We hadden een leuke en iets drukke week. Vandaar dat dit dagboek ook wat verlaat online komt. Dat mag de pret niet drukken, want ik heb weer een aantal foto’s voor jullie uitgezocht. Dit keer weer wat foto’s die niet online verschenen zijn op instagram. Vind dat zelf toch leuker, anders hoef je eigenlijk ook niet te kijken in deze blog toch? Dus weer even ‘ouderswets’ nieuwe foto’s kijken. Kijk je mee?

Maandag

We gaan lekker naar school. Beide kinderen weer en ik moet zeggen dat ik dat toch wel fijn vind. Het is wat druk, omdat we nu op woensdag ook logopedie hebben voor Nola. Maar dat geeft niet. Alles om haar te helpen. Ze vind het wel wat stommer op school, echt toe aan de basisschool dus.

dagboek maandag

We gaan in de middag gezellig naar de dierentuin. Nola gaat eerst met papa en opa. Later kom ik met Luca, hij mag eerst nog even naar school. Ideaal zo’n abonnement, dan is het niet zo erg als je maar een uurtje gaat.

Dinsdag

 

Een spannende, maar leuke dag. Gezonde spanning dan wel. Ik breng eerst de kinderen naar school, ga even sporten en dan snel klaar maken. Mijn moeder brengt me naar Mark (die is gewoon werken eerst) en dan gaan we samen naar Miljoenenjacht. We mochten naar de studio komen en misschien wel met een toffe prijs naar huis. Zouden we nu miljonair zijn? Kijk 29 september naar de uitzending op SBS6, dan weet je het. Misschien zie je wel bekenden in het vak zitten, want er was een heel vak uit Ede.

Peuterspeelzaal dinsdag dagboek

dagboek dinsdag miljoenenjacht

Woensdag

Ik ben toch wel moe na gister. Al werd het niet heel laat. Ik breng Luca naar school en ga met Nola voor de eerste keer naar de logopedie. Het is een intake en eigenlijk vooral informatie en gedachten wisselen over Nola. Voor haar zelf wat minder leuk, maar komende week starten we echt met kijken wat ze kan en waar ze staat. Heel fijn om zo even een helikopterview te krijgen over wat we met haar kunnen doen.

Donderdag

Drukke dag vandaag. Ik start met sporten, ga boodschappen doen en in de middag fietsen met Nola. Van 2 t/m 13 oktober is het weer kinderboekenweek. Met kinderen die het praten niet direct zo oppakten weer ik hoe belangrijk lezen is. Dus ik vind het dan ook super leuk dat deze week er weer aan komt. Het thema dit jaar is vervoersmiddelen. Dus ren allemaal snel naar de lidl, want daar hebben ze nu bio pasta vervoersmiddelen. Voor 500 gram betaalde ik 0,99 euro. Net zo duur als pasta bij de ah bijvoorbeeld. Nola wilde in de middag heel graag fietsen. Toen papa naar zijn werk was zijn we dan maar even gegaan. Beide op de fiets, ze vond het geweldig zo samen. Daarna lekker spelen op het schoolplein en Luca halen. Konden we zo aanschuiven bij opa voor het avondeten. Kinderboekenweek bio pasta

Rondje fietsen donderdag

We waren niet zonder reden bij opa. Hij mocht in de avond even op Nola passen. Dan kon ik met Luca samen naar de informatie avond. Ik wilde eerst niet gaan, maar ben blij dat ik dat wel gedaan heb. Zo kon hij mooi alles laten zien en had ik echt alle tijd voor hem omdat Nola er niet bij was. Soms een nadeel aan de avonddiensten van Mark. Maar zo komen we er ook. En komend jaar mogen ze beide laten zien wat ze aan het doen zijn. infoavond Luca

Vrijdag

Weer naar school. Nola is alleen niet helemaal fit als ze thuis komt. Geeft niet, we doen het rustig aan en gaan lekker bij opa en oma eten. Al werd het daarvoor nog wat minder leuk voor Nola. Een trap tegen haar neus (per ongeluk) veroorzaakte een bloedneus. Natuurlijk helemaal overstuur, arm meisje. En ze was al niet lekker. Bij oma bleek ook waarom, koorts. Dus we bleven binnen een spelletje spelen. Na het eten naar huis en een rommelige nacht in.

dagboek vrijdag

Zaterdag

Voordeel van avonddienst in het weekend, je kunt lekker rustig opstaan. En samen naar truckersfestijn kijken. Mijn vader reed mee en ook en aantal moeders van school met hun man. Zo tof om te zien hoe leuk die mensen het vinden om mee te mogen rijden. Wel tenenkrommend hoe andere automobilisten er mee omgaan. Alsof het erg is dat ze even 5 minuten later ergens zijn. Zo jammer dat ze de stoet doorbreken en er tussen gaan rijden. Dagboek zaterdag truckersfestijn

In de middag lekker buiten wezen spelen. Voor een niet buitenmens als ik soms wel een dingetje. Maar we hebben het 2 uur volgehouden en we haalden wat lekkers bij de jumbo. Ze hebben donuts van dunk’n donuts, maar dan betaal je voor 2 donuts 3,50 euro. Ik haalde een bak met 5 voor 2,95 euro. Toch wat beter. Ik weet dat het goedkoper is dan in de winkel zelf, maar jeetje. Vond het echt schrikbarend duur.

dagboek zaterdag

Als we niet helemaal lekker zijn gaan we vroeg naar bed. Ideaal dan om de diffuser aan te zetten. Kunnen we ook lekker slapen allemaal. Mocht je ook interesse hebben in de starterkit, stuur dan even een mailtje naar info@mamaminke.nl. Dan help ik je verder. Echt, wij zijn er zo blij mee!

love oils dagboek

 

Fijne nieuwe week allemaal!

dagboek instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: