Dit jaar vieren we moederdag op afstand. De dag erna mogen de kinderen weer gedeeltelijk naar school, maar de afstand van 1,5 meter blijft. De oproep om zo veel mogelijk thuis te blijven is er nog steeds. Toch kun je je moeder in deze tijd ook verrassen. En vergeet de mama to be niet, ook haar kun je op een leuke manier verrassen. Ik geef je 7 tips. En vergeet dat ontbijtje op bed natuurlijk niet!

*aangepast op 5 mei 2020*

Geef een starterkit cadeau!

Vind je moeder (of vrouw/mama van je kinderen) het leuk om bezig te zijn met natuur en natuurlijk leven? Is ze geïnteresseerd in het vervangen van drogisterij middelen voor troep vrije producten? Dan is een startkit van Young living echt een cadeau voor haar. Dat wordt een hele speciale moederdag. Je krijgt daarbij 12 oliën die je veel gebruikt, een diffuser, 2 proefflacons van ningxia red (geloof me, die wil je daarna!) en een aantal sample flesjes zodat je ook je familie en vrienden wat cadeau kunt geven om te proberen. Wil je meer weten over dit product? Kijk dan even bij natuurlijk leven van Puur Jael.

Essentiële Olie van Young Living, cadeau voor mama

Motivatie kaarten tijd voor mama

Kan jouw moeder wel wat meer tijd voor zichzelf gebruiken? Het is natuurlijk een drukke en hectische tijd. Met thuis werken en schoolwerk dat ineens thuis gedaan moet worden. Veel moeders zullen zichzelf nog wel eens vergeten. Deze kaartjes van tijd voor mama zijn dan ideaal. Je kunt ook vragen of ze deze bij je moeder wil laten bezorgen. Een cadeautje op de mat is natuurlijk erg tof! Er is zelfs ook een mama me-time kit. Helemaal een top cadeau natuurlijk.

5 cadeautips voor mama - motivatiekaarten tijd voor mama

Christelijke mijlpaalkaarten voor een mama to be

Ken jij een mama to be? Dan is het ook leuk om deze vrouwen niet te vergeten. Vaak zullen ze wel al mijlpaalkaartjes hebben. Dat is tegenwoordig erg populair. Ik miste alleen de christelijke mijlpaalkaartjes. Deze kun je dus bij mij kopen. En ik verstuur ze met liefde naar de mama toe be met een berichtje van jou erbij. Kijk voor meer informatie in de shop op Puur Jael.

Geef een Bijbel of bijbelsdagboek

Een waardevol cadeau voor moederdag (of verjaardag of zomaar). Er zijn veel bijzondere en mooie boeken te vinden. Ook komen er steeds weer nieuwe boeken uit. Kijk vooral ook even bij de plaatselijke christelijke boekhandel, zo support je de winkelier in jouw stad of dorp ook. Geen idee wat nu leuk is? De zijlacht Bijbel is erg mooi, maar ook de bijbel dichtbij is een aanrader. Echt geen idee? Kijk dan even in dit artikel voor tips.

Cadeautip Zij lacht Bijbel & Lof vol liefde

Unieke ketting van Cre8

Voor moederdag doen sieraden het ook altijd goed. Bij cre8 kun je nu kettingen kopen die moeders eraan herinneren dat ze goed zijn zoals ze zijn. Hoe mooi en tof is dat! Je kinderen tekenen een hartje, deze wordt door cre8 door een lassnijder gesneden en aan een ketting gehangen. Een unieke ketting voor een unieke mama. Verkrijgbaar in een variant voor mama (met tot maximaal 3 hartjes aan de ketting #lovedbyme) en voor moeder en dochter (#oneheart moeder en dochter hetzelfde hartje).

Happysocks van hemdvoorhem

Hoe tof zijn de happysocks?! Daar wordt iedereen vrolijk van. Perfect voor deze tijden. Je kunt ze naar je moeder laten versturen door HemdvoorHem. Dat kan in een leuk cadeau pakketje met Tony’s chocolonely. Of stuur een pakket met 5 verschillende sokken. Extra vrolijk!

Moederdag cadeautip

Alles voor je fotoboek

Veel moeders vinden het leuk om creatief een fotoboek bij te houden. Maar dan wel het liefst zo makkelijk mogelijk. Daar speelt studio ins- en outs op in met super leuke boeken, tapes, papiertjes en veel inspiratie. Je kunt dat vinden op hun website. Ze hebben niet direct een specifiek moederdag pakketje, maar je kunt wel zelf een pakketje samen stellen voor je moeder en bij haar laten bezorgen. Super leuk ook vind ik.

Meer tips nodig? Check deze blog van Lodi met nog meer tips voor moederdag. Of neem een kijkje bij sestra mama voor extra boekentips.

5 moederdagtips voor cadeautjes voor mama

1 thought on “Moederdag op afstand, 7 cadeautips voor mama!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: