Vtech Turbo Force Racers Super Racetrack is ook genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019. Je kunt nog een aantal dagen stemmen. Heb jij al gestemd? Zeker doen, want je maakt kans op een toffe prijs (spoiler: speelgoed dat je zelf uit kiest uit de nominaties voor speelgoed van het jaar!). Nu verder over deze te leuke racebaan. Want ik kan je vast verklappen dat hij echt heel tof is. Waarom ik hem wilde testen? Op internet las ik vaak dat racebanen een beetje gammel waren. Niet makkelijk in elkaar te zetten voor kinderen en niet makkelijk in gebruik. Dat wil ik niet voor mijn kind. Dus hup in de test door mama!

Mama, ik wil een racebaan!

Luca was in het boek van lobbes aan het bladeren toen hij een racebaan van Max Verstappen zag. Een van zijn helden, dus het was snel besloten. Deze racebaan wil hij hebben. Of, als het niet anders kan een andere. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik even opzoek ga. Hij was in de aanbieding bij lobbes, maar verder dus vooral heel duur overal. Vind mama niet leuke voor sinterklaas. Het moet toch ook betaalbaar blijven. Daarbij waren de recensies die ik las ook niet heel enthousiast. Deze racebaan van Vtech kost 50 euro (sorry, 49,99 euro!). Wat ik gewend ben van het speelgoed van Vtech is dat het jaren mee gaat. En als ik zeg jaren, dan bedoel ik ook jaren.

Turbo force racers VTech 4 banen

Wat krijg je bij de VTech Turbo Force Racers Super Racetrack?

Natuurlijk een racebaan. Deze racebaan is zo uitgebreid. Er zijn 4 verschillende banen die je ervan kunt maken. Gewoon een rond circuit, een rond circuit met veel uitdagingen en nog 2 rechte circuits. Er zitten stickers bij om alles mooi te maken. En een oranje auto om te rijden. Bij deze racebaan zit dus maar 1 auto. Maar niet getreurd, want je kunt er auto’s los bijbestellen. De auto’s zijn er in de kleuren blauw, geel, groen en rood. Ze werken op frequenties waar ze op rijden. Want dat rijden gebeurd met een soort horloge.

Turbo force racers VTech auto opladen

Opzoek naar iets anders? De kidizoom is ook fantastisch om cadeau te doen.

Niet allemaal tegelijk

Let daarbij wel op dat niet alle autootjes samen kunnen rijden. Zo lang je 2 autootjes hebt kunnen ze allemaal samen. Maar bij meerdere autootjes kunnen de oranje en blauwe niet samen bijvoorbeeld. Dan kunnen ze storen omdat ze op dezelfde frequentie rijden. Met 2 auto’s heb je dat probleem verder niet, omdat je de autootjes zelf op een andere frequentie kunt zetten. Maar wil je er meer gebruiken dan is het goed daar rekening mee te houden. In het boekje dat bij de Turbo Force Racers Super Racetrack staat het duidelijk uitgelegd.

Turbo force racers VTech

Het belangrijkste: makkelijk in elkaar te zetten en makkelijk te gebruiken?

Wat ik als moeder het belangrijkste vind is dat de racebaan makkelijk in elkaar te zetten is en makkelijk in gebruik is. Ik heb een klein circuit gemaakt. Dat ging goed in elkaar. Zelfs ik, die dat dus nooit goed kan kon dit prima in elkaar zetten. Hij staat stevig (veel beter als bijvoorbeeld de hot wheels baan die we hebben van de action, plus deze is echt veel leuker en technischer). De auto kon goed rijden en was makkelijk in gebruik. Eerst moest ik even kijken hoe het allemaal zat, maar als snel was het duidelijk. Ook heb ik de auto een aantal rondjes laten rijden. Dat ging perfect, vloog niet eens uit de bocht. En ik kan dit dus echt niet. Als mama het kan, kan jij het ook! Misschien hebben ze bij het uit elkaar halen van de baan wat hulp nodig, maar dat komt de stabiliteit ten goede!

Turbo force racers VTech auto

Turbo force racers VTech auto in de baan

Conclusie Turbo Force Racers Super Racetrack….

Het is je vast al duidelijk. Een mooie stevige baan die tegen een stootje kan. Waarbij de auto niet zomaar uit de bocht vliegt en je kind naar harte lust kan racen. Alleen, maar dus ook met een vriendje. Dus hebben we stiekem voor Luca voor sinterklaas een blauw autootje erbij gekocht. Zodat hij ook samen met een vriendje of met papa kan racen. Extra leuk toch! Bij bol.com hebben ze ook mooie combipakketten. Met een extra auto en batterijen bijvoorbeeld.

Turbo force racers VTech instagram

Turbo force racers VTech pinterest

Turbo force racers VTech pinterest

Dit is een samenwerking. Dat veranderd mijn mening niet over het product. Ik zal altijd eerlijk vertellen wat ik of mijn kinderen er van vinden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: