Wat geniet ik van deze tijd. Samen met de oudste dingen bedenken omdat hij het geheim al weet. Toch vind hij het allemaal maar wat leuk en ook een beetje spannend nog. De jongste die nog geloofd in Sinterklaas, maar hoe lang dat weten we niet. Haar vastberadenheid daarin en het glunderende koppie als ze iets vraagt voor Sinterklaas. Het is magisch. Dat maken we dit jaar extra speciaal met de video van Sint.

Wat is er dit jaar nieuw bij video van Sint?

Dit jaar gaat het verhaal over Sinterklaas en de supersonische pietenhulp. Je kunt nu 10 kinderen/volwassenen opgeven in de video (vorig jaar waren dat er 8). Je kunt altijd iets leuks kiezen als onderwerp wat de Sint kan zeggen. Er zijn nu ruim 300 nieuwe onderwerpen waar je uit kunt kiezen. Ook voor volwassenen. En uniek dit jaar is dat je alle onderwerpen vooraf kunt beluisteren, voordat je besteld.

Sinterklaas video van Sint

Kies de mooiste foto uit

Super leuk zijn altijd de foto’s die je mag uploaden. Dit jaar kun je per persoon 2 persoonlijke foto’s kiezen voor in het grote boek (vorig jaar nog 1) en 3 algemene foto’s (vakantie of huisdier bijvoorbeeld, vorig jaar mocht je er 2 toevoegen). Dit maakt het extra leuk. Zeker wanneer kinderen niet kunnen lezen, zien ze over wie het verhaaltje gaat. Zo worden ze helemaal het verhaal mee ingetrokken.

prof piet video van Sint

Verstop die cadeau’s maar goed

Sinterklaas vertelt aan het einde van de film waar hij en de pieten de cadeaus hebben verstopt (optioneel anders is er een neutraal einde). Dit jaar zijn er nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige zoals bijvoorbeeld de koelkast. En je kunt ook kiezen voor een puzzelspeurtocht met houten puzzelstukjes die de weg naar de pakjes wijzen. Heel fijn want zo heb je niemand nodig die hard op de deur gaat bonzen omdat de cadeaus er zijn. Daar kunnen kinderen ook van schrikken dus dit is wel heel tof en fijn.

dansen video van Sint

We gaan de video van Sint bestellen!

Ik kijk er al weer naar uit om samen met de kinderen de video te gaan bekijken. Hoe gaaf is het die verwonderende gezichten te zien. Vorig jaar bleven ze ook maar kijken. Ze wilden de video keer op keer weer zien. Te leuk toch!? Ik zal je verklappen dat hij nog steeds beneden ligt en ze er nog steeds om vragen. Bijna een jaar later idd. Maar we bestellen hem dus gewoon weer opnieuw. En jij kunt ook een video van Sint winnen! Lees snel verder.

pieten tablet video van Sint

Zo maak je kans op een video van sint – winactie gesloten!

Je krijgt een code van mij om zelf een video van Sint te maken. De winactie loopt van 27 oktober tot en met 6 november. De winnaar maak ik hieronder bekend en mag mij een mail sturen voor de code. Wil je kans maken dan mag je het volgende doen:

De winnaar is: Kristel Gubbels. Neem je contact met me op? Dan stuur ik je de code toe. Let op, doe dit binnen 24 uur (uiterlijk dinsdag 9 november) ander zal ik helaas een nieuwe winnaar moeten trekken.

Video van Sint - pinterest
Afbeeldingen zijn eigendom van Video van Sint.

19 thoughts on “Video van Sint is terug! + Winactie

 1. We volgen je al op fb!
  En doen graag mee met deze winactie.
  Aantal jaar geleden al een keer een video gekocht. Ondertussen een dochter erbij die dit vast ook fantastisch zou vinden.
  Mijn oudste gelooft nog. Dit jaar vast voor het laatst (,groep 4) Dit zou nog even genieten zijn voor ik de waarheid moet onthullen. Snik😉

 2. Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn 3 meiden. De jongste van 3 begint het nu een beetje te beseffen. Dus wat zal ze dit geweldig vinden.

 3. Geweldig, het lijkt me super leuk om die verbaasde koppies te zien. Femke gaat het dit jaar echt bewust meemaken, maar voor Mirthe is de magie nog steeds even groot! Maar mama houd ook onwijs veel van dit prachtige kinderfeest, fuimen draaien maar 🤞🍀❤

 4. Hier maak ik graag kans op voor onze 2 dochters en hun 2 nichtjes. Leuk dat er nu meer opties zijn en er 10 mensen op kunnen. Dan zal d’r sint ook iets over oma en opa vertellen en over de tante en oom
  Verrassing is wat de sint gaat vertellen over iedereen natuurlijk.

 5. Ik doe mee! Een video van Sint maakt pakjesavond nog specialer. Zo leuk als ze zichzelf in de video terugzien en dat Sinterklaas tegen ze praat. Wij vieren het met onze kinderen + met ons neefje en nichtje en natuurlijk opa en oma. Altijd erg gezellig. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat ze allemaal nog geloven. Wat zou het leuk zijn om die met een verrassende video van Sint te mogen vieren.

 6. Wat leuk deze video. Ik doe graag mee voor mijn kinderen en hun neefjes en nichtjes. We vieren het met zijn allen en pakjesavond starten met deze video zou geweldig zijn!

 7. Super leuk! Wij hebben vorig jaar voor het eerst de video van Sint besteld en ik kan er maar één ding over zeggen..geweldig! Mijn kinderen (zoon en dochter) vonden het zelf ook heel erg leuk en keken hun ogen uit. Ik doe dus heel graag mee. Dit jaar vieren we ook Sinterklaas met de opa’s en oma’s er bij en die moeten er dan natuurlijk ook wel in voorkomen hihi. Ik las dat dat je ook een puzzelspeurtocht kan kiezen. mijn dochter is dol op puzzelen, dus dat zou een leuke optie zijn! Hier hebben we al weer zin in Sinterklaas..altijd zo’n leuke tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: