen gingen doen en er lijkt vocht uit te komen. Ik overleg met Mark even wat we daar aan doen en stuur hem deze foto.

In de avond eten we dit gerecht uit het lekker en simpel kookboek die ik leende van mijn zusje. Hij is goed gekeurd door iedereen, al heb ik wel eens wat lekkerders gegeten haha. Ik stond daar wel alleen in dus ik denk dat dit nog wel eens vaker op het menu komt.

Zondag

Lekker rustig aan doen. We gaan naar de kerk op schoot dienst voor de kinderen. Kijken wat voetbal en verder doen we eigenlijk niks. Precies zoals een zondag moet zijn.

Nu dus lekker vakantie waar we van gaan genieten. Gaan jullie nog wat leuks doen deze week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: