Zo, de eerste schoolweek zit er al weer op. Achteraf werd het nog een drukke week voor ons. Een drukke maar leuke week, dat wel. De kinderen vonden het heerlijk om weer naar school te gaan. Zelf vond ik het ook wel fijn, want zo kon ik weer lekker sporten en mijn eigen dingen doen. Ik ben nog uit eten geweest en we hadden een fotoshoot voor het Nederlands Bijbelgenootschap. Kijk je mee?

maandag

Proteïne-reep-maandag

We starten de week weer goed. Ik ga sporten en neem daar deze proteïn bar mee. Hij is echt heerlijk! Je heb echt niet het idee dat dit dus best goed voor je is. Wel wat prijzig, met 1,99 euro per reep. Maar goedkoper dan wanneer je online een box van 12 besteld. Ik ga weer overblijven op school en we gaan fijn het ritme weer in.

Dinsdag

Oorbellen-dinsdag

We gaan als eerste op kraamvisite vandaag. Daarna ga ik boodschappen doen. En dat alles op de fiets omdat de auto bij de garage is voor apk. Het is gelukkig droog zullen we maar zeggen. Ik ga even langs de terstal en zie daar deze oorbellen. Ik heb besloten nog meer 1 paar oorbellen te dragen in plaats van 2. Ik heb in elk oor 2 gaatjes, maar als ik ze beide in heb gaat het echt zeer doen na een tijdje. Verder ga ik gezellig thee drinken met vriendinnen en ben ik druk bezig met mijn blog.

Woensdag

samen-lunchen-woensdag

We hadden nog wat lekkere broodjes over van gister. Jammie! Dat is een feestje op de woensdag met de kinderen. Papa is weer werken dus we maken er samen wat leuks van.

fotos-maken-woensdag.jpg

Ik ben ik bezig met foto’s maken. Ik heb een softbox gekregen voor mijn verjaardag en ben daar wat mee aan het spelen. Zo leuk! Ik zou nog wel wat meer willen leren over fotografie.

Bedacht-geliefd-gewild-woensdag

Ook deze foto maak ik dan. Binnenkort meer over dit boek mijn blog. Ik kan je vast vertellen dat het een aanrader is voor drukke moeders die toch wat meer stille tijd willen.

Donderdag

Versieren-van-de-locatie-donderdag

En de bruiloft komt ook steeds dichterbij. Ik ben er nog steeds niet over uit of we zelf de feestlocatie gaan versieren of dat laten doen. Heb jij het zelf versierd of laten doen? We willen een low budget bruiloft, maar we gaan ook wel voor gemak met een aantal dingen.

Lezen-uit-de-Bijbel-donderdag

En ik doe mee met een grote groep mensen om de Bijbel in 1 jaar te lezen. Daarvoor gebruikte ik onderstaande Bijbel. Die kreeg ik ter review en deze kom komende week op mijn blog online. Het is echt een fijne Bijbel. Ik maakte met die Bijbel ook zelf een challenge, vol zegen het nieuwe jaar in. Die start 20 januari.

Bezig-met-de-challenge-donderdag

Deze Bijbel dus. Een aanrader als je graag wat meer stille tijd wilt, maar niet de behoefte voelt om een dagboek te gebruiken. Er staat extra uitleg in en er staan vragen in die je dieper laten nadenken. Inmiddels heb ik mijn vader blij gemaakt met deze Bijbel nadat we zaterdag samen weg waren geweest. Mooi om door te geven ook!

Vrijdag

Post-op-30-jaar-vrijdag

In de postNL app stond dat er post kwam, maar er was geen foto bij. Dat betekend meestal dat er een pakketje aan komt. Nou, niet dus. Ik kreeg de uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Ik heb dit al laten doen toen ik een tijdje terug bij de gynaecoloog was dus hoef nu niet meer. Op instagram vroeg ik wie er ook mee deed. 98% van de stemmers doet ook mee!

Aanbranden-vrijdag

Schoonmaken-vrijdag Schoon-vrijdag

Oeps, liet ik zomaar het avondeten van de kinderen, mijn vader & Mark aanbranden. Gelukkig hebben we de schoonmaakspullen van young living. Hij werd gewoon, best wel makkelijk, weer schoon. Zonder chemische troep!

Zaterdag

Museum-of-humanity-zaterdag

We hebben gister bij mijn ouders geslapen, de kinderen en ik. Samen op een kamer. Ik mocht op een luchtbed. Hilarisch natuurlijk. Al kwam ik wel laat, omdat ik eerst nog uit eten ging. Het was echt heel gezellig! Maar we waren daar met een reden. We zijn samen met mijn ouders op stap geweest. Eerste stop was het museum of humanity.

fotos-museum-zaterdag

Prachtige portretten van mensen van over de hele wereld. Een prachtige locatie ook. Heel tof om eens te zien. Ieder mens is uniek én mooi! Voor de kinderen genoeg ruimte om te rennen daar, ze vonden de portretten ook wel mooi om te zien (voor even), maar verder niet echt iets voor kinderen. Er ligt zand, waar ze niet mee mogen spelen. En de ruiten zijn soms gebroken, maar glas zit dan nog in het kozijn. Wel iets om rekening mee te houden als je daar heen zou willen. Entree is gratis overigens, je kunt wel een gift geven wanneer je weer weg gaat.

fotoshoot-zaterdag

Maar deze nieuwe Bijbel is de reden dat we daar waren. Ik heb via mijn stories al gedeeld dat het Nederlands Bijbelgenootschap opzoek was naar 3 generaties voor de promotie van de nieuwe voorleesbijbel. Een bijbel voor kinderen vanaf 4 jaar. Ik ging daar heen met mijn ouders en de kinderen. 2 keer 3 generaties eigenlijk. Al had ik zelf in eerste instantie mijn moeder, mij en Nola in gedachten. Nola dacht er alleen anders over dus de foto werd toch mijn vader, Luca en ik. Ook heel tof!

goodiebag-zaterdag

Toen we weg gingen, na de shoot en het interview, kregen we een leuke goodiebag mee naar huis. Die laat ik jullie graag nog eens zien via igtv, dus houdt mijn instagram in de gaten als je benieuwd bent naar de inhoudt!

 

Zondag

kerk-op-schoot-zondag

En dan is het weekend al weer voorbij. Vanmorgen was er weer een kerk op schoot dienst. Eigenlijk voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Maar de kinderen vinden het nog steeds heel leuk dus we gaan er nog steeds gezellig heen.

Daarna gingen de kinderen met opa en nichtje Zoë mee om bij opa te spelen. Daar zijn wij later ook heen gegaan. Daar lekker gegeten en toen thuis deze blog geschreven voor jullie. Nu ga ik zo Nola naar bed brengen en als Luca op bed ligt hopelijk met Mark nog de aflevering van Flikken Maastricht terug kijken.

Het weekend is weer voorbij gevlogen. Hoe was jullie weekend? Op naar een iets drukke, maar super leuke week weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: