Ja, daar stond deze week eigenlijk wel in het tegen van. Bijna elke dag had ik wel een afspraak staan. Dat gaat komende week nog wel even door, omdat ik dan druk ben met de voorbereidingen voor de verjaardagen van Nola. Oh ja, die van mij vier ik ook meteen met Nola samen. Ik werd nog ziek einde van de week, maar goed moeders kunnen natuurlijk niet ziek zijn. Ik merkte wel dat ik vooral druk was en geen foto’s maakte. Dus weinig foto’s eigenlijk dit keer. Ach, er zijn er genoeg van een verjaardag waar ik donderdag heen mocht. Kijk je mee?

Maandag

Vandaag een leuke meeting met Dorene gehad. Zij doet de opleiding tot coach en wij gaan elkaar helpen. Ja, elkaar helpen. Zij mag oefenen bij mij en ik heb dus een coach. Waarom een coach? Nola gaat deze maand starten op de basisschool en dan heb ik dus een heleboel tijd over. Wat ga ik daar mee doen? Wil ik weer gaan werken? Wat ga ik dan voor werk doen? Vragen waar we samen naar kijken door middel van verleden, heden en toekomst.

Nola peuterspeelzaal

Nola mag spelen op school. Ze pakt er ook even een stoel bij anders kan ze niet op de kast spelen.

Testen New Faith Network

Samen met Nola kijk ik naar New Faith Network. Ze hebben dit programma over een boek dat we zelf ook hebben, knetteren en knallen.

sporten

In de ochtend ga ik nog even sporten. Altijd goed om bij te houden, zeker nu ik niet helemaal fit ben.

spullen uit het keukentje zoeken

In de middag besluit ik spullen die ‘kwijt’ zijn op te zoeken. Dit ligt tussen de poppenspullen.

Dinsdag en woensdag

Mooie lucht dinsdag

Mooie lucht toch? Vind dat wel mooi altijd om te zien.

Nieuw spel over vervolgde christenen

Er komt een spelletje binnen over vervolgde christenen. Wie kun je vertrouwen? Om te spelen en leren dus. Je kunt het met een groep spelen of met een aantal spelers thuis.

Donderdag

Ik mocht op de verjaardag van Charlotte komen. Super tof natuurlijk. Er waren allerlei mensen uit de bruiloftsbranche. En hoewel ik daar natuurlijk niet echt werkzaam in ben was het wel heel leerzaam en leuk om hen te spreken. Want ik schrijf er dus wel over, omdat wij gaan trouwen. Zo leerde ik dat het omzetten van een geregistreerd partnerschap tegenwoordig geld kost (toen wij ons lieten informeren in 2011 zeiden ze van niet) en dat wij geen kleine, maar een grootte bruiloft plannen. Terwijl ik dacht dat we het juist klein hielden. Ach, als het maar leuk is toch. En dat was deze middag sowieso. En heel erg lekker, want Charlotte had veel lekkers gemaakt dat we mochten proeven. Kijk zelf maar.

Donderdag feestje

Lekker drinken

Lekker eten

Sweet Charlotte birthday

Styling

De ruimte is van ohlala weddings in Bennekom, bijna een thuiswedstrijd voor mij dus.

Kaarsjes

ruimte ohlala weddings

Heerlijke koffie/walnoottaart

Macarons

cupcakes

Vrijdag

Lof vol liefde advent

Ik krijg post! Dit boek van Zij lacht komt binnen. Om toe te leven naar advent.

prentenboeken

En voor de kinderen deze boeken. We starten met een boek over Sint Maarten. Die komt deze week nog online voor jullie, want dat is al weer bijna.

Luca maakt foto'sIk ben helemaal niet lekker helaas. Gelukkig kunnen we bij mijn ouders eten. De kinderen vermaken zich boven en wilden graag foto’s maken. Dit was het resultaat.

Dit wil Nola graag

Dit wil Nola graag hebben, dat ik het even weet.

Dit wil Luca graag

En deze Luca. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Zaterdag/zondag

Het gaat weer wat beter. Dat moet ook wel, want ik heb een verjaardag in de ochtend en in de middag breng ik Nola (die ging mee naar de verjaardag) naar opa. Daar is Luca al. Zij gaan daar logeren want ik heb een feestje voor te bereiden. Ik ga ons huis vast versieren. Want gister (Zondag dus) hadden we de babyshower voor mijn schoonzusje. Een goede smoes (KreaDoe waar we altijd samen heen gaan), ik die me verslaap (dat gebeurd dus echt nooit en was echt een smoes) en ik die mijn tas met eten vergeet en tevergeefs mijn schoonzus naar binnen te krijgen bij ons (en ik vergeet dus nooit mijn tas). Dus haar maar opgehaald uit de auto met z’n allen. Ze had niks door! Een gezellig feestje voor haar en de baby.

Voorbereiden babyshower

Hoe was jullie week? Komende week staan er nog een aantal afspraken op de planning. En niet te vergeten de verjaardagen in het weekend. Nola viert het gewoon 2 keer, anders past het niet in huis haha. Fijne week allemaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: