Yes, we hadden afgelopen week vakantie. Wat waren we daar aan toe als gezin. Of gezin, Mark moest gewoon werken natuurlijk. Maar we hebben wel een aantal leuke dingen gedaan. Zo sprak ik af met een lieve vriendin, ging ik naar de sportschool, kwamen we in de dierentuin en bezocht ik de negenmaandenbeurs. Wat we precies deden? Kijk snel verder voor de foto’s van alles.Voetballen

We starten elke zaterdag op het voetbalveld. Dit keer regende het alleen heel erg. Beetje jammer weer, maar niets aan te doen.

Lekker lunchen

Het is vakantie, dus maken we er samen een feestje van. Lunchen als we uit de kerk komen samen. Het was een minder fijne ervaring dit keer, dus dit maakte weer een hoop goed bij de kinderen.

Blondie bakken

Ik ga lekker een blondie bakken. Ik had gewoon zin om wat lekkers te maken. En lekker was het zeker. De volgende dag neem ik het mee naar een vriendin en kunnen we daar lekker met de kinderen van eten

Knuffelen met nichtje

Ook mocht ik weer met ons nichtje knuffelen. Heerlijk die kleintjes, al komt wel steeds meer ook de blijheid dat we er zelf vanaf zijn. We kiezen bewust voor twee kinderen vanwege mijn vermoeidheid. Dus dit is dan extra leuk om even zo te kunnen knuffelen.

Poppendekentje van Florissant

Opruimen was ook wel een ding deze vakantie. Hier is alles weer netjes, bewijs geleverd zullen we maar zeggen. Want nu is daar niets meer van te zien. Het te leuke dekentje is van Florianne.

schildpad-eten-in-ouwehand

Gezellig naar ouwehand. Wat een joekels he?! Maar eten gaat, net als lopen, vrij traag bij ze. Wel leuk om een keer te zien.

Show ouwehands

Ook gingen we naar de show witter dan wit. Leuk! Ik had hem nog niet gezien dit keer. Vind het een leuke toevoeging op het park.

wokken

Spontaan wokken, dat is nooit een slecht idee! Heerlijk om zo in de vakantie te doen met de kinderen. Ze genieten er ook echt steeds van en hebben er ook heerlijk gespeeld.

Pakket hubelino

Er kwam nog een enorm pakket binnen. Wat het was wist ik niet tot ik de doos open maakte. Wat een enorm tof pakket van Hubelino.

testen hubelino

Direct maar even testen samen. De kinderen vonden het wel erg leuk om te doen. De rest gaan we de komende tijd samen testen.

Afvallen met Nederland testen

Ook dit boek van afvallen met Nederland ben ik aan het testen. Een quiche zonder deeg leek me een leuk idee om te proberen.

Resultaat uit afvallen met Nederland

Oké, er zit vast iets te veel kaas op. Maar goed, mijn kinderen moeten het ook mee eten haha. En het ging ook niet helemaal goed in een taartvorm zo. Normaal houdt het deeg het eimengsel natuurlijk tegen. Oeps!

aswoensdag-start-40-dagen-tijd

Woensdag was het ook Aswoensdag, de start van de 40-dagentijd. Ik begon met dit mooie boek van Zij lacht en voor de kinderen staan de 40-dagentijdkaartjes van studio sprankel er.

opruimen in huis

Opruimen zou terug komen toch? Nou, ik had een nieuw plekje voor mijn olie gemaakt. Daardoor moesten de kookboeken ook een nieuw/ander plekje krijgen. Nu staat alleen nog in de keuken dat ik echt graag wil gebruiken ook. Wie weet geeft het meer inspiratie.

Logeren

Logeren bij oma en opa, de koffers zijn gepakt. Nog steeds worden deze koffertjes met veel plezier gebruikt door de kinderen.

In bad bij oma

Wanneer je bij opa en oma bent ga je natuurlijk ook in bad. Waren ze afgelopen zaterdag ook al geweest, maar nu gezellig weer. Vinden ze altijd erg leuk.

negenmaandenbeurs-en-huishoudbeurs

De kinderen gingen logeren omdat ik naar de huishoudbeurs en de negenmaandenbeurs ben geweest. Wat een leuke ervaring en wat was er veel te zien! Op instagram kunnen jullie ook al zien wat ik heb gekocht die dag. Er zijn gewoon plekken waar ik standaard terug kom elk jaar.

 

appeltaartjes bakken

Vrijdag ben ik aan de bak. In de avond heb ik afgesproken met lieve vriendinnen en ik neem wat lekkers mee. Zoet in dit geval. De andere nemen ook allemaal lekkere dingen mee.

Naar de bieb

Met de kinderen nog even naar de bibliotheek voor een boek dat ik gereserveerd had. En we namen direct nog wat nieuwe boeken mee.

Dreamy creamy vanilla cake

Daarna maakte ik deze glutenvrije cake uit #bakkenmetbeukers. Goed geslaagd al zeg ik het zelf.

Stickers Pasen dozign

Ook hing ik deze stickers van Dozign op voor Pasen. De kinderen waren alleen echt teleurgesteld dat ik Jezus er nog niet bij had gehangen.

Nieuw dekbed

Nieuw en groter dekbed + overtrekken. We hebben nu een 260×220 dekbed, past zo veel beter. De andere die we hadden was eigenlijk precies pas voor ons bed. Net wat te klein als je met 2 volwassene en 2 kinderen in bed ligt.

diffusen-met-lemon-en-thieves

Wat een virussen zijn er weer he?! Ik hoop dat ze ons deze keer met rust laten. Om de lucht te zuiveren en onze weerstand een boost te geven diffuse ik thieves en lemon samen. Ruikt ook nog eens heerlijk.

De nieuwe week is begonnen, hij loopt ook al weer aardig vol. Jammer eigenlijk, want ik merk aan mezelf dat ik gewoon rust nodig heb. Maar dat kan ik wat boosten door het gebruik van olie, dus dat gaan we lekker doen. Wat zijn jullie plannen deze week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: