2 keer per jaar komt het powerbook van power to the mama’s uit. Een boek voor moeders met columns, leeschallenge en veel informatie. Een prachtig en waardevol cadeau voor alle christelijke mama’s. Mocht je nog last minute gaan shoppen (alleen en bij de plaatselijke boekhandel dan) is dus echt wel een tof cadeau.

Maskers af powerbook

Dit keer is het thema maskers af. Een prachtig thema, want meestal zetten we dat masker juist op. Tenminste ik wel. En als ik hem dan af zet kan ik me wel eens heel schuldig voelen. En waarom? Het zijn meestal niet de dingen die echt van waarde zijn toch? Die maskers dan he, hem af zetten juist wel.

Wanneer zet ik mijn masker op

Eerlijk? Vooral als ik online kijk. Als ik de, in mijn ogen, perfecte moeders zie. Moeders die alles netjes opgeruimd en gestructureerd bewaren. Ik heb dat niet. Ik ben ook veel dingen kwijt, echo foto’s van de oudste bijvoorbeeld. En in middels weet ik ook niet waar die van de jongste liggen. Daar kan ik me dan enorm schuldig over voelen. En waarom? Het is niet dat ik echo foto’s van mezelf mis ofzo.

Een masker om me beter te voelen

Daar komt dat masker dan. Het geeft niet zeg ik dan. We kijken er toch nooit naar. Zelf niet, naar de foto’s van vroeger. En we leven liever in het nu. Herinneringen maken. Die in je hoofd. Want die zullen altijd blijven. En toch knaagt het zo nu en dan. En dan gaat er een masker op. Om dat maar niet te voelen.

Wat gebeurd er als die maskers af gaan

Nu is het maar een klein voorbeeld. En waarschijnlijk voor vele helemaal niet een issue of een echofoto wel of niet bewaard wordt. Maar het gaat om die maskers. Wat gebeurd er wanneer we die maskers af zetten en af laten? Het kan zo helend zijn om ze af te zetten en God binnen te laten. Om te vragen of Hij bij je wil zijn en je wil helpen met waar je ook doorheen gaat.

Powerbook voor power mama’s

Het powerbook maskers af geeft je veel informatie, herkenbare columns en professionals aan het woord om ons te helpen. Om die maskers af te zetten. Om die maskers af te laten. Om die maskers nooit meer op te zetten. Want lieve mama, jij bent het waard. Jij mag zijn wie je bent en je bent goed genoeg. Je bent geliefd. Door je gezin, je familie en vrienden, maar bovenal door God. Geschapen naar zijn evenbeeld.

Ben jij er klaar voor om je masker af te zetten lieve mama?

Je koopt het powerbook bij je christelijke boekhandel of snel en makkelijk via deze link. Hij kost 14,99 euro exclusief verzendkosten.

powerbook maskers af pinterest

Deze blog kwam tot stand door een samenwerking met de uitgeverij. Er kunnen affiliate links in dit artikel staan. Daar merk je niets van en je helpt mij deze blog te onderhouden.

3 thoughts on “Powerbook maskers af voor jou lieve mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: