Hebben jullie gister een fijne koningsdag gehad? Wij hebben het rustig aan gedaan, een paar kleedjesmarkten over. Helaas hebben ze hier nooit echt van die gouden koopjes. Of ik kom altijd te laat? Maar dat lijkt me niet als ik een uur voordat het eigenlijk begint over de markt loop, een uur nadat het is begonnen weer een eind van de dag nog een keer. Maar ach, we hebben wat leuke dingen kunnen vinden en de kinderen vonden het geweldig. En nu wat er afgelopen week op mijn blog online kwam. En woordvrouw start komende week!

Plog en review Nederland zingt dag

Vorige week zaterdag was de Nederland zingt dag weer en ik was weer van de partij. Al 3 jaar achtereen kom ik daar samen met mijn ouders (het eerste jaar alleen met mijn vader). Dit jaar was er echter een kleine verandering te merken. Of ik dat leuk vond kunnen jullie in deze reviewplog lezen. Zijn jullie wel eens bij de Nederland zingt dag geweest?

Nederland Zingt zanger was instant vrolijk

Recensie bible journaling do je zo

Bible journaling is een hobby van mij. Ik vind het erg leuk om te doen, maar echt goed tekenen kan ik niet. Hoe leuk is het dan dat er een boekje is dat je daarbij helpt. Ideaal en super leuk. Ik schreef een review over dit boek. Hij is ook zeker leuk voor volwassenen. Een leuk cadeautje voor moederdag!

bible journaling doe je zo

De knop niet kunnen vinden en toch het roer om?

Een eerlijke blog over het afvallen dat soms niet zo makkelijk gaat als het lijk. Of eigenlijk gaat het helemaal niet. Gelukkig blijf ik stabiel en dat is misschien wel het hoogt haalbare op dit moment. Daar houden we ons maar gewoon aan. Gelukkig kreeg ik ook een aantal fijne tips, bedankt!

Wat je nooit tegen een mama moet zeggen

Er zijn een aantal uitspraak of adviezen waar ik me aan irriteer als moeder. Persoonlijk vind ik dat je dit niet altijd zo kunt zeggen tegen een andere moeder. Nu ben ik misschien wel iets kort door de bocht bij sommige, kwam ik achter na een reactie van een volger. Dat kan, maar zeker als je je bewust ben van de situatie van iemand anders kun je bepaalde zaken beter voor je houden. Ach, lees maar gewoon zelf wat ik vind dat je niet tegen een moeder moet zeggen.

Denk jij ook aan je andere koning op koningsdag?

Voor koningsdag schreef ik een blog over onze andere koning. Denk jij wel eens aan Hem op deze dag? Ben jij er klaar voor als hij komt? Een eerlijke bekentenis dat ik er niet altijd zo bij stil sta. Als ik aan de koning denk, denk ik toch aan koning W.A. Daar bracht Luca toch wat meer verandering in. Lees maar mee.

Woordvrouw

Doe jij ook mee met deze challenge? Een maand lang gaan we vrouwen langs uit de bijbel. Je kunt het volgen bij Lucinde en bij Sara.

De vorige keer heb ik ook een vrouw uitgewerkt. Dit jaar hoop ik gewoon mee te doen. Doe jij ook mee?

Best gelezen blogs

En als laatste nog de best gelezen blogs. Dit is de top 5 van deze week.

  1. Wat je nooit tegen een mama moet zeggen
  2. Geloofsopvoeding Hemelvaart en pinksteren
  3. Het roer om zonder knop te vinden
  4. Bible journaling zo doe je dat review
  5. plog en review Nederland zingt dag

Geniet van jullie weekend lieve volgers!

Uitgelichte foto van shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: