Wij zijn fan van voorlezen en prentenboeken. Dat wisten jullie vast wel. Prentenboeken met een extra betekenis vind ik eigenlijk nog leuker. Zo kunnen we onze kinderen spelenderwijs ook veel dingen leren. In boeken kun je de meest mooie avondturen beleven. Heerlijk vind ik dat. Maar het prentenboek de bijzondere duif is wel heel mooi. Ik vertel je graag waarom.

De bijzondere duif - voorkant

Jij bent bijzonder mooi gemaakt

Wij geloven dat alle mensen door God zijn gemaakt. Iedereen op zijn eigen unieke en mooie wijze. Allemaal even mooi en met talenten. Maar hoe vaak komt het niet voor dat je dat zelf niet zo goed ziet? Je blik wordt vertroebeld door wat anderen zeggen bijvoorbeeld. Of door het beeld dat je steeds in de media ziet. Het prentenboek de bijzondere duif geeft daar op een mooie manier aandacht aan.

De bijzondere duif - struisvogel

Wat zijn jullie mooi!

Duif is in de dierentuin en ziet allemaal verschillende vogels. Ze zijn allemaal bijzonder en mooi. Dat wil duif ook wel. Maar ja, dan ziet hij zichzelf. Hij vindt zichzelf daar maar zo gewoontjes en eigenlijk een beetje saai. Waarom is hij niet zo mooi en uniek gemaakt? En dan komt het mooiste. De les die ik onze kinderen graag willen meegeven.

de bijzondere duif - uil

De bijzondere duif

De andere dieren vinden dat duif juist iets heeft. Dat hij uniek, bijzonder en mooi is. Want de dieren hebben misschien een mooie snavel of prachtige kleuren. Maar ze zitten wel vast in een kooi. Ze kunnen niet gaan en staan waar ze willen. Geen mooie avonturen beleven. Dat kan duif wel. Duif is misschien grijs en wat gewoontjes, maar hij is vrij. Hij kan ik vrijheid leven en overal heen vliegen waar hij maar wil. Dat willen die andere vogels ook wel.

De bijzondere duif - beeldwoordenboek

En zo heeft iedereen wel iets. Iedereen is mooi, bijzonder en uniek gemaakt door God. Wil je meer over deze mooie vogels leren? Achterin het boek is een beeldwoordenboek opgenomen. Zou je dit boek ook graag willen hebben? Hij kost 14,95 euro en is via deze link te koop. Via die link krijg ik een % over het gekochte bedrag. Daarmee help je mij om dit platform te laten groeien. Dankjewel daarvoor!

De bijzondere duif - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: