Hoewel Sinterklaas meer een kinderfeest en niet direct voor volwassenen is, doen wij zelf ook altijd mee. Waarom? Dat vinden de kinderen leuk. En daar hebben ze ook wel gelijk in natuurlijk. Dus bij de video van Sint komen we zelf voorbij en we krijgen een aantal cadeautjes in deze periode. Niet iets geks, vaak gewoon iets dat we nodig hebben of graag willen. Dat houden we dan achter om te krijgen met Sinterklaas. Dit jaar heb ik het zo aangepakt. En trouwens, dit kun je natuurlijk ook gewoon met kerst geven!

Wat willen volwassenen graag hebben?

Voor mezelf heb ik vaak wel snel op een rijtje wat ik wil hebben. Ik houdt ook gedurende het jaar een lijstje bij met dingen die ik graag zou willen. Voor mijn man vraag ik het altijd. Het standaard antwoord is dan ‘dat weet ik niet’. Dus na de vraag aan hem om er eens over na te denken ga ik zelf ook aan de slag. Tja meestal wordt wat we nodig hebben wel gehaald. MEt Sinterklaas krijgen we iets kleins in de schoen en iets groters in de zak van Sinterklaas. Voor mannen vind ik het toch wat lastiger, maar elk jaar kom ik wel met een leuk cadeau. Uiteraard in overleg met mijn man.

Dit krijgt mama van ‘Sinterklaas’ dit jaar

Voor de schoen zetten doen wij 2 keer mee. 1 keer krijgen we de video van Sint (op 5 december) zo handig dat dit op een zondag is. Ze mogen namelijk altijd op zaterdag hun schoen zetten. De andere keer krijg ik happy Socks. Super leuk ook voor de juf van een gezonde school, want er staat fruit op de sokken. En ik geef mezelf een paar pantoffels, want die van vorig jaar zijn versleten. In de zak komen boekjes van Keytoblossom. Een wat groter cadeau.

Happy Socks

Dit krijgt papa van ‘Sinterklaas’ dit jaar

Dit jaar krijgt hij dus een keer de video van Sint. Ik vind dat zelf dus echt heel tof gedaan door hun en de kinderen vinden het fantastisch. Verder krijgt hij nog sokken in zijn schoen. Tja, veel origineler gaat het niet worden. Net als met mijn pantoffels iets dat aan vervanging toe is. In de zak krijgt hij het spel throw throw burrito. Lijkt me een grappig spel, ook om met de kinderen te doen.

Cadeautips voor volwassenen

Wij kijken voor onszelf dus naar iets dat we nodig hebben. Of iets dat we graag zouden willen. Koop je iets voor een andere volwassene dan heb ik nog een aantal ideeën:

  • Happy Socks met fruit. 80% van de VO- en MBO scholen zijn een gezonde school. Onze basisschool is ook een gezonde school. Een cadeau dat dus heel goed bij deze trend past. Een fijne trend vind ik als ouder, al bepaal ik toch graag zelf wat ze op welke dag mee naar school krijgen ipv dat school dat doet.
  • Een troepvrije handzeep van Young living. Ruikt lekker, maakt goed schoon en bevat geen schadelijke stoffen. En is gewoon een heel leuk cadeau. Of de troepvrije lipbalm uit de feestelijke cadeaugids. Ook een tof cadeau.
  • Pantoffels, hoeft niet duur te zijn. Maar met het koude weer zo fijn. Zeker voor de koukleumen onder ons.
  • Een boek is ook altijd een goed idee. Houdt iemand van lezen en is je budget wat groter? Denk bijvoorbeeld aan het powerbook (komt binnenkort weer een nieuwe uit). Via deze link kun je makkelijk iets kiezen en bestellen (affiliate dus je helpt mij daar ook mee).
  • Chocoladeletter doet het ook altijd goed wanneer je niet weet wat te kopen. En tegenwoordig heb je die ook in verschillende bijzondere smaken. Zag er een met redvelvet voorbij komen. Dat klinkt wel heel fijn.
lipbalm set young living

We krijgen dus dingen die leuk zijn en dingen die nodig zijn. Zo leren we aan de kinderen dat dat ook prima is. Fijn, want ze krijgen zelf een pjyama in hun schoen.

Doe jij zelf, als volwassene, ook mee met Sinterklaas?

Cadeautjes voor volwassenen - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: