De leukste periode van het jaar is aangebroken. De laatste maanden vol feestjes, vieringen en gezelligheid. Ik hou van die gezelligheid, ondanks dat het wat druk kan zijn. Zeker nu ik heel snel vermoeid ben vind ik Video van Sint een uitkomst. Niet de drukte van het bezoek. Niet de spanning bij de kinderen van een bezoek. Maar wel de magie van een bezoek. Zo enorm leuk dat ik weer een video van maken voor ons gezin. Dit jaar met het avontuur ‘de Magische stoomtrein’. Ondanks dat de oudste het geheim weet en de jongste er tussen in hangt vinden ze dit elk jaar weer een feestje. Het leukste? Ik mag 2 van mijn volgers blij maken met een code om ook te genieten van een Video van Sint.

De Magische Stoomtrein - video van Sint - uitgelichte afbeelding

De Magische stoomtrein

Video van Sint bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren we met een nieuw avontuur ‘de Magische stoomtrein’. Tijdens dit avontuur vertelt de Sint maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon. Er is ruimte voor 10 personen, dus ook grote gezinnen kunnen meedoen. Dat vind ik extra leuk, omdat het vaak gericht is op gezinnen van maximaal 4 personen. De video duurt ongeveer 14 minuten (afhankelijk ook van hoeveel weetjes je per persoon invult én hoeveel personen er in voor komen) wat ook voor de kleinste goed vol te houden is. In het avontuur krijg je nog meer te zien, namelijk:

 • Je roepnaam in het Grote Boek.
 • 2 verschillende persoonlijke foto’s voor in het Grote Boek (optioneel)
 • 3 verschillende foto’s naar keuze, verdeeld over de hele film (optioneel)
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel)
de stoomtrein

Door de vele optionele optie kun je de video helemaal aanpassen naar het gezelschap waarmee je hem kijkt. Zijn er veel kleine kinderen? Dan is het slim om de video wat korter te houden en een aantal optionele opties weg te laten. Wat meer grotere kinderen? Kies dan voor alles erop en eraan. In het kort:

 • Per bestelling is er ruimte voor 10 personen.
 • Per persoon kies je 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel.
 • Extra optionele opties toe te voegen zoals de verstopplek van de cadeaus en foto’s.
 • Ruime keuze uit de bijna 500 onderwerpen.
 • Het leuke avontuur ‘de Magische stoomtrein’.
Het grote boek van Sinterklaas

Kies voor jouw manier; online of per post

Bij het bestellen krijg je de optie of je de video alleen online wilt ontvangen of ook op een dvd. Je kunt zelfs kiezen voor de optie compleet, waarbij je beide krijgt. Handig, want zo kun je hem op meerdere plekken bekijken. Ook wanneer je de dvd thuis hebt laten liggen. De online video kun je vaak al binnen een uur bekijken en downloaden. Kun je zelf vast genieten van ‘de Magische stoomtrein’. De dvd wordt verpakt in een witte envelop verzonden. Zo zien de kinderen niet dat het een Video van Sint is wanneer hij vinnen komt. Fijn anoniem dus. Bij elke bestelling zit een gesigneerde kaart van Sint en een envelop uit Spanje. Je kunt ook voor de complete versie kiezen. Je krijgt dan:

 • Download
 • DVD
 • Verjaardagsvideo (let op, met verjaardagen voordat de Sint in Nederland is)
 • 5 Verhaaltjes voorgelezen door de Sint
 • Gesigneerde kaart
 • Envelop uit Spanje
Sinterklaas en kind

Ook kun je nog kiezen uit een paar extra’s:

 • 5 Sinterklaasliedjes (aanrader!)
 • 5 Verhaaltjes voorgelezen door de Sint
 • Post van Sint: 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur met Envelop uit Spanje

Nieuw bij Video van Sint ‘de Magische stoomtrein’

Win jou Video van Sint

Omdat Video van Sint haar 15 jarig bestaan viert mag ik niet 1 maar 2 van mijn lezers blij maken met een code om zelf een video te maken. Echt, het is een aanrader dus ik vind het super leuk dat ik dit voor jou kan doen. Wat je mag doen om te winnen:

 • volg mij op instagram
 • laat hieronder weten dat je meedoet en voor wie je mee doet
 • tag op instagram iemand bij de post over video van Sint die dit niet mag missen (elke tag is een lootje)
De Magische Stoomtrein - video van Sint - winnen

Het is natuurlijk super tof als je ook Video van Sint volgt op instagram. Zo ben je volgend jaar direct op de hoogte wanneer je weer een video kunt bestellen. Mocht je niet winnen, je kunt altijd je eigen video met ‘de Magische stoomstrein’ bestellen op de website van Video van Sint. De winactie loopt van 31 tot en met 12 november. Vul een geldig mailadres is, want daarop hoor je of je gewonnen hebt. Mocht ik binnen 48 uur niets hebben gehoord dan trek ik een nieuwe winnaar. Bekijk ook de disclaimer.

21 thoughts on “De Magische stoomtrein – Video van Sint (winactie)

 1. Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn 2 kids van 4 en 6. Misschien wel het laatste jaar dat ze nog allebei geloven, dus extra leuk om het zo te doen.

 2. Super leuk voor Jaylinn (als ze niet meer geloofd, zegt ze zelf) en Linsey.
  Wij vieren het samen met gezin van me broer die ook 2 kleine kindjes heeft (Thiago en Ymara) en beide nog wel volop geloven. Zo kunnen we er nog een leuker feest van maken voor ze.

 3. Ik doe héél graag mee voor onze die jonge pleegkinderen. Ze geloven alledrie nog dit jaar voor het laatst denk ik, dus gun ze nog één supermagisch sinterklaasfeest met elkaar en dan gaan we daarna nadenken over hoe we het geheim gaan vertellen! Maar eerst nog één keer… Zou dus geweldig zijn om het met een persoonlijk bericht van de sint te mogen doen!!

 4. Leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochters. We hebben de afgelopen jaren de video gehad en het is echt zo leuk ieder jaar weer. Dit jaar gaat het waarschijnlijk even niet lukken omdat we net verhuisd zijn en met 2 hypotheken zitten. Superleuk om nu een kansje te kunnen wagen om er eentje te winnen. Ik loot heel graag mee

 5. Super leuk! Wij vieren het met de hele familie bij opa en oma. Alle kleinkinderen bij elkaar, Het zou tof zijn om dan te starten met de video van Sint. Ik ben benieuwd naar de snoetjes van de kinderen als Sint tegen ze praat en wanneer ze zichzelf terugzien in de video.

 6. Tijdens corona deden wij dit, onze zoon vraagt nu steeds of we het nog eens doen. Hij vond dat zo leuk! Wat een cadeau als het weer zou kunnen

 7. Blijft een mooie tijd de Sinterklaas periode, vooral omdat ik denk dat weleens het laatste jaar zou kunnen zijn dat mijn jongste in de magie gelooft. Lijkt mij fantastisch om deze winactie te winnen, puur en alleen al om de gezichten van mijn twee kinderen te zien als de Sint ze toespreekt!!! Hier wordt Sint weer gezellig met de familie gevierd! 😍Fingers crossed 🍀@kenbeek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: