Wij zijn helemaal fan van Mo’s Daughters en dat delen we graag met jullie. Dus ik bedacht me om samen met de jongste een aantal vragen te beantwoorden over deze boeken. En hoe tof is dit, ik mag van Mo’s Daughters een winactie doen. 3 van mijn volgers mag ik blij maken met 3 boeken. Dus lees snel verder voor alle antwoorden en om te lezen hoe je kans maakt op deze prijs.

Welk meisje vind je het allerleukste?

Ik vind Wies het allerleukste. Wies is lekker eigenwijs. Het boek over Wie is Pyjama is mijn favoriete boek. Ze gaat gewoon in pyjama naar school. Dat zou ik eigenlijk ook wel willen. Want ik loop ook graag in mijn pyjama thuis. Het zit zo fijn en is lekker zacht. Ja, ik snap Wies wel. Dus zij is echt mijn lievelings.

Wies wil opblijven - uitgelichte afbeelding

Naar welk land wil jij nog eens op reis?

Maan maakt mooie reizen in haar boeken. Ze bezoekt zo verschillende landen. De jongste wil graag naar Disneyland Parijs. Tja, dat dat niet echt een land is krijg ik niet direct uitgelegd. Maar we hebben plannen om daar heen te gaan met de kinderen. Dus haar droom gaat uitkomen. Hoe leuk is dat! Disneyland staat heel hoog op haar verlanglijstje.

Ga je liever thuis op onderzoek of naar een pretpark?

Mila beleeft de mooiste avonturen thuis. In de tuin of op zolder gaat ze op onderzoek. Zo beleeft ze echt vanalles. Wanneer ik haar vraag of ze liever thuis op onderzoek gaat of naar een pretpark is ze duidelijk. Naar een pretpark. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. De julianatoren wil ze graag heen. De bofkont gaat binnenkort met opa gezellig een dagje uit. Hoe leuk is dat! Op naar allemaal leuke avonturen.

Mila

Ga je liever hardlopen of verstoppertje doen?

Noor is heel sportief en ze houdt van spelen. In een van de boeken loopt ze een hardloopwedstrijd, dat kan ze hele goed. In het andere boek doen ze een verstopspel met een bal. Wat zou de jongste het liefste doen? Verstoppertje natuurlijk. Dat wil ze wel direct gaan doen nu. Heb jij een sportieveling in huis? Dan zijn de boeken van Noor wel erg leuk. Misschien vind je nog een exemplaar bij de action.

Video We lezen een boekje van Wies voor

In mijn stories liet ik al weten dat we deze video hadden gemaakt. Ook dat ik niet direct heel blij was mezelf terug te zien. Ik kreeg er super lieve reacties op. Een ervan bleef me bij (dankjewel nog daarvoor lieve jij!), wat ik tegen een andere moeder zou zeggen die dit verteld. Tja, dan zou ik een stuk liever zijn dan voor mezelf. Dus hierbij de video die we maakten. En weet je, ik ben er trots op. Dit is onze dochter precies zoals ze is.

Hoe kun je winnen?

Ik ben enorm blij dat ik ook boeken mag weggeven. Niet aan 1 volger, maar aan 3 volgers met 3 boeken. De boeken worden weggegeven via instagram! Wat mag je doen om te winnen? Like de post over mo’s daughters winactie op instagram, sla hem op (met het vlaggetje) en vertel in een reactie dat je meedoet en voor wie je graag zou willen winnen (reactie op instagram).

Wil je een extra winkans?
Tag dan een andere vader en/of moeder die deze winactie zeker niet mag missen. Elke tag is 1 extra winkans.
Deel dit bericht in je stories. 1 extra winkans
Volg ons op instagram: Mo’s Daughters en Mij. 1 extra winkans
Vergeet ons niet te taggen (puurjael en Mo’s Daughters) anders kunnen wij je repost niet zien.

De winactie loopt van 29 oktober tot en met 11 november

Mo's daughters winactie - pinterest

2 thoughts on “Q&A over Mo’s Daughters + winactie!

  1. Het lijken me leuke boekjes met een zelfverzekerde meisjes in de hoofdrol. Ik zou graag meedoen voor mijn dochter maar helaas doe ik niet aan instagram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: