Vrijdag 1 december ging ik samen met mijn zus, haar zoontje en onze dochter naar het grote feest van de club van Sinterklaas. Ik heb het idee dat dit iets anders was als de theatershow die ze ook gaven. Maar wij zijn fan van de club van Sinterklaas. De show was nog steeds super leuk en we hebben dan ook enorm genoten. Waarom wij graag naar deze show gingen en waarom jij volgend jaar ook moet gaan vertel ik je graag!

Met vuurwerk

Het grote feest van de club van Sinterklaas

Een feest was het zeker. We vertrokken goed op tijd van huis, want bij de Basiliek in Veenendaal was het grote feest van de club van Sinterklaas. Ik vind deze serie, films en liedjes altijd het leukst en ook onze dochter is fan. We mochten hier heen met het werk van mijn vader (gewoon betaald door mijn ouders en cadeau gegeven aan onze kinderen en ons als moeders). Het feest begon om kwart voor 4 met een kleine voor show. Er werden leuke liedjes door twee pieten gezongen. Maar we kwamen natuurlijk voor de club van Sinterklaas.

Iedereen was van de partij: Coole Piet, Dans Piet, de meiden van Kado, Super piet en natuurlijk ook test piet. Er werden een hele boel bekende liedjes gezonden. Liedjes uit de nieuwe film (we misten stiekem wel ‘ben je boos op mij’, maar dat is natuurlijk niet zo’n vrolijk nummer), maar ook oudere liedjes. De meeste kon onze dochter ook meezingen. Ons neefje is nog wat jonger (3 jaar) en kende de liedjes verder niet, maar ook hij genoot samen met zijn moeder. Er bleek een cadeau niet bezorgd te zijn, er was een rad waar de pieten aan mochten draaien én de cadeaus waren liedjes die ze gingen zingen. Als laatste kwam ook Sinterklaas nog langs op het feest. Dat was natuurlijk helemaal leuk. Onze dochter kwam haar beste vriendinnetje tegen en samen hebben ze de pieten én Sinterklaas nog een hand gegeven bij het podium. Een geslaagde middag dus.

Coole piet

Waarom jij hier ook heen wilt

Er zijn best veel shows die je kunt bezoeken met als thema Sinterklaas. Net als dat er op tv ook veel te zien is over deze goedheiligman. Allemaal erg leuk, maar ik vind de club van Sinterklaas wel de allerleukste. De liedjes zijn leuk en blijven hangen. De verhalen en shows duren niet te lang. En er zijn nog 2 redenen waarom wij dit het leukste vinden:

  • De film van de club van Sinterklaas bevat dezelfde pieten als de show
  • De club van Sinterklaas werkt ook mee aan Video van Sint

Video van Sint is echt heel erg leuk, lees het artikel dat ik hierboven in de link heb gezet maar eens. En het is super fijn dat de pieten dus steeds dezelfde zijn. Wij zijn dit jaar met onze dochter naar de film van de club van Sinterklaas geweest, keken thuis video van Sint & bezochten dit grote feest van de Club van Sinterklaas. Alle pieten kwamen overal terug en dat zorgt voor herkenbaarheid. En maakte dat ze toch nog even begon te twijfelen of het niet allemaal toch wel echt was. Dit was in elk geval heel echt allemaal.

Kado

Boek je tickets voor het grote feest van de club van Sinterklaas

Wil je zeker zijn dat je naar het theater kunt komend jaar? Boek dan alvast je tickets via deze link. Dit is in Utrecht en Scheveningen. Of het grote feest van de club van Sinterklaas ook weer komt volgend jaar is mij niet helemaal duidelijk. Maar de theatershow (misschien is dit wel het grote feest van de club van Sinterklaas, daar lijkt het op maar dan net iets groter dan wat wij zagen) is denk ik ook super leuk om te bezoeken. Dat kan eigenlijk niet anders. De shows zijn op verschillende tijden te bezoeken. In Utrecht op 17 en 24 november en 1 december. In Scheveningen op 23 en 30 november.

Sinterklaas

Films terug kijken

Wil je films terug kijken? Vaak heeft videoland wel iets online staan, maar je kunt ze ook huren bij Pathé thuis. Doe dit niet via de voucher van de AH, dan ben je waarschijnlijk duurder uit. Sommige films zijn goedkoper en mocht je 2 dure films hebben dan komt je nog 0.01 cent goedkoper uit als je ze los koopt. De films van de club van Sinterklaas van voorgaande jaren zijn daarop te bekijken, maar ook andere Sinterklaasfilms. Kijk even wat jij leuk en passend vind voor jouw kinderen.

Het grote feest van de club van Sinterklaas - Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: