Even een kort berichtje van mij. Het bevalt me eigenlijk wel goed om even vakantie te vieren. Ik ben bezig mijn blog goed te zetten voor de AVG en kijk naar een ander thema. Verder geniet ik vooral heel erg van mijn kinderen, de zon en de vrije tijd. Hoewel ik bloggen heerlijk vind, is dit ook wel eens lekker hoor. 

Geen blogs online

Hoewel ik vorige week nog zei dat er wel blogs online zouden komen, maar minder trek ik dat toch even in. Ik denk dat er gewoon helemaal geen blogs online komen. Gewoon even quality time met de kinderen en Mark. Hoewel, Mark gaat weer aan het werk morgen haha. Maar wel gewoon met de kinderen. Leuke dingen doen en gewoon genieten dus.

Wel iets leuks in het vooruit zicht

Maar ik kan je vast vertellen dat er wel iets leuks aan komt voor jullie. Zondag is het al weer moederdag en dat laat ik niet ongemerkt voorbij gaan. Er komt voor jullie een winactie online zondag en ik vind hem zelf erg gaaf. Dus kom dan vooral even kijken.

Voor nu nog een aantal foto’s en dan ga ik weer verder met genieten. Fijne vakantie lieve volgers!

Afgelopen maandag zijn we naar de Julianatoren geweest. Zo leuk!

Als snel bleek dat Nola niet zo lekker was. Dit is hoe zij veel tijd door bracht begin van de week.

Ook zijn we gestart met ons hemelvaart project. Knutselen met dit warme weer doen we niet, maar spelen met de poppetjes wel.

Gister zijn we nog even bij oma wezen kijken. De steen ligt er nu op. De duif is weer terug op zijn plekje. Rust zacht lieve oma!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: