De eerste schoolweek zit er al weer op. Dat gaat toch altijd zo snel. Ook mijn eerste lesje sportschool, een tochtje opzoek naar een nieuwe auto en de boodschappen zijn weer gehaald. Gewoon de standaard dingen verder. Ook mocht ik op mijn nichtje passen en hadden we afgelopen zaterdag de fotoshoot dag die je hier kon winnen. Wat was dat een leuke afsluiting van deze week.

Maandag 7 januari

Vandaag maak ik weinig foto’s kwam ik achter. Ik start op school met een kop thee. Bij de peuterspeelzaal mag je de eerste dag van de maand altijd even wat blijven drinken. Vind ik wel gezellig en ook handig als lid van de oudercommissie. Mocht er iets zijn dan kunnen ouders je aanspreken. Daarna ga ik sporten. Niet zo mijn ding hoor, sorry. Maar we doen het toch én ik ga daarna nog boodschappen halen. Ik zet een nieuwe tekst op ons letterbord. Het is dit lied van Reyer. Hoe tof dat hij de foto repost op instagram!

Dagboek week 2 huis; maandag

Lees over onze eerste week van januari in dit dagboek.

Dinsdag 8 januari

In de ochtend breng ik beide kinderen weer naar school. Dan door naar huis om vast wat dingen voor te bereiden voor zaterdag. En dan komt mijn nichtje gezellig bij mij spelen. Altijd leuk als ze er is. We halen samen Nola en Luca op en eten daarna samen met mijn zwager en schoonzus een broodje. Als we naar school moeten om Luca te brengen gaan ze weer naar huis. Kan mijn nichtje even een middagdutje doen. Met Nola ga ik even ‘kuppen’ zoals ze dat zelf zegt. Ze vind het heerlijk. Het resultaat is nogal uitgesproken zullen we maar zeggen. We krijgen ook een brief van de schoolverpleegkundige. Luca heeft het goed gedaan. En mijn gewonnen flow planner komt binnen. Super tof Marjo!

Dagboek week 2 huis; dinsdag

Woensdag 9 januari

Hup, Luca weer naar school. We mogen even mee naar binnen, maar daar maak ik geen foto van. Met Nola doe ik wat boodschappen, even naar de action waar ik niet kan vinden wat ik zoek. Even naar de bieb wat boeken wegbrengen en naar de ah. In de middag gaan we met z’n allen naar de dierentuin. De zon schijnt en het is droog, maar daar is ook alles mee gezegd. Wel schiet ik nog wat mooie plaatjes, altijd leuk.

Dagboek week 2 huis; woensdag

Wat vind jij van het Nashville statement?

Donderdag 10 januari

De kinderen gaan beide weer naar school. Wanneer ze haar vriendinnetje ziet gaat Nola bij het raam staan kijken wanneer ze naar binnen komt. Nola heeft vandaag een logopediescreening. Een hele aardige vrouw kijkt even mee naar het praten van Nola. Na deze korte ontmoeting (we hoeven er niet bij te blijven) gaan we snel onderweg naar Harderwijk om bij een auto te kijken. Deze auto wordt het niet. Wel halen we nog nieuwe vissen voor het aquarium en halen later Luca bij mijn schoonvader. Hij had gevraagd of opa hem op wilde halen uit school en dat wilde opa wel. En hoe leuk is het dat opa gewoon een tafelvoetbalspel heeft staan in de speelkamer. Voor we naar bed gaan speelt Luca met een ballon. Ineens blijft hij zomaar aan het plafon hangen. Vast statisch of iets.

Dagboek week 2 huis; donderdag

Deze nieuwe lampen hebben wij uitgekozen. 

Vrijdag 11 januari

Geen foto’s vandaag. Nola is thuis en we doen wat boodschappen bij de lidl en ah. Ga ik speciaal naar de ah xl omdat ze daar meer hebben, hebben ze de schoonmaakdoekjes uit de aanbieding niet. Zo jammer weer. Maar de rest hebben we wel binnen. Thuis snel alles opruimen, naar de DA om een pakketje weg te brengen en weer naar huis. Luca komt naar huis met een vriendje om te spelen dus het is een gezellige boel. Ik bak ondertussen een cake voor morgen, die we als toetje wel even testen natuurlijk. Stel dat hij niet lekker is dan kan ik nog wat anders regelen. Het is dan wel als extra, voor als iemand de taart niet lust. Want er is echt een geweldige taart.

Lees ook deze blog over het leuke spel schapenkoning

Zaterdag 12 januari

Ook hier heb ik geen foto’s van op mijn telefoon staan. Het was echt een super leuke ochtend bij Misabelle. Ik kan niet wachten tot we zelf op de foto’s gaan (die heb ik gewoon geboekt bij haar). Ze doet het zo leuk met kinderen. We hebben dan direct een gesprek over ons huwelijk. Zelf vind ik het belangrijk dat Mark, ik en de kinderen (maar vooral toch wij) een klik met de fotograaf hebben. Verder doe ik deze dag vrij weinig, ik ben echt enorm moe.

Zondag 13 januari

Ik werd wakker en moest aan mijn oma denken. Hoe vaak we bij haar kwamen, haar huisje. Dat ik vaak ging douchen zodat ze even tijd met de kinderen had. De koekjes die de kinderen zelf mochten pakken. Het armbandje dat ze mij gaf vlak voor haar overlijden. Het is vandaag precies een jaar geleden. Nog steeds mis ik haar enorm. Ze blijft gewoon mijn allerliefste lievelings persoon. De hemel huilde met haar mee, wat was het slecht weer vandaag. Samen met de kinderen ga ik even naar buiten als het wat minder hard regent. De kinderen even uitlaten en lekker in de plassen stampen. Zo kwamen we er direct achter dat de laarsen die we hebben niet geheel waterdicht zijn. We komen nog paddenstoelen tegen op een boom op de parkeerplaats. En we bedenken een nieuwe tekst voor op het lightbord. Door de kinderen bedacht, hoe leuk! Verder doen we het rustig aan en blijven lekker binnen. Mario party komt goed van pas zo.

Dagboek week 2 huis; zondag

Dit was het weer voor deze week. Komende week weinig plannen nog, maar dat vult zich vaak vanzelf wel op. Hoe was jullie week?

Dagboek week 2 huis; we zijn deze week veel thuis, maar doen ook wat leuke dingen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: