Dit jaar ga ik voor het eerst samen met onze dochter naar een film van Sinterklaas. We hebben dat nog niet eerder gedaan omdat het een heerlijk spring-in-het-veld meisje is. Niet eentje die graag en lang stil wil zitten. Inmiddels weet ze hoe het gaat in de bioscoop, we zijn ook naar de film van Mario geweest, dus een goed moment om samen naar de nieuwe film van de Club van Sinterklaas te gaan. Waarom we deze film kozen en hoe we het vonden lees je hier.

foto: de club van Sinterklaas

De club van Sinterklaas – de gestrande stoomboot

Waarom gekozen voor de Club van Sinterklaas?

Er draaien op dit moment 3 verschillende films van Sinterklaas in de bioscoop. Allen met hun eigen Sinterklaas. De Club van Sinterklaas keek ik vroeger zelf ook wel én de club van Sinterklaas werkt ook mee met Video van Sint. Deze gebruiken wij elk jaar tijdens pakjesavond. Voor de herkenbaarheid vind ik het fijn dat onze dochter dezelfde pieten en dezelfde Sinterklaas ziet. Daarnaast heb ik van alle films de trailer bekeken. Deze leek mij het leukst van de drie en gelukkig vond onze dochter dat ook.

Hoe vonden we de film?

Op een zondagmiddag liepen we naar de bioscoop. Hij staat hier om de hoek en toch komen we er vrij weinig. Maar nu dus wel. De mannen waren naar voetbal, PSV-AJAX, dus we hadden de tijd voor onszelf. Het wachten tot we konden gaan en tot de film zou beginnen duurde wel lang. Maar eenmaal in de zaal was het super leuk. We hebben het gezellig gehad samen. De film was vrolijk, vol avontuur (zouden ze genoeg chocoladeletters kunnen maken en zouden ze wel op tijd naar Nederland kunnen varen?) én met onderliggende boodschappen:

  • Het goedmaken samen na een ruzie
  • Niet zenuwachtig zijn voor je rapportbespreking wanneer je je best doet
  • Elkaar helpen
  • Eerlijk zijn duurt het langst

Onze dochter vond het heel leuk. De film duurde ook niet te lang, zo’n 1,5 uur later liepen we weer naar buiten. Met de relax seats was het heerlijk zitten en hadden we genoeg ruimte. Dat is echt een enorme verbetering. Een aanrader om te gaan kijken aldus onze dochter. Lees nog even verder, ik heb nog een leuke tip waarop je met korting naar de bioscoop kunt!

foto de club van Sinterklaas

Muziek uit de club van Sinterklaas – de gestrande stoomboot

De liedjes uit de film de club van Sinterklaas – de gestrande stoomboot zijn weer erg leuk. Helaas is het niet altijd snel te vinden op YouTube, dus ik verzamelde de liedjes die ik kon vinden hieronder. Heb jij ze direct bij de hand. Leuk om samen op te dansen wanneer je pakjesavond viert bijvoorbeeld. Vind onze dochter in elk geval erg leuk. Er was ook nog een heel tof liedje bij een stuk over het rapportgesprek. Deze kan ik helaas niet vinden. Toch was ook de onderliggende boodschap voor kinderen heel goed in dit stuk van de film én het lied.

Met de kaartjes van de AH naar de film

Mama, kunnen we dan ook nog een andere sinterklaasfilm bekijken? Gelukkig hebben we nog wat kaarten van de AH actie. Deze gebruikte ik ook voor de film van de club van Sinterklaas – de gestrande stoomboot. Je kunt het 2e kaartje gratis krijgen bij de bioscoop (12,50 voor 2 personen) of een film gratis bij Pathé thuis. En op pathé thuis staan ook nog een aantal films over de club van Sinterklaas van voorgaande jaren. Dus we hebben nog wel even plezier. Ook de nieuwe Disneyfilm leek haar wel wat, Wish. Dus we hebben nog genoeg te kijken. Vergeet jouw kaartjes niet te verzilveren! Klik hier om naar de actie te gaan.

Kom jij vaak bij de bioscoop?

Pinterest - film de club van Sinterklaas - de gestrande stoomboot

1 thought on “Film: de club van Sinterklaas – de gestrande stoomboot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: