9 mei 2021 is het in Nederland al weer moederdag. Zo snel zag ik hem niet aankomen hoor. Dus ik dacht dat er vast meer nog niet helemaal klaar zijn. Dus eigenlijk is dit artikel meer voor de papa’s bedoeld. Stuur hem gerust door naar je man, geeft een tip door of haal zelf je cadeautje. Alle kan en mag. Het gaat tenstotte om jou lieve moeder. Zo worden alle moeders verwend met een leuk cadeau deze moederdag.

Sestra mama (los of met abonnement)

Een heel gaaf cadeau, de sestra mama. Ik heb mijn man al getipt. Je kunt hem los bij de christelijke boekhandel kopen of een abonnement nemen. Je krijgt bij een abonnement nu gratis oorbellen cadeau! Heerlijk even een me-time moment met een fijn tijdschrift. Hij leest lekker weg en het voordeel is dat je, als het echt moet, na 1 artikel gewoon kunt stoppen en aandacht hebt voor je kind(eren). Hieronder de eerste sestra mama, dit was vorig jaar een winactie. Je kunt nu helaas niet meer mee doen.

Hope & Joy cadeau voor je moeder

Kun je niet naar je moeder toe? Laat dan de webshop hope and Joy iets leuks versturen. Je kent haar misschien van de adventskalender. Maar ze heeft nog veel meer leuks. Kleine cadeautjes voor door de brievenbus. Check het gave bosje droogbloemen of het leuke luciferdoosje met een boodschap. Zelfs speciale Moederdag cadeautjes. Ze zet er ook op wanneer het open gemaakt mag worden dus geef dat zeker aan bij je bestelling.

Happy summerday met goede beschermig

De zomer komt er aan en dan is het noodzaak je lichaam goed in te smeren. Hoe kan dat nu beter dan met de producten van Young living?! Ze hebben troepvrije zonnebrand en after sun. Een insecten spray erbij maakt het helemaal af. Heb je nog geen account? Ik help je graag. En check ook even mijn account op instagram. Er is een hele gave actie voor moederdag!

Deel 7 van de zeven zussen serie

Ik weet niet hoe het met jouw moeder zit, maar mijn moeder kan niet wachten op het laatste deel van de zeven zussen. Dat is dus een ideaal cadeau voor je moeder (of jezelf, ik kan stiekem zelf ook niet wachten). Het wordt wat krap qua levering, er staat nu dat hij 6 mei beschikbaar is. Maar wat in het vat zit verzuurd niet. Kun je hem thuis laten bezorgen bij je moeder. Een leuke verrassing!

Powerbook power to the mama’s

Er zijn al een aantal powerbooks verschenen. En er komt een nieuwe aan dus wil ik deze graag tippen. Mooi artikelen en een stille tijd challenge erin. Ideaal voor drukke mama’s. Je kunt het boek dat als een tijdschrift voelt pakken en wegleggen wanneer je wilt. Fijn om mee te nemen op vakantie ook.

powerbook moederdag cadeau tip

Lente collectie van Kaya sieraden

Met Sinterklaas kregen we een 3 generatie ketting en ik ben er nog steeds enorm blij mee. De ketting draag ik elke dag, hij gaat letterlijk nooit meer af. De kwaliteit is zo goed, doorstaat alles van sporten tot douchen en slapen. Ze hebben nu een hele toffe nieuwe lente collectie met prachtige kettingen en een ring die je doen denken aan de zomer. Houdt mama van sieraden? Dan is dit een fantastisch cadeau. Of zoek een van de andere sieraden uit zoals een moeder/dochter armband.

Paint by number – budgetproof

Ben je creatief en vind je het leuk om even bezig te zijn. Dan is Paint by number misschien het cadeau voor jou! Een cadeau dat gewoon bij de action ligt. Er zijn 4 verschillende prints te koop. Dit is ook heel budgetproof want hij kost 1.69 per stuk uit mijn hoofd. Ideaal dat je even relax bezig kunt zijn zonder na te denken.

inhoudt paint by number

Bijbels dagboek voor moeders

Een Bijbelsdagboek is ook altijd een fijn cadeau. Denk bijvoorbeeld aan het boek 100 overdenkingen voor moeders. Of het boek dagboek voor moeders. Zelf heb ik met Sinterklaas het boek hartsrust gekregen. Een boek dat niet op datum is. Je kunt hem zo even pakken en dan een stukje lezen. Of het dagboek van Zij lacht met 300 overdenkingen. Zodat je met advent een ander leesplan kunt gebruiken. Of de vakantie even niet leest. En je toch aan het einde van het jaar het boek uit hebt.

dagboek
Recensie Zij lacht dagboek

Een Bijbel cadeau

Het is wellicht niet het eerste waar je aan denkt om voor moederdag te geven. Toch kan een Bijbel heel waardevol zijn. Er zijn Bijbels speciaal voor vrouwen. Denk dan aan de vrouwen Bijbel of de zij lacht Bijbel. Liever iets dat wat handzamer is? Sinds kort is er een pocket Bijbel verschenen. Meer de creatieve kant op? Dan is het een idee om een schrijfbijbel cadeau te geven.

Zij lacht Bijbels

Boeken voor zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling is tegenwoordig best een ding aan het worden. Ik vind dat zelf ook erg tof. Denk aan het boek voor introverte moeders van Shirley Visser of het boek van Bieke Geenen over hoogsensitief ouderschap. Of geef het boek voor positieviteit van Mark Verhees wanneer dat een punt is waar je meer over wilt leren. Kom tot bloei wanneer je wilt doen wat in je hart leeft en de talenten wilt inzetten die God je gegeven heeft. Een praktische handboek die je helpt bij jouw loopbaan.

Mama hoeft niet te koken

Verzorg eens de hele dag het eten. Het is toch vaak mama die bezig is met de maaltijden. Hier wel in elk geval. Zeker ontbijt en avondeten maak ik vaak. Geen probleem, ik doe dat met liefde. Maar hoe fijn is het als iemand het dan van je over neemt?! Maak lekkere hapjes of bestel eten wat mama heel lekker vind. Dit kan zo duur of goedkoop als je budget kan. En mama zal dit echt fijn vinden.

Een cadeau voor moederdag

Het hoeft natuurlijk niet allemaal zo groot en luxe te zijn. Een knutsel gemaakt door kinderen is al heel erg leuk en vaak het meest waardevol. Een reep chocola die mama graag eet of iets anders dat je lekker vind (ik eet graag fruit uit van die bakjes bij de ah. Vooral de meloen of mango is favoriet) is al een cadeautje. Kijk dus naar je budget en maak daar een keus uit.

moederdag cadeautips - pinterest

2 thoughts on “11x een tof cadeau voor je moeder dit jaar met moederdag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: